• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ıyıde ben hıc anlamamkkı
waytoroz ne ısterse benden ondan ısterım
yabancı ısımlere elım dönmuyo yazamıyom:sinifsinif:

gurbik canım ya pakface kil maskesi aldım yosun özlüsünden akşam yaptım daha anlayamadım bir denemede kaç günde bir yapsak canım ya saha bi danışam didim

ilk olarak sue devitt allıktan başlayabiliriz:delphin:

ülen onu izmiri bagislasan gene vermem :icecream:

gurbik canım ya pakface kil maskesi aldım yosun özlüsünden akşam yaptım daha anlayamadım bir denemede kaç günde bir yapsak canım ya saha bi danışam didim

haftada 1 canım

hijyen konusunu napcez peki...:sm_confused:

neler paylaşılabilir sence bebemm..gamyoncuiremsu

hay yiyim senin hijyenini kaydirigubbakcemile

biri benim ziyaretçi defterime alus ravenus diye bi oyun varyaa oyunu açıp linkini kopyalayabilirmii acebeeee?çok srvinirimmmmmm..hoşgeldin krdi ben hamileyim hahayt

ELANOR-63-PARCA-MAKYAJ-SETI-GOZ-KALEMI-HEDIYE__19042130_0.jpg

gurbık bunu sana düğün hedıyesı aldım

kızlarım
bu arada az evvel krdicigim tonton böceğimden ancelina coli kafanın parfümü de olan narciso'yu almiş bulunmaktayım vatana millete bahoşa hayırlı ve de ugurlu olsun:1closedeyes:
bol sevişmeler diliyorum kendime buyrunnnnnnnnn

NarcisoEDT.jpg

aşkolsun laa oyun bölümüne girip bi yollayıverin aşerdim beaa...sistemde hata verdi işimide yapamıyom burda of of offf...

bu arada moralman çökmüş durumdayım
krdide dünyanın en güzel kokusu, canım ciğerim viktor & rolf - flowerbomb'um da vardı
hatta benim için saklıyodu
ama ben gittim narciso aldım
flowerbomb'a ihanet ettim :gitme:
kendimi asla affetmicem mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

082305flowerbomb.jpg

hello kizlar

hello gurbik

bubik bebisim ben birazdan yine para harcamaa vede solaryuma gidicemzemuszemus

günlerdir düsünüyom cikamadim isin icinden:gitme: en iyisi bi bilene sorim dedim:kedi:

benim saclarim röfleli ama tek tük beyazlar cikmaa basladimafoldumben ben simcik bunlari neyle kapatacamkibenneyaptımki yok makaji ögrendim sayende 15 lik citir dolaniyom ortada-tatlicadiarzu- ama beyazlar ele veriyo
sari renk boyaylami kapatacamkine bide saclarim parlamiyo hic bisi varmi sprey neyim parlatmak icin:delphin:

Back