• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
sonunda öz renine kavuşmuşsun datlum:lepi:
ama evlenip gidiyon :delphin:
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler
biizim buralardananiknanik
yinede çok sevindim senin adaına yeşil gurbaamalkisalkisalkis

evet dün gece mod olmuşum çenem
sabah gördüm şok oldum :roflol:
nası bi hata yaptıgının farkında değil henüz kazen abi vah tüh yazık :delphin:

şimdik gidiyom bebemlerim
müşterim var ne zaman gelirim bilmem
iyi bakın kendinize

çok da yakışmış yeşiller zemuszemus
niye hata olsun ki yüzyılın en doğru hareketlerinden biri bence buyrunnnnnnnnn

gurbişimm kazen abi sana düğün hedayesi olarak verdi sanırsam modluğu zemuszemus kaydirigubbakcemile3 :roflol:

tebrik iderim kuşummm :lepi:

bu arada günaydın bütün süslü kızçelerrr a.s.

ben geldiiiim...gurbiş ve tüm kızlara selam..a.s.
uzun bir ara verdim,bilgisayar değişikliği ve teknik problemlerden
ama şimdi yine burdayım buyrunnnnnnnnn
gurbiş çok şey kaçırmadım umarım..
bu arada modluğun hayırlı olsun kuşum

gurbaa prenses;8436775]
len küpeen duası kabul olsa gökten kemik yagarmış :delphin:
nerden kabul olsun benim duam, sadece şansın yaver gitti bebeem sositososito

dime öle olm ya:umursamaz:

kıımısım yurtdısına göndermiyolar kanımca kuşum yaaa :gitme:

biliyodum büle diceni nan olm ben kargosunu krdi öderim sen gönderirsin nolmus sankim taaammimafoldumbenmafoldumben

kirpiklerin bitanesi neyine yetmedi :mymeka:
ama nyx fiyatiyla macin bi adım önünde kalitesiyle macden pek de geri kalmayan bi marka
dene bakalım yaz sonra gözlemlerini
belkim biz de alarız sositososito
bu arada takma kirpikleri kaça aldın

:1shok: gercekdenmi nan bilmiyodum, satan kisiden CG leri aliyodum kiprikleride görünce alayim dedim, hangisi daha dogal durur bilmedigim icin bikactane aldim:kedi:
fiyatini yazarsam büle olcan simdi:1shok: kipriklerin tanesi 1,60 €delikafadulden 2,30 dan düsmüs, lipgloss larda tanesi 3 € amelikadan gelecek:lepi:

yakında varille almaya başlıcan double weari muhahahaha manyaksın olm ya :roflol::roflol:
napim nan cok sevdim, cildimi bibek gibi yapiyo:kedi:

Sabah sabah dedim kendime makaj yapmaktan bozdum gözlerimi galiba:gitme:niye yesillenmis gubik
delikafadulden anaaa mod olmussun yaaaa, hayirli ugurlu olsun tam sana yarasan renk
aleynacim mod= moderatörkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Gurbisim modlugun hayırlı olsun. Fırçamı taylor alicam tavsiyenle çok güzel pigmentler gelmiş onceden freebies vardı kabuki mı öyle almıştım 50 dolarlık alisverisemi ne veriyolardi şimdi yokmuş kızlar bana pigment önerisinde bulunursan sevinirim. Sekerler

:1shok: gercekdenmi nan bilmiyodum, satan kisiden CG leri aliyodum kiprikleride görünce alayim dedim, hangisi daha dogal durur bilmedigim icin bikactane aldim:kedi:
fiyatini yazarsam büle olcan simdi:1shok: kipriklerin tanesi 1,60 €delikafadulden 2,30 dan düsmüs, lipgloss larda tanesi 3 € amelikadan gelecek:lepi:

şunların tl fiyatlarınıda yazsana donu güzel hatunnaniknanik
eğer rimelden memnun kalırsan yaz belki bende düşünebilirim :delphin:
belkim yollarsın ha hacıızemuszemus

Gurbisim modlugun hayırlı olsun. Fırçamı taylor alicam tavsiyenle çok güzel pigmentler gelmiş onceden freebies vardı kabuki mı öyle almıştım 50 dolarlık alisverisemi ne veriyolardi şimdi yokmuş kızlar bana pigment önerisinde bulunursan sevinirim. Sekerler

canım ben daha yeni 10 tane sipariş verdim... önceki sayfalarda renklerini bulabilirsin ama
hepsi güzel, hangi renkleri tercih edersin, sana hangi renkler daha güzel gider bilemem ama ben ortaya karışık yaptım zemuszemus
fırça olarak da set aldım, kabuki allık fırçası çok da güzel görünüyo ama dediğin kampanyadan yok, onu biliyorum...

gurbağam modluğun hayırlı olsun canım
ua gurbikçim ben oğlumu emzirmeyi bıraktım iki haftadır gögüslerim pörsüdü resmen yaff bildiğin bir yöntem varmı sertleştirmede

gurbağam modluğun hayırlı olsun canım
ua gurbikçim ben oğlumu emzirmeyi bıraktım iki haftadır gögüslerim pörsüdü resmen yaff bildiğin bir yöntem varmı sertleştirmede

gurbik yok ama ben nacizane buz masajını şiddetle tavsiye ederim...
bisüre düzenli olarak buz masajı yaparsan faydasını mutlaka göreceğini düşünüyorum...

canım ben daha yeni 10 tane sipariş verdim... önceki sayfalarda renklerini bulabilirsin ama
hepsi güzel, hangi renkleri tercih edersin, sana hangi renkler daha güzel gider bilemem ama ben ortaya karışık yaptım zemuszemus
fırça olarak da set aldım, kabuki allık fırçası çok da güzel görünüyo ama dediğin kampanyadan yok, onu biliyorum...

Tamam canım çok sagol bende Cuma sipariş vercem ben önceki siparişimde jar ve baggie vardı şimdi yeni bisi daha çıkmış sample jar diye miktarı az ama kap ile beraber geliyor dımı

Tamam canım çok sagol bende Cuma sipariş vercem ben önceki siparişimde jar ve baggie vardı şimdi yeni bisi daha çıkmış sample jar diye miktarı az ama kap ile beraber geliyor dımı

canım bildiğim kadarıyla baggie poşet jar kutu, sample jar da kutu olmalı...
daha gelmedi, gelince resmini de koyarım istersen ama 2 haftayı bulur sanırım elime ulaşması :bbo:

lucifern buldum resmini plastik kutuda geliyomuş diğer kutunun üstünde göstermişler boyutları anlaşılsın diye

newsamplejar.jpg

Back