Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bu ürününü bilmiyorum ama bioderma genel olarak basarılı bir markadır canım opuyorumnanaktan

Primerim gelmiş yuppi

corelcim kullan hemen yaz goruslerini zemuszemus

canım cilt sorunların için muhakkak bi doktora görün
fakat göz makyajı ve dudak makyajı dısında kapatıcılı fondotenli pudralı makyaj olayına lütfen henüz girme... :1no2:
15 yaşında körpeciksin daha yazık etme cildine
ben de çok kucuk yaşta başladım makyaja öyle abartılı bir cilt sorunum yok ama keşke daha geç başlasaymısım diyorum...

bu ürününü bilmiyorum ama bioderma genel olarak basarılı bir markadır canım opuyorumnanaktan

corelcim kullan hemen yaz goruslerini zemuszemus

krdi yarın kargo yapcak
primerim,concolear,sabitliyeci id
lips gloss
hebiciğini kullancam
yorumlarımı yazcam
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
grubikim versace inş. bende de iyi sonuç verir
zira en sorunlu yerim göz altlarım :gitme:

canım cok sorunlu bir gözaltın varsa versace'den olaganustu kapatıcılık bekleme
son derece doğal duran, cilde hemen oturan orta kapatıcılıkta bi ürün...

gurbik abla şimdi şöyle bi sorum olcaktı benim sıcağın alnında full makyajlı durmak durumunda olacağım bi yere gidicem. makyajımın akmaması için, fontötenin parlamaması için ne yapmalıyım? nereye başvurmalıyım kuzum? engin bilgilerinden beni de yararlandırır mısın?

hahaaayyyt yerim senin toplumunu...anca para harcat sen bi el atiim mezarlıktaki malzemeleri hayrına dağıtayım demiyonda...
ekle çıbık ashabımı bozma benim hemen yapiciiimmm...

şindi gurbik aplan sana küfür eder bu mesajın üstüne ben saa anlatim çok pudra fondoten sürmicen canım renkli nemlendirici kullanıcan illa yok ben boyancam diyosanda mi makkaj sabitleyici alıcan bi koşu sıkıcan sıkıcan oynican tamammı canım ha...

makyaj sabitleyicisi alman lazım canım :)
i.d.'nin makyaj sabitleyicisini oneririm...

hahaaayyyt yerim senin toplumunu...anca para harcat sen bi el atiim mezarlıktaki malzemeleri hayrına dağıtayım demiyonda...
ekle çıbık ashabımı bozma benim hemen yapiciiimmm...

bene ne ya eğlenmek benim de hakkım mafoldumben

klinik fena gelmedi
versace daha iyi gelir diye düşünmüştüm
canım klinikten memnun kaldıysan versaceden hayli hayli memnun kalırsın :)

aferim la ogrendin bu işi buyrunnnnnnnnn

gurbaacım Bourjois in fondotenleri hakkındaki fikrin nedir? yağlı, göznekli ciltte düzgün duracak bi fondoten arıyorum, primer aldım da güzel bi fondotenim de olsun istiyorum ne önerirsin canım opuyorumnanaktan

Bourjois in fondoteni güzel değil bende fırçalı olanı var...
gerçi estee den sonra hiçbir fondoten güzel değil ama yinede biothermi es geçemem...

Bourjois in fondoteni güzel değil bende fırçalı olanı var...
gerçi estee den sonra hiçbir fondoten güzel değil ama yinede biothermi es geçemem...
canım biothermin hangisi var sende? biofirm olanını alacaktım ama kuru-normal ciltler için diye geçiyordu karar veremedim o yüzden.

gurbaacım Bourjois in fondotenleri hakkındaki fikrin nedir? yağlı, göznekli ciltte düzgün duracak bi fondoten arıyorum, primer aldım da güzel bi fondotenim de olsun istiyorum ne önerirsin canım opuyorumnanaktan

canım alıcaksan estee yada mac al
primera en yakışan fondotenler bunlar

ve mutlaka fırca ile uygula fondotenini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…