- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.361
evet bebeem o eteğei ama bişi olmaz kocan kızıyosa onunla kenara kadar gidip kimsecikler görmeden hobaa deyi atlarsın denize...
sen niye şortlu arıyon bi de bakem?
canım şu topiği baştan sona okumanı öneririmgurbiş ya ben o gözaltı morluğu için olan karışm bi topicten alıntı yaptım hiç kullanmadım yapsam diyorum sen az çok onların ne işe yaradığını biliyosundur bide gözümün altında kıl falan çıkmasın:)) evigeni falan saça sürüyolar ya o karışmdada var sen benim yerimde olsan kullanrmısın çok kötü ya göz altı morluklarım kaç doktora gittim acaba hastalık falanmı var diye yokmuş bişeyim.
burda herkesin azına tükürüyonda onu yola getiremedinmi?
hem şort mayo araya kaçıyo kızım öbüründen daha dikkat çekici oliyi benden söylemesi accık yolunu bulucan olum benmi öğretcem sana bunları laaa...
kızlar şok bi haberle yine karşınızdayım
ayyıldız internet sitesinde iç giyimde %70 indirim varmış:1shok:
modellere bakarmısınız
İÇ GİYİMDE %70 DEV İNDİRİM - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
sağdaki gözel
burda herkesin azına tükürüyonda onu yola getiremedinmi?
hem şort mayo araya kaçıyo kızım öbüründen daha dikkat çekici oliyi benden söylemesi accık yolunu bulucan olum benmi öğretcem sana bunları laaa...
olm bak saaa böle bişi çok yahuşurzemuszemus
sen yanına iki tane pikini alıyosun bah beni dinle biri ipli olucak kuş kadar olsun ağı falan ha biride beğendiğin olucak sonra onu çağırıcan aşguuuumm ağzını yay biraz yanımda iki tane var hangisini giyeyim diceksin ama ipliyi giymek isteğini söyliceksin üstüne etek giyerim aşkım bu çok güzel nooluur diceksin sonra oda hayır bunu giymiceksin öbürünü giy dicek ne o üzülcek ne sen accuk dişiliğini kullan bebeeemm...
olm balayı için diyom bee....haa peki beğenmiyon ozaman...sen yinede yanına al dediğimi yap olurmu?
burdan pek açılmıyo mayo pikini siteleri kitlemişler nolacaksa...
evden bakar bulurum ben saa ne zaman tatil?
olm balayı için diyom bee....
eylulun son haftası ağva serin olur mu acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?