- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #5.461
bugun barı konuşman nan mubarek gun -tatlicadiarzu-
böcük danası sende başımıza beyaz hoca kesilme şimdi:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giresunluyum ben bebeeem..ama bunun memleketle pek alakası yok...
gurbaaa otelde iki dakka dibimden ayrılmadı bebeem yalvarmaktan rusu musu görmemiştir onun gözü...
mirabayın gamyocu bey:ecrin_bebek:
kızlar gamyoncu dedim de aklıma bişi geldi
geberdim yarıldım öldüm bittim ama...
şimdi geçen haftalardan birinde aşkım sevgilim bizdeykene toplandık bütün sülale bi yere gidiyoruz
kuzen de bizim arabada
kucuk kız kardeşimle bunlar başladı eski günleri yaad etmeye
kardeşim dedi ki " hatırlıyo musun sizin arabaya binerdik cama yüzümüzü döner arabalara el sallardık diye
kuzenim de dedi ki " evet lan yazık hep kamyoncu amcalar korna çalardı el sallardı gerisi hiç pas vermezdi" diye
ama biz bahoşumlan yarıldık yerlerdeyiz :roflol::roflol::roflol:
manyak veletler bilmiyolar ki kamyoncuların neden korna caldigini :sinifsinif:
valla piskopatlıkmdr nedir biliyorum ama bende çok seviyorum kavga etmeyi gerçekten aşk tazeleniyo ama beniki hiç sevmez tartışmay yaa bazen canm öyle kavga istiyoki kavge edecek yer aryorum sen sinirlisin heralde aşkı sonra konuşuruz diyo sonrada sinirim geçiyo ağız tadıyla kavga edemiyoruz yani(
nan grubik dalga geçersen öldürürüm..:mymeka:
neden çalıyılar :kedi:
güle güle diloşum senağlamaoy kıslar bugün sohbetinize bu kadar katılabildim öğleden sonra okurum ama laf yetiştiremeyebilirim ay sonları yoğun oluyosda şimdiden hepinizi tükürüklü tükürüklü öptüm...
taam sen ucuz ucuz sat bende alam:icecream:güle güle diloşum senağlama
yavrular yaa...
bu arada kullanmadigimiz kozmetiklerimiz varsa takas etsek yada ucuzdan burda satsak ya???
oy kıslar bugün sohbetinize bu kadar katılabildim öğleden sonra okurum ama laf yetiştiremeyebilirim ay sonları yoğun oluyosda şimdiden hepinizi tükürüklü tükürüklü öptüm...
ulen sapık semeee çık aradan:mymeka:düüüüütttttttttttttttttttt düüüüttttttttttttttt ddüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütttttttttttttttt
taam sen ucuz ucuz sat bende alam:icecream:
ne istiyon :1closedeyes:
ulen sapık semeee çık aradan:mymeka:
E5'e çevirdin topiii:mymeka:
Allah sizi başımdan eksik etmesin semem:gitme:lennnnnn waytorozz karısı sen diilmiydin E5 'e işe çıkçem diyenn
sana çalıyom iştee, işsizlik çekmeyesin diye :roflol: