• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm kızlar bayadır 2 gundur giremedim. Uzak kaldım biraz. Gurbacımm ben o suyu sırtıma kullanıyordum 2 gundur yuzume kullanıyorm biraz geçti. Primerdan bahsetmişsiniz bende istiyorum bu primerden. Gurbaa benim cildimi gördün primer dan alayım mı :S ne alacagımı sasırdım. Bu taylor dan fırca alıcamda hangisni alayım. yeni allık fırcası aldım body shoptan cok memnun kaldım gene ordan mı alsam ne dersiniz?
Buarada rosense burda var kızlar isterseniz size alıp yollayabilirm..

işte ben de buna üzülüyorum ya :)
fiyat anlamında aradaki fark kucuk fakat kalite anlamında dağlar var :)

evet gurbiş gerçekten de öyle..
loreal ile mac arasında bazı ürünlerde fiyat anlamında çok küçük farklar var
ama kalite anlamında büyük..geçen concealerı trde yokmu demiştim ya,
geçen boynerde baktım varmış tabi,ben başka bişeyle karıştırdım galiba:utangac:
fiyatıda 35 tl idi yuuh dedim,kızın suratına karşı bunu alana kadar mac alırım dedim
kız da şaşırdı tabi kaydirigubbakcemile3
ama hemen yanında maybeline standı vardı,şu meşhur dream mousseyi deniyeyim
dedim ve çok beğendim hemen kaptım :kedi:,20 tl filandı oda..
ama tabiki maci de alıcam zemuszemus

gurbacım bende birsey sormak istiyorum hangi markanın rujları daha mattır bir bilgin var mı cnm

canım rujda çok enteresan gelebilir lakin avon oldukça başarılıdır hatta belki sadece rujda başarılıdır . . .

tabi parlaklık ve sunduğu hizmetler bakımından kaydirigubbakcemile3 ayrılıyor kategori kategori lakin kalitesinden kalıcılığından ve vaad ettiğinden emin olunabilecek tek marka rujda avon . . .

benim kırmızıda ki mat bayrak kırmızısı için favorim Red 2000 . . .
mat renk bulmak gerçekten bi sorun Red 2000 ve serisi diğer renklerinde gram sim barınmaz . . .

opuyorumnanaktan

sabuncum ben de Avonun sadece rujlarını kullanıyorum...:))

livim canım, GoldenRose'un 2000 serisi de mat seri...kalıcılığından çok şey bekleme ama işte renkler çok güzel...
:emir_bebek:

sabuncum ben de Avonun sadece rujlarını kullanıyorum...:))

livim canım, GoldenRose'un 2000 serisi de mat seri...kalıcılığından çok şey bekleme ama işte renkler çok güzel...
:emir_bebek:

eprılım bende . . . bahsetmiş olduğum serisinde sim geri dursun bi yansıma bi ışıldama dahi yok . . . net mat tutkunları için birebir . . . kalıcılığı dağılmaması yol yol olmaması yumuşacık yapması fln gibi özellikleri zaten markanın tüm rujlarında mevcut . . .
onca devlere oranla rujlarının içerisinde en az civa barındıran marka ayrıca . . .

sabuncum nisanımmmm cok cok sagolun tatlıslarım ...gercekten dediginiz gibi mat ruj bulmak gayet zor ben simli olmamasından ziyade yaglı hissi vermeyen dudakta parlaklık yaratmayan rujları daha cok begeniyorum ...bir cok rujda nemlendirici ozelligi oldugu için genelde kısıye yaglı hıssı veriyor :(
avon ve golden rose rujlarıda o sekilde mı sekerler ...

ya arkadaşlar normalde karma bir cildim var, bu aralar inanılmaz parlama oluyor, elimi sürdüğümde sanki terlemişim gibi hafif yağlı bir his veriyor. nemlendirici olarak niveanın normal-karma ciltler için olan ürününü kullanıyorum ama ağır gelmiş olabilir mi? matlaştırıcı krem mi kullanmam lazım?

yazın matlaştırıcı krem kullan hayatım

slm kızlar bayadır 2 gundur giremedim. Uzak kaldım biraz. Gurbacımm ben o suyu sırtıma kullanıyordum 2 gundur yuzume kullanıyorm biraz geçti. Primerdan bahsetmişsiniz bende istiyorum bu primerden. Gurbaa benim cildimi gördün primer dan alayım mı :S ne alacagımı sasırdım. Bu taylor dan fırca alıcamda hangisni alayım. yeni allık fırcası aldım body shoptan cok memnun kaldım gene ordan mı alsam ne dersiniz?
Buarada rosense burda var kızlar isterseniz size alıp yollayabilirm..

