gurbiiiiik bana da bi el ativer sırnaşık şey
bendeniz 15 yasında baskasına makyaj yaparken harikalar yaratan ama kendisine yaparken daha doğrusu yapmaya calısırