• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anam ben makyaj konusunda ne kadar cahilim yaa hiçç bişe anlamıyorum bu yazdıklarnzdan bu kadar fırçay nerenize sürüyosunuz sorması ayıp bi allık bide göz fırçası tamamdr bu ortası büyüğü küçüğü.....

hayatım sen çamaşır detarjanını çamaşırlarının yanısıra bulaşıklara ardından bi de cam silmeye kullanabiliyo musun? :icecream:

:)))) ya fırçalarla ne sürdüğünüzü anlamadm allık fırçası 1 tane 1 tanede göz fırçası başka fırçayla ne sürülür ben ne cahil kalmışım yaaa

makkaj sanattır:emir_bebek:(bende pek anlamam ama biliyorus bişiler) ilarzuya bayılıyorm yaa hatun süper makkaj yapıyor videolerı süper çok sefiorum onu benŞeniz

:)))) ya fırçalarla ne sürdüğünüzü anlamadm allık fırçası 1 tane 1 tanede göz fırçası başka fırçayla ne sürülür ben ne cahil kalmışım yaaa
ee canım biz de bu cehaletle savaşmak için burdayız ya :)

makkaj sanattır:emir_bebek:(bende pek anlamam ama biliyorus bişiler) ilarzuya bayılıyorm yaa hatun süper makkaj yapıyor videolerı süper çok sefiorum onu benŞeniz

ilarzu göz makyajında 1 numaradır :lepi:

doktordan geldim kıslarr
bebişimin kalbini dinledik pıtı pıtı pıtı pıtı atıyo oyy çok güsel bi duygu yaaa...
neyse gurbik ya primer delikleride kapatıyo dimi aslında yüzümde pürüz falan yok ama yanağımda ve alnımda birkaç noktada bir iki deelik var eskiden sıkmadan duramadığım için sibilcelerimi iz kaldı primerim gelsin sürücemde onun altına ekstra bi gözenekler için bişi sürmeme gerek varmı zaten primeri onun için istiyom geriy mi dicen hı?

saçmalama bee :mymeka:

ne hemen çocuğu gez toz accık..:olmaz:

len olm ömrümüz gezip tozmakla geccek zaten beee :gitme:

ay gurbik valla hakkını helal et diyecenki baş belası kız ya ama çok yardımcı oluyosun valla çok sağol canım normalde benim yüzümde hiç sivilce falan olmaz kışın lorealin yüz temizleme jelini kullandım mafoldu yüzüm ya zorla kendini topladı bişe kullanmadanda içi rahat etmiyo senin dediğin gibi kozmetikçiler satlmayan ürünü satmaya çalışıyolar bilgi alacağım kimse yok.çok ağol canım yaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim temizleme ürününü yüzüme sürmeyecegim markalardandır loreal :dilcikar:
hiç mi hiç sevmem...
kozmetikleri dısında bişiyini de önermem kimseye :olmaz:
doğal organik naturaleee şeylerden yanayım artık :lepi:

walla bacım para yoksa zaten gezemiyon gez toz nereye kadar yaşım oldu 28 şimdi birini yapıyom öbürünü ne zaman yapıcam yaşım geçicek yani ben bile geç kaldım insan yirmilerde olduğu gibi kafası rahat olmuyo daha hassas daha yorgun oluyo 30 lları geçince aradan çıkarmak lazım bi sağlık problemi yoksa bebişi...

Back