- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #5.341
selin emin ol biz senden daha mutluyuz 19 gün de olsa senden kurtulacağimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak ben evlenmeden önce suyumu annme getirtirdim içinde varsa yaparsın oo şimdi pastalar börekler neler yapıyorum yazık anneme eziyet etmişim senelerce bulaşık nasıl yıkanır bilmezdim allahtan elimizin altında internet var...şimdi anneme püf noktalarını anlatıyorum kafama vuruyo adisin sen niye daha önce söylemedin yapmadın tüüü sana dio...yaparsın bebeeem...bütün yemekler aynı kavur soğanı salçayı üstüne ne koyarsan o yemek oluyo...
selin emin ol biz senden daha mutluyuz 19 gün de olsa senden kurtulacağimiz için
günaydın canlar hihoyyyt
günaydın canlar hihoyyyt
koycam canımne güzel bende çok severim ama hiç vaktim olmuyo balo elbisemi kendim dikmiştim şkır şıkır öyle güzel olduki şortun bitince resmini eklesene göreyim merak ettim
bu ne lan babannem modeli :umursamaz:
hiç güzel model yok olum...
kayısı kreminin kırısık acma ve cildi yogun nemlendirme ozelliği var canımhaftasonu kullanırım. kayısı kremi hangi cilt tipi için bilmiyorum. benim t bölgem yağlı karma cilt.
hiç güzel model yok olum...
naaaaa mayokiniyi rüyamda görürüm benulen gurbaaa saftriii bende sen gibi ficut olcak
mayokini giyerdim en zexüsündenzemuszemus