Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mirabayın gamyocu bey:ecrin_bebek:

kızlar gamyoncu dedim de aklıma bişi geldi
geberdim yarıldım öldüm bittim ama...

şimdi geçen haftalardan birinde aşkım sevgilim bizdeykene toplandık bütün sülale bi yere gidiyoruz
kuzen de bizim arabada
kucuk kız kardeşimle bunlar başladı eski günleri yaad etmeye
kardeşim dedi ki " hatırlıyo musun sizin arabaya binerdik cama yüzümüzü döner arabalara el sallardık diye
kuzenim de dedi ki " evet lan yazık hep kamyoncu amcalar korna çalardı el sallardı gerisi hiç pas vermezdi" diye
ama biz bahoşumlan yarıldık yerlerdeyiz :roflol::roflol::roflol:
manyak veletler bilmiyolar ki kamyoncuların neden korna caldigini :sinifsinif:

nan grubik dalga geçersen öldürürüm..:mymeka:

neden çalıyılar :kedi:

kayınvalidecigim diyo ki
kavga edin yavrum iyidir
ama arada barişmayı unutmayın tamam mı :roflol::roflol:

nan grubik dalga geçersen öldürürüm..:mymeka:

neden çalıyılar :kedi:

muhahahahahahah
akşam giderkene gördüğün tırcıya gamyoncuya el salla neden çaldıklarını anlarsın bebem:teselli:

oy kıslar bugün sohbetinize bu kadar katılabildim öğleden sonra okurum ama laf yetiştiremeyebilirim ay sonları yoğun oluyosda şimdiden hepinizi tükürüklü tükürüklü öptüm...

oy kıslar bugün sohbetinize bu kadar katılabildim öğleden sonra okurum ama laf yetiştiremeyebilirim ay sonları yoğun oluyosda şimdiden hepinizi tükürüklü tükürüklü öptüm...
güle güle diloşum senağlama

yavrular yaa...
bu arada kullanmadigimiz kozmetiklerimiz varsa takas etsek yada ucuzdan burda satsak ya???

düüüüütttttttttttttttttttt düüüüttttttttttttttt ddüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…