• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbık kaç tl nan bu parfumler

parfümün 100ml Tr fiyati 215 yetale bebekim :ecrin_bebek:

gurbık markası yokk:roflol: 16 tl buldum sana hedıye aldımm

sewen olur sanada alırm 16 tl dedın ne olakı

yolla kızım olursa ona veririm oynar teyzesi kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-

hello kizlar

hello gurbik

bubik bebisim ben birazdan yine para harcamaa vede solaryuma gidicemzemuszemus

günlerdir düsünüyom cikamadim isin icinden:gitme: en iyisi bi bilene sorim dedim:kedi:

benim saclarim röfleli ama tek tük beyazlar cikmaa basladimafoldumben ben simcik bunlari neyle kapatacamkibenneyaptımki yok makaji ögrendim sayende 15 lik citir dolaniyom ortada-tatlicadiarzu- ama beyazlar ele veriyo
sari renk boyaylami kapatacamkine bide saclarim parlamiyo hic bisi varmi sprey neyim parlatmak icin:delphin:

senlen küsüm ama neyse cevap verem benneyaptımki
sariya boyarsan beyazlar daha az belli eder kendini
sacının parlaması için ise bitkisel yağlardan faydalan
bi de kimyasal değil bitkisel şampuanlar kullan

:kedi: öp

nan gurbık 200 tlden yukarı nan o parfumler ıkısı benımm maasım kadr sen nasıl alıyon bunları yaa hayret haa :1shok:

olm ben zevkim için yaşiyom senin gibi ceyiz canak comlek icin deeeel :kedi:

ayrıcana krdiden aldigim için 200tl tutmuyo
140-150 civari -tatlicadiarzu-

AL BENDENDE O KADAR
OLM BU ZENGİN ZÜPPESİ :ecrin_bebek:

sensin la züppeeee :delphin:

gubik mafoldumben niyekine küssün bebisim, bilmeden ne halt yedimki yine:gitme:
nan eksin meksin dirkene saat kac oldu gideme dim hala
cabuk süle olm noldikine

arayip sormuyon artık beni :(

sen nediyon nan hergün ilk isim senin profili ziyaret ediyom, bebisim yine neler döktürmüs
ogadar cok yaziyonki onlari okumakdan , sira sana hal hatir sormaya gelmiyo:gitme: sormasamda hep kalbimde aklimi bir kösesindesin-tatlicadiarzu-

sen kk dan gidince bende gidicem heberin yokmafoldumben

sefiyom seni deliiiiiii :kedi:nan bahon bu yazdiklarimi görse önce beni sonrada seni geberter resmen ilani ask ettim:roflol:

baristikmi agam vereliniortak

gurbık sana 140 150 ıse bıze ne onu de
he bıde 100ml olması :lepi: cok ıyımış
bende bohca etcem ekım ayında kendıme ve askıma alcam
ceyıslerıme dıl uzatma :mymeka:

lan gurbik şu işimi halletmezsen balayına benimle gidersin ki benim üçün büyük bi keyif olar...
şimdik gir oyun klubune a harfiyle başlayan oyunlara gir orda alus ravenue diye bi oyun var ilk sıralarda bak ona hemen bulursun garip maske gibi bişiler var tımammı onunda içine gir bana linkini yolla burda oyun yasak bebeem giremiyom öyle yollinca açılıyo hadi bak bekliyom yıvrimu...

sen nediyon nan hergün ilk isim senin profili ziyaret ediyom, bebisim yine neler döktürmüs
ogadar cok yaziyonki onlari okumakdan , sira sana hal hatir sormaya gelmiyo:gitme: sormasamda hep kalbimde aklimi bir kösesindesin-tatlicadiarzu-

sen kk dan gidince bende gidicem heberin yokmafoldumben

sefiyom seni deliiiiiii :kedi:nan bahon bu yazdiklarimi görse önce beni sonrada seni geberter resmen ilani ask ettim:roflol:

baristikmi agam vereliniortak

barıştık sebebi hayatım:kedi:

zati aşkitom beni KKdan bile kıskanıyo :roflol:

gurbık sana 140 150 ıse bıze ne onu de
he bıde 100ml olması :lepi: cok ıyımış
bende bohca etcem ekım ayında kendıme ve askıma alcam
ceyıslerıme dıl uzatma :mymeka:

alcasan 130 olur herhal :roflol:

olm aklıma karpuz kabuu düşürmeyin bahoşa acıyın yazık :CüvCüv:[/QUOT

yeni geldim. ya sende çok alemsin. nazlan biraz bebem yaaaa! bahoşu düşünüyosun da kendini niye düşünmüyorsun. naz yap işte daha kıymetli olursun. bırak yalvarsın azcuk.
ay kıyamıyo bahoşuna o sana kıycak ama. :roflol:
bişey deyim mi evli olup bir süre kız olmak çok güsel yaaa! tadını çıkar işte! :kedi:

Alisir baho aga alisir gubikim, baslarda bu kiskancliklar cok siddetli oluyor, sonrasinda azaliyor ve saglikli bi sekil aliyor, esler biribirini iyice taniyana kadar kiskancligin zirvesini yasiyor, :sinifsinif:sonrasinda yani eskiyince aman ne kiskanacam seni oluyo:dilcikar::1rolleyes: en gec 3 sene sonra rahatlarsin kolay gele:roflol:

lan gurbik şu işimi halletmezsen balayına benimle gidersin ki benim üçün büyük bi keyif olar...
şimdik gir oyun klubune a harfiyle başlayan oyunlara gir orda alus ravenue diye bi oyun var ilk sıralarda bak ona hemen bulursun garip maske gibi bişiler var tımammı onunda içine gir bana linkini yolla burda oyun yasak bebeem giremiyom öyle yollinca açılıyo hadi bak bekliyom yıvrimu...

anlamadım diloşum valla yaaa mafoldumben

alcam nan ama ancak eylul ayında :delphin:
damat bohcası yapılcak
bıde bana sen al ben oderım dedı kendı bohcam için

daha ne işte olm çal krdinin kapisini firsat bu firsat :lepi:

yeni geldim. ya sende çok alemsin. nazlan biraz bebem yaaaa! bahoşu düşünüyosun da kendini niye düşünmüyorsun. naz yap işte daha kıymetli olursun. bırak yalvarsın azcuk.
ay kıyamıyo bahoşuna o sana kıycak ama. :roflol:
bişey deyim mi evli olup bir süre kız olmak çok güsel yaaa! tadını çıkar işte! :kedi:

ben onu değil kendimi düşündüğümden naz yapmam melodi direk veririm vizeyi:roflol::roflol::roflol:

Alisir baho aga alisir gubikim, baslarda bu kiskancliklar cok siddetli oluyor, sonrasinda azaliyor ve saglikli bi sekil aliyor, esler biribirini iyice taniyana kadar kiskancligin zirvesini yasiyor, :sinifsinif:sonrasinda yani eskiyince aman ne kiskanacam seni oluyo:dilcikar::1rolleyes: en gec 3 sene sonra rahatlarsin kolay gele:roflol:
3 sene mi :1shok:
yuh ülen dayanamam ben o kadar mafoldumben

ben onu değil kendimi düşündüğümden naz yapmam melodi direk veririm vizeyi

niye ki kısss? anam düşündüğüm gibiyse yandı bahoş. :roflol:
dikkat + 18 e gircez.

Back