• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
öncelikle topigin çok güselll emeklerine sağlık valla tam bir ansiklopedi kimin böyle ara ara vaktim olunca giriyorum yavas yavas sindire sindire okuyorum bir çok seyi sayende öğrendim bir sorum olacak

bir çok kisiye fondeten konusunda estee lauder double wear çok iyi oldugunu söylemissin bir yalvarmadağın kalmıs alın diye:) suanda MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE kullanıyorum tabii parlama oluyo evde heç bir sorun yok anam dısarı çıkıyorum kendimi gördügümde innamıyorum benmiyim diye böyle bütür bütür durmus yüsümde çok üsülüyorum :( bu sefer ama kapatıcılığı çok güsel hafif sivilce islerim var onlarıda kapatıyo ama sorun belli bir zamandan sonra parlama cildim yağlı bidem hemen böyle hazır olda bekler sivilce için yani
o yüzden valla yardımına muhtacım okadar anlatmıssın ama içim rahat olsun istedim böyle alırken içim cıs etmeden alayım dedim dersenki bu yasadıkların ondada olacak cildin yağlı alma almam ama dersen ki yok sanada güsel olur al hemen alayım

öncelikle topigin çok güselll emeklerine sağlık valla tam bir ansiklopedi kimin böyle ara ara vaktim olunca giriyorum yavas yavas sindire sindire okuyorum bir çok seyi sayende öğrendim bir sorum olacak

bir çok kisiye fondeten konusunda estee lauder double wear çok iyi oldugunu söylemissin bir yalvarmadağın kalmıs alın diye:) suanda MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE kullanıyorum tabii parlama oluyo evde heç bir sorun yok anam dısarı çıkıyorum kendimi gördügümde innamıyorum benmiyim diye böyle bütür bütür durmus yüsümde çok üsülüyorum :( bu sefer ama kapatıcılığı çok güsel hafif sivilce islerim var onlarıda kapatıyo ama sorun belli bir zamandan sonra parlama cildim yağlı bidem hemen böyle hazır olda bekler sivilce için yani
o yüzden valla yardımına muhtacım okadar anlatmıssın ama içim rahat olsun istedim böyle alırken içim cıs etmeden alayım dedim dersenki bu yasadıkların ondada olacak cildin yağlı alma almam ama dersen ki yok sanada güsel olur al hemen alayım

canım max'in lasting performance'ini da kullandım
double wear ile kıyaslamak bile double weara hakaret oldur...
kullan, ne demek istedigimi çok iyi anlayacaksın...
max'a 50 verip cefa çekecegine, esteeye 70ver sefasını sür
opuyorumnanaktan

canım max'in lasting performance'ini da kullandım
double wear ile kıyaslamak bile double weara hakaret oldur...
kullan, ne demek istedigimi çok iyi anlayacaksın...
max'a 50 verip cefa çekecegine, esteeye 70ver sefasını sür
opuyorumnanaktan

tamam ozaman ben haftasonu gönül rahatlığıyla:) alayım bitane tesekkürler canım

gurbiş sen bana mac den pudra önermiştin ama adı neydi acaba netten baktım bulamadım, taksim mac i arayıp fiyatını sorucam da hazırlıklı gideyim :D

arkadaşlar,farı aplikatörle uygulamakla far fırçasıyla uygulamak arasında çok fark var mı?
bende bare essential ın fırçası var fırçayla uyguladığım zaman renkler daha soluk gözüküyor aplikatörle renkelr daha belirgin oluyor sanki.

arkadaşlar,farı aplikatörle uygulamakla far fırçasıyla uygulamak arasında çok fark var mı?
bende bare essential ın fırçası var fırçayla uyguladığım zaman renkler daha soluk gözüküyor aplikatörle renkelr daha belirgin oluyor sanki.
kesinlikle çok fark var
fırcanın yerini tutmuyor aplikator

57 yetale imiş daha önce bilseydim loreal true match e 50 yetale vermezdim:))

işte ben de buna üzülüyorum ya :)
fiyat anlamında aradaki fark kucuk fakat kalite anlamında dağlar var :)

gurbacım bende birsey sormak istiyorum hangi markanın rujları daha mattır bir bilgin var mı cnm

canım inan en bilgisiz oldugum konudur rujlar...
lipglosslar desen tamam da
ruj kullanmadıgım için hiç bilmiyorum mafoldumben

ya arkadaşlar normalde karma bir cildim var, bu aralar inanılmaz parlama oluyor, elimi sürdüğümde sanki terlemişim gibi hafif yağlı bir his veriyor. nemlendirici olarak niveanın normal-karma ciltler için olan ürününü kullanıyorum ama ağır gelmiş olabilir mi? matlaştırıcı krem mi kullanmam lazım?

Back