• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bak ben evlenmeden önce suyumu annme getirtirdim içinde varsa yaparsın oo şimdi pastalar börekler neler yapıyorum yazık anneme eziyet etmişim senelerce bulaşık nasıl yıkanır bilmezdim allahtan elimizin altında internet var...şimdi anneme püf noktalarını anlatıyorum kafama vuruyo adisin sen niye daha önce söylemedin yapmadın tüüü sana dio...yaparsın bebeeem...bütün yemekler aynı kavur soğanı salçayı üstüne ne koyarsan o yemek oluyo...

bak ben evlenmeden önce suyumu annme getirtirdim içinde varsa yaparsın oo şimdi pastalar börekler neler yapıyorum yazık anneme eziyet etmişim senelerce bulaşık nasıl yıkanır bilmezdim allahtan elimizin altında internet var...şimdi anneme püf noktalarını anlatıyorum kafama vuruyo adisin sen niye daha önce söylemedin yapmadın tüüü sana dio...yaparsın bebeeem...bütün yemekler aynı kavur soğanı salçayı üstüne ne koyarsan o yemek oluyo...

dila tilfon nomranı ver arayıp tarif sorcam 2 ay sorna başinin etini yiyem olmadı tutmadı taşti pişti tavuk kızarmadan camdan atladı diyemafoldumben

BAYAN-SORTLU-BIKINI-COK-UYGUN-BAKINIZ-42__18713513_0.jpg

hiç güzel model yok olum...

günaydın canlar hihoyyyt

günaydın sebebi hayatım opuyorumnanaktan

ne güzel bende çok severim ama hiç vaktim olmuyo balo elbisemi kendim dikmiştim şkır şıkır öyle güzel olduki şortun bitince resmini eklesene göreyim merak ettim
koycam canım
yarına bitmiş olur işallah zemuszemus

BAYAN-SORTLU-BIKINI-COK-UYGUN-BAKINIZ-42__18713513_0.jpg

hiç güzel model yok olum...
bu ne lan babannem modeli :umursamaz:
gögsü 3gen olmasın
benim mamarialar foraa oluyo
straplez istiyorum

evet bebeem o eteğei ama bişi olmaz kocan kızıyosa onunla kenara kadar gidip kimsecikler görmeden hobaa deyi atlarsın denize...
sen niye şortlu arıyon bi de bakem?

Son düzenleme:
ulen gurbaaa saftriii bende sen gibi ficut olcak
mayokini giyerdim en zexüsündenzemuszemus
naaaaa mayokiniyi rüyamda görürüm ben :kızgın:
dün akşam aldigim sortu agvada giycem dedim de hemen "odamızı kastettin herhalde aşkım" diyerekten arabeske bağladı sevdiceğim sağolsun mafoldumben
ya kayınvalidem bikini giyiyo ben giycem diyince sorun oluyo işe bak :enbuyukkk:

Back