canım cildin sivilceliydi değil mi?
onları yok etmeden primer almanı tavsiye etmem
fırcalarını body shoptan almaya devam edebilirsin
ben taylor kullanıyorum çok memnunum

cnm taylor markasını ilk defa senden duydum nasıl bir markadır ? sitesini soyle bir inceledim everday ve i.d fiyatları daha uygun gibi ...far almak istiyorum fakat everday ve taylor arasında kararsız kaldım

Cilt bakımı için randevu almaya uğradım para harcadım da geldiimm:((((
Sanırım yüzümün buna çok ihtiyacı vardı ama Gurcacım umarım doğru bir ürün almışımdır...
Yanındaki de Otobronz tavsiye etti ama bakalım artıkk....

http://[URL=http://img233.imageshack.us/i/fotoraf0095.jpg/]
fotoraf0095.jpg
[/URL]

Bunu daa hedaye verdiler yanında temizleme sütüymüş....

/img][/url][/IMG]
gurba canım cildim bak böyle yağlıdır biri flanşlı biri flanşsız ve hiçbirşey yok cildimde zaten belli :(
şimdi yağsızı iyi değil diyorsun este lauder bana uyarmı yağsızı nasıl olur?
birde benim ten rengim nedir? ben kumral diyorum :kedi:
bulamadım denemek için de hangi nosunu önerirsin tenime uygun?

Son düzenleme:

sabuncum nisanımmmm cok cok sagolun tatlıslarım ...gercekten dediginiz gibi mat ruj bulmak gayet zor ben simli olmamasından ziyade yaglı hissi vermeyen dudakta parlaklık yaratmayan rujları daha cok begeniyorum ...bir cok rujda nemlendirici ozelligi oldugu için genelde kısıye yaglı hıssı veriyor :(
avon ve golden rose rujlarıda o sekilde mı sekerler ...

cicim benim, golden i bilemicem çünkü ben avon deneyimledikten sonra rujda farkl bir marka arayışına girmedim . . . denemedim bile . . . o düzeyde tatmin etti . . .
asla yağlı ya da yapışıklık hissi bırakmayacaktır dudaklarını nemlendirir vaad ettiği rengi verir o ayrıııı ama bu olurken bahsettiğimiz şeyleri yaşatmaz . . .

reklam sloganı gibi oldu . . . 1 paragraf . . .hey maşallah . . .

:nazar:

cnm su sample jar sample baggie gram yonden arasında cok fark var mı sen hangisini kullanıyorsun?
tatlım bi de tasıma ucretleri ne kadar ...

canım ben sample jar kullanıyorum
ondan almanı öneririm
normal palet far büyüklüğünde ama toz işte..
fakat çok bereketli
taşıması da sanırım 6-7 dolar bişiydi

Cilt bakımı için randevu almaya uğradım para harcadım da geldiimm:((((
Sanırım yüzümün buna çok ihtiyacı vardı ama Gurcacım umarım doğru bir ürün almışımdır...
Yanındaki de Otobronz tavsiye etti ama bakalım artıkk....

http://[URL=http://img233.imageshack.us/i/fotoraf0095.jpg/]
fotoraf0095.jpg
[/URL]

Bunu daa hedaye verdiler yanında temizleme sütüymüş....

kullan bakalım papatyam
otobronzu merak ettim sendeki etkisi ne olacak acaba
fakat vichy konusunda ben de livle aynı kifirdeyim bitanem...

alıntı yapılmasın lütfen sileceğim

gurba canım cildim bak böyle yağlıdır biri flanşlı biri flanşsız ve hiçbirşey yok cildimde zaten belli :(
şimdi yağsızı iyi değil diyorsun este lauder bana uyarmı yağsızı nasıl olur?
birde benim ten rengim nedir? ben kumral diyorum :kedi:
bulamadım denemek için de hangi nosunu önerirsin tenime uygun?

canım önce şu sivilcelerden kurtul
tuliş'in suyunu kesinlikle öneririm
2-3 haftada hiçbirşeyin kalmaz
yineliyorum; ben ton önermem...
marka öneririm gider kozmetik markette renk tonlarını dener ona göre karar verirsin
ben bugday tenliyim ama esteenin cilt rengimle alakasız bi tonunu kullanıyorum
hafif oembe bi fondoten
cunku cildime en çok o yakıştı
sen de dene ve öyle karar ver

Back