- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #3.741
takma kirpik için ne düşünüyosunuz? ya da bu etkiyi yaratacak bir rimel önerisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takma kirpik için ne düşünüyosunuz? ya da bu etkiyi yaratacak bir rimel önerisi?
dur la krdiye sorem travel boy varse alam :gitme:onu sevabına sen bana alda aşkitom cinsel hayatıma renk gelsin azcıkzemuszemus
dur la krdiye sorem travel boy varse alam :gitme:
opustukce beni hatırla namıssız zemuszemus
clinique fondoteni nezman almiş la...Allah razı olsun bebem:kedi:
ya onu bunu bırakta krdide clinique fondöten varmış nasıl bilionmu
tavsiye ediyonmuzemuszemus
clinique fondoteni nezman almiş la...
klinik alcaana estee al olm ya neden laf dinnemiyon sen senağlama
ne biliyim var diyince atladım:umursamaz:
söleyemde ondan getirsin bari mac var ama ben sürekli aynı şeyi kullanmaktan sıkılıyorum:gitme:
cicim benim, golden i bilemicem çünkü ben avon deneyimledikten sonra rujda farkl bir marka arayışına girmedim . . . denemedim bile . . . o düzeyde tatmin etti . . .
asla yağlı ya da yapışıklık hissi bırakmayacaktır dudaklarını nemlendirir vaad ettiği rengi verir o ayrıııı ama bu olurken bahsettiğimiz şeyleri yaşatmaz . . .
reklam sloganı gibi oldu . . . 1 paragraf . . .hey maşallah . . .
bende bugün sürttüm durdum:kedi:
cuma günü kendime avene cleance,avene thermal su bide coppertone güneş kremi aldımzemuszemus
gurbik saçların güneşten ve denizden zarar görmesini engelleyecek bir ürün önerir misin bana, her tatil dönüşü saçımı kestirmekten usandım da
ya gurbaa ablam be banada bi yardım ediversen..senden başka danışacak kimsem yok bee