• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
8743c_nelson+1.jpg

sağdaki gözel

evet bebeem o eteğei ama bişi olmaz kocan kızıyosa onunla kenara kadar gidip kimsecikler görmeden hobaa deyi atlarsın denize...
sen niye şortlu arıyon bi de bakem?

bikini giyince suratını asıp oturcak bi koca adayım oldugundan olabilir mi dila danası :mymeka:

gurbiş ya ben o gözaltı morluğu için olan karışm bi topicten alıntı yaptım hiç kullanmadım yapsam diyorum sen az çok onların ne işe yaradığını biliyosundur bide gözümün altında kıl falan çıkmasın:)) evigeni falan saça sürüyolar ya o karışmdada var sen benim yerimde olsan kullanrmısın çok kötü ya göz altı morluklarım kaç doktora gittim acaba hastalık falanmı var diye yokmuş bişeyim.
canım şu topiği baştan sona okumanı öneririm
gözaltı morlugu sorunu yaşamadım ben
yada yasiyyorum da bilmiyorum cunku ten rengim bugday belli olmuyo sanursam :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/goz-c...a-hersey/279240-gozalti-morluguna-son-17.html

benimkide öyleydi sen yanına sexü olanlarınıda al seninki ordaki karıları görünce kendi diyecek accıkta surat yap ama s.çmadan tamammı kendisi der git gey hade tamam tamam deyi bizzat test edilip onaylanmıştır...

burda herkesin azına tükürüyonda onu yola getiremedinmi?
hem şort mayo araya kaçıyo kızım öbüründen daha dikkat çekici oliyi benden söylemesi accık yolunu bulucan olum benmi öğretcem sana bunları laaa...

burda herkesin azına tükürüyonda onu yola getiremedinmi?
hem şort mayo araya kaçıyo kızım öbüründen daha dikkat çekici oliyi benden söylemesi accık yolunu bulucan olum benmi öğretcem sana bunları laaa...

olm kavga edilmiyo ki benimkiylen
azcık o da çirkef olsa sorun yok da
tamam aşkım sen nası istiyosan öyle olsun diyip yüzünü düşürdü mü kopuyo bende ipler kıyamıyorum yaa :kedi:

o bana haşema giy demiyo ki
sadece aşante mösyö fiziimi öyle uluorta sergilememi istemiyo hepsi bu kaydirigubbakcemile2:havam batsın simili: :smiley-cool:

Son düzenleme:
ayyildiz2009yaz-8.jpg

sen yanına iki tane pikini alıyosun bah beni dinle biri ipli olucak kuş kadar olsun ağı falan ha biride beğendiğin olucak sonra onu çağırıcan aşguuuumm ağzını yay biraz yanımda iki tane var hangisini giyeyim diceksin ama ipliyi giymek isteğini söyliceksin üstüne etek giyerim aşkım bu çok güzel nooluur diceksin sonra oda hayır bunu giymiceksin öbürünü giy dicek ne o üzülcek ne sen accuk dişiliğini kullan bebeeemm...

yandın sen gurbişim yaaaa! onu giyme bunu giyme. ben gelemem valla öyle sıkılmaya.
oldu olacak etekli mayo ya da yarım haşema giydirsin. tavrını koy bebem ya valla sonra çok karışır başedemezsin. ben tavrımı baştan koydum. giyimime makyajıma karışmak yok dedim. baştan biraz dırdır yaptı baktı suratım düşüyor şimdi bişey demiyor.

ayyildiz2009yaz-8.jpg

sen yanına iki tane pikini alıyosun bah beni dinle biri ipli olucak kuş kadar olsun ağı falan ha biride beğendiğin olucak sonra onu çağırıcan aşguuuumm ağzını yay biraz yanımda iki tane var hangisini giyeyim diceksin ama ipliyi giymek isteğini söyliceksin üstüne etek giyerim aşkım bu çok güzel nooluur diceksin sonra oda hayır bunu giymiceksin öbürünü giy dicek ne o üzülcek ne sen accuk dişiliğini kullan bebeeemm...

olm ben yaladım yuttum bu dedigin taktikleri baa akıl deel bikini öner :delphin:
benim de pek gönlüm yok kulotlu bikiniye de ondan böle diretmiyorum huyundan gidiyorum aşkım sefkilimin :ecrin_bebek:

haa peki beğenmiyon ozaman...sen yinede yanına al dediğimi yap olurmu?
burdan pek açılmıyo mayo pikini siteleri kitlemişler nolacaksa...
evden bakar bulurum ben saa ne zaman tatil?

sen eylülün sonunda pikini deeel kürk manto giyersin anam gitsene antalyaya beee...kaynanam giyiyo deyince hep beraber şimdi bi tatile gidiyosunuz sandım..

Back