• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şimdi ben di roma'nın keçi sütlü sabununu alıyorum onunla yüzümü yıkıyoru arkasından bebak ac bade sütü ile yüzümü temizliyoru arkasındanda bebak nemlendiriciyi sürüyoru bukadar demi cildim çok kuru değil normal kışın kuru oluyo sadece kabuk oluyor.

şimdi ben di roma'nın keçi sütlü sabununu alıyorum onunla yüzümü yıkıyoru arkasından bebak ac bade sütü ile yüzümü temizliyoru arkasındanda bebak nemlendiriciyi sürüyoru bukadar demi cildim çok kuru değil normal kışın kuru oluyo sadece kabuk oluyor.

yaz sezonu cilt yağlanmaya çok hazırdır canım
önce bagno di roma keçi sütü sabunu
artından yatmadan bebak aci badem sütüyle sil cildini ve uyu
başka bişi sürme
nemlendirici kullancaksan acı badem sütünü kullanma

peki makyajdan önce bu bebak nemlendiriciyi kullansam olurmu.ac badem sütü tonik görevimi görüyor benim sadece burun bölgemde siyah nokta var onlarda kuru diye heralde çünkü sivilce gibi olanlardan değil. ona iyi gelirmi bu süt.

seda git bebak başlıgını oku eşşeen kulaana su kaçirma yiyecen zopayı :mymeka:

gurbişim asetonlar tırnaklarımı çok kurutuyor. rosense den bu kadar bahsetmişken asetonunu denedin mi canım? bir de jel asetonların iyi olduğunu duymuştum. sen ne kullanıyorsun jel aseton kullandın mı?
kaydirigubbakcemile3

gurbik kullanayım mı sence yukardaki karışımı kullanan tanıdığın varmı?
bebem kullanmadım bilmiyorum ama sonuc iyiyse devam et

günaydın bu arada kızancıklarım zemuszemus

dün akşam şortumun kalan diğer paçasını da işledim sadece araya kırık boncuklar atılcek o kaldi
onu da bu aksam halleder koyarım işallah maşallah

hayırlı cumalar cemati muslimin :Saruboceq:

günaydın güzel bayanlar a.s.
gurbiş aseton sordum bebem dün sanırım görmedin. görmen tabi şort işlemişsin. pazartesi görecez inşallah!
hepinize hayırlı cumalar!:Saruboceq:

bir kişi daha gurbaya bebak le ilgili bir soru srarsa bu topic yıkılacak kanımca....cünaydın cünaydın cünaydın herkese cumamıs mübarek dualarımız kabul accıkta edep yarabbiiiiiii (amin)
nabıyonuz laaaa?

bu arada dün eşim bana kayısı kremi numunesi getirmiş. markası yanlış hatırlamıyorsam doğacı. ürünleri arasında kayısı kremi, kayısı çekirdeği yağı, kil sabunu ve kayısı sabunu var. kremini kullanmadım henüz. kullanıp sonucunu yazarım.

günaydın güzel bayanlar a.s.
gurbiş aseton sordum bebem dün sanırım görmedin. görmen tabi şort işlemişsin. pazartesi görecez inşallah!
hepinize hayırlı cumalar!:Saruboceq:

bebem ben bi marka kullanıyom ama adı aklında değil
çilek kokulu böle cici bişi
akşam bakem yazarım

bir kişi daha gurbaya bebak le ilgili bir soru srarsa bu topic yıkılacak kanımca....cünaydın cünaydın cünaydın herkese cumamıs mübarek dualarımız kabul accıkta edep yarabbiiiiiii (amin)
nabıyonuz laaaa?

hoşgeldin diloşum
yemek tarifi bakıyorum kkdan mafoldumben
malum az kaldı :sinifsinif:

bu arada dün eşim bana kayısı kremi numunesi getirmiş. markası yanlış hatırlamıyorsam doğacı. ürünleri arasında kayısı kremi, kayısı çekirdeği yağı, kil sabunu ve kayısı sabunu var. kremini kullanmadım henüz. kullanıp sonucunu yazarım.

aaa canım kayısı cekirdegi yagı kremidir
çok methediyolardi bi dene haberdar et bizi opuyorumnanaktan

gurbiş bende giyim öğretmeniyim canım dikişle ilgili sormak istediğin bişe olursa yardımcı olurum.

aa sedacım süper yaa!!
benim de çok merakım vardır giyime kıyafetlerimi yirtip kesip yeni şeyler ortaya çıkarmayazemuszemus
dün kızlarla sosyete pazarına gittik bi sürü aklet aldım
hepsini pullarla beyoolu taşlarıyla işlicem şıkır şıkır olcem sositososito

ben kullandım güzel bi krem o ama sürekli kullanma kıllanma yapıyo ne uyumlu oldu beaaa...

diloş kısa kes de bana şortlu pikini modeli göster mafoldumben

gübaydınnn kızlar yarındaann itibaren artıkkkı yokummm 19 güncükkkk muhahahaha çok mutluyum laaa
bu tatil bağa iyi gelcek psikolumu atcam üstümdennn:roflol::roflol::roflol:

Back