• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aklıma geldi. soğuğu seviyorsan madem balayı için değil ama kış tatili için mudanya otele gidin. çok güzelmiş. sakin doğa ile başbaşa. kar diz boyu kurt sesleri. odanda şömine. görmeyi çok istediğim bir yer. tatil için bodrum antalya çeşme çekilmez. marmara ve karadeniz en güzeli.

bebem rezervasyonu yaptırdık kaydirigubbakcemile5
kış tatili için ılgaz yada abant istiyorum ben mudanyayı hiç duymadım :gitme:

o dengeyi sağladigima inanıyorum canım...
yapi itibariyla zaten her denilene "he" demek tabiatıma aykırı
ama illa da her dediğini yapmıcam diye güç savaşına da girmem...
kararınca herşey...
o bana illa slip giycem dese ve giyse bu durum beni nasıl rahatsız eder tahmin edebiliyorum

o nedenle bu konuda onunla tartışmayı gereksiz buluyorum
azıcık empati herşeyi çözüyor aslında opuyorumnanaktan

ay ne bilim bebem şortu denizde giycem dediğinde odamızda giyersin deyince çok baskıcı diye düşündüm. doğru söylüyorsun herşey ölçülü olmalı. ben baskıyı ve bana karışılmasını sevmem. ama zaten kendimde yerine göre giyinir eleştirimi de kendim yaparım. eşim bu çok açık bunu giyme dese kızarım. bunu ben görmeliyim. yapılar farklı işte. ama ortak yol bulunuyor zaten kimse kırılmadan. önemli olan da bu zaten.:asigim:

POLO-GARAGE-BIKINI-VE-MAYOLARDA-KAMPANYA-HMN__19239937_0.jpg

buda güselll

gurbişim aklımda yanlış kalmış düzeltiyorum mudurnu doğal yaşam oteli ve sünnet gölü. şimdi baktım internetten. enfes yaaa! hele kışın o göl karla kaplanıyormuş. manzara süper yane. eşim kalmış orada anlata anlata bitirememişti. mutlaka görülmeli diyor. bi bak bebem.

ay ne bilim bebem şortu denizde giycem dediğinde odamızda giyersin deyince çok baskıcı diye düşündüm. doğru söylüyorsun herşey ölçülü olmalı. ben baskıyı ve bana karışılmasını sevmem. ama zaten kendimde yerine göre giyinir eleştirimi de kendim yaparım. eşim bu çok açık bunu giyme dese kızarım. bunu ben görmeliyim. yapılar farklı işte. ama ortak yol bulunuyor zaten kimse kırılmadan. önemli olan da bu zaten.:asigim:
yok canım, öyle baskıcı falan değil ki zaten biz bu konuları taa en başında konusmuştuk
"giyimine kuşamına karışıp sana saygısızlık yapamam, nerede ne giyeceğini bilirsin sen" demişti
tabii o zaman sahiplenme güdüsü çok yogun olmadıgından hikaye dinler gibi dinlemiştim :roflol:
biz kadınlar kendimize erkek gözüyle bakmadıgımız için çok da tarafsiz olmuyor kendimize yaptigimiz moda eleştirmenliği
baskıya, sıkılmaya gelemem
ama arada böyle müdahale etmesi de hoşuma gitmiyor değil :)
feminenliğime tavan yaptiriyor :)

begenmedim :delphin:
"dalton kardeşler çimmeye gidiyor" kreasyonu gibi o ne öle bee :sinifsinif:
ulen manyak şaapcaan yatağıdamı koydun sonunda:roflol::roflol::roflol:

dur olm daha bu ne ki
gerdek gecesi çarsafimi bilenem koycem :kedi:-tatlicadiarzu-
burda şaapmıcaz zalak -tatlicadiarzu-

of orası neresi ya karnım şişmeden gidip aşk tazelemeliyim hemen özelden at baa
gecesi kaç gayme?

ağva burası işte...

gurbişim aklımda yanlış kalmış düzeltiyorum mudurnu doğal yaşam oteli ve sünnet gölü. şimdi baktım internetten. enfes yaaa! hele kışın o göl karla kaplanıyormuş. manzara süper yane. eşim kalmış orada anlata anlata bitirememişti. mutlaka görülmeli diyor. bi bak bebem.

du bi de oraya bakem bebeeem:kedi:

ağvada 2 yıl önce tatile gitmiştim ..
internetteki resimleri ile gerçeklerin heç alakası yoktu
turizmdeyim
artık resme dayanarak heç bi yere gitmem.
ancak bildiğim tanıdığım yerlere giderim.

sen bi benim balayı otelime bakta nutkun tutulsun kendi sitesine gir ama tamammı?olum adam&eve hade çabuk yorumları bekliyom...

nişandaşımm:)
çok güzelmiş otel
ağvayı ekimde bilmem ama
ben bi kerede şubatta gitmiştim oraya öyle aman
aman çok fazla bir soğuk yoktu
hatta sahile falan gitmiştik deniz kenarı olmasına rağmen abartılı değildi yani soğuk
ağvaya gitmenin en güzel yanı ne biliyormusun sabah uyandıgında camdan baktıgın anda o gölü
görüyorsun ya inanılmaz huzur doluyor insan

oda3.jpg

burası odamızdı ama balayı çifti olduğumuz için o yatağı kırmızı çarşaf ve güllerlen süslemişlerdi...

Back