- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #5.441
bu konunun sonu gerdeğe giyidi...
ben annatim hemen kopun iki ay sürdü anasını satiimm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay süren ne la :1shok:bu konunun sonu gerdeğe giyidi...
taam da 2 ay ne sürdüannamadınmı ne olabilüü konu gerdeğe gidiyi dediğime göre...
offf sorma yaaa bana rahat batıo bunu anladım:gitme:misal bu waytroz mahoylan 2 gün kavga etmesin 3.gün depresyona giriyo
ay o alttan alma olayına bende feci gicigim:umursamaz:offf sorma yaaa bana rahat batıo bunu anladım:gitme:
iki gündür kavga çıkarmaya çalışıom
mahoda sürekli alttan alıp duruyo:mymeka:
bu seferde neden alttan alıo die sinirleniom:roflol::roflol:
amma psikopat ruhlu bi karıyım yaaa
ay o alttan alma olayına bende feci gicigim:umursamaz:
aaz tadıylan bi tencere tava firlatamıyoz kafalarına nolcak bizim bu halimiz mafoldumben
lan yoksa bunlar "delidir naapsa yeridir" diye iplemiyo da ondan mı alttan alip duruyolar sürekli kötükedihüso
al sana yeni bi kavga bahanesi :roflol:
yok lan vacinismus diildim canım çok kıymetliydi biras süründürdüm... kaydirigubbakcemile3
yok lan vacinismus diildim canım çok kıymetliydi biras süründürdüm... kaydirigubbakcemile3
zuhhaahaha kesinlikle katılıyorum aslında hemen bu yüzden
kavga cıkarabülürim ancak daha 24 saat olmadı barısalı bi zaman geçsin vereliniortak
giresunluyum ben bebeeem..ama bunun memleketle pek alakası yok...
gurbaaa otelde iki dakka dibimden ayrılmadı bebeem yalvarmaktan rusu musu görmemiştir onun gözü...
ayy NISAN ınsanın hep kavga edesı gelır nan
valla buyuk cesaret hee
bu arada slmm
lan adam bin pişman olmuştur onca para verdiği için o güzelim otele :gitme:
artık sen uyurken buldugu rusu incüluzu kıstırmıştır orda burda :sinifsinif:
nisan manyaaa kaşınma yazık cocuğa:mymeka:
ben de nazlandım ama ben hastaydım. 1 hafta 10 gün gripten yattım. o bitti derken kızsal mazaret dönemi. o bitti korkuyorum muhabbeti. yavrum benimki anlayışlıydı. üstüme gelmedi.