- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #5.501
:kedi: öp
nan gurbık 200 tlden yukarı nan o parfumler ıkısı benımm maasım kadr sen nasıl alıyon bunları yaa hayret haa :1shok:
AL BENDENDE O KADAR
OLM BU ZENGİN ZÜPPESİ :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nan gurbık 200 tlden yukarı nan o parfumler ıkısı benımm maasım kadr sen nasıl alıyon bunları yaa hayret haa :1shok:
gurbık kaç tl nan bu parfumler
gurbık markası yokk:roflol: 16 tl buldum sana hedıye aldımm
sewen olur sanada alırm 16 tl dedın ne olakı
hello kizlar
hello gurbik
bubik bebisim ben birazdan yine para harcamaa vede solaryuma gidicemzemuszemus
günlerdir düsünüyom cikamadim isin icinden:gitme: en iyisi bi bilene sorim dedim:kedi:
benim saclarim röfleli ama tek tük beyazlar cikmaa basladimafoldumben ben simcik bunlari neyle kapatacamkibenneyaptımki yok makaji ögrendim sayende 15 lik citir dolaniyom ortada-tatlicadiarzu- ama beyazlar ele veriyo
sari renk boyaylami kapatacamkine bide saclarim parlamiyo hic bisi varmi sprey neyim parlatmak icin
AL BENDENDE O KADAR
OLM BU ZENGİN ZÜPPESİ :ecrin_bebek:
sensin la züppeeee
bu topikte sadece makkej danışmanlıgı yapiyorum diğer her türlü sorun ve sorunuz için randevu alınızBENİM NİYE HABERİM YOK LA :gitme:
arayip sormuyon artık beni
sen nediyon nan hergün ilk isim senin profili ziyaret ediyom, bebisim yine neler döktürmüs
ogadar cok yaziyonki onlari okumakdan , sira sana hal hatir sormaya gelmiyo:gitme: sormasamda hep kalbimde aklimi bir kösesindesin-tatlicadiarzu-
sen kk dan gidince bende gidicem heberin yokmafoldumben
sefiyom seni deliiiiiii :kedi:nan bahon bu yazdiklarimi görse önce beni sonrada seni geberter resmen ilani ask ettim:roflol:
baristikmi agam vereliniortak
gurbık sana 140 150 ıse bıze ne onu de
he bıde 100ml olması :lepi: cok ıyımış
bende bohca etcem ekım ayında kendıme ve askıma alcam
ceyıslerıme dıl uzatma :mymeka:
olm aklıma karpuz kabuu düşürmeyin bahoşa acıyın yazık :CüvCüv:[/QUOT
yeni geldim. ya sende çok alemsin. nazlan biraz bebem yaaaa! bahoşu düşünüyosun da kendini niye düşünmüyorsun. naz yap işte daha kıymetli olursun. bırak yalvarsın azcuk.
ay kıyamıyo bahoşuna o sana kıycak ama. :roflol:
bişey deyim mi evli olup bir süre kız olmak çok güsel yaaa! tadını çıkar işte! :kedi:
lan gurbik şu işimi halletmezsen balayına benimle gidersin ki benim üçün büyük bi keyif olar...
şimdik gir oyun klubune a harfiyle başlayan oyunlara gir orda alus ravenue diye bi oyun var ilk sıralarda bak ona hemen bulursun garip maske gibi bişiler var tımammı onunda içine gir bana linkini yolla burda oyun yasak bebeem giremiyom öyle yollinca açılıyo hadi bak bekliyom yıvrimu...
alcam nan ama ancak eylul ayında
damat bohcası yapılcak
bıde bana sen al ben oderım dedı kendı bohcam için
yeni geldim. ya sende çok alemsin. nazlan biraz bebem yaaaa! bahoşu düşünüyosun da kendini niye düşünmüyorsun. naz yap işte daha kıymetli olursun. bırak yalvarsın azcuk.
ay kıyamıyo bahoşuna o sana kıycak ama. :roflol:
bişey deyim mi evli olup bir süre kız olmak çok güsel yaaa! tadını çıkar işte! :kedi:
3 sene mi :1shok:Alisir baho aga alisir gubikim, baslarda bu kiskancliklar cok siddetli oluyor, sonrasinda azaliyor ve saglikli bi sekil aliyor, esler biribirini iyice taniyana kadar kiskancligin zirvesini yasiyor, :sinifsinif:sonrasinda yani eskiyince aman ne kiskanacam seni oluyo:dilcikar::1rolleyes: en gec 3 sene sonra rahatlarsin kolay gele:roflol:
azına tüpürdüğümün gurbaası bikerede yaralı barnaa işe beaaa...mesai bitti sen yollayana kadar..
gurbaa hanim ben size sey sorucam acaba bana cilt bakimi olarak ne onerirsiniz-tatlicadiarzu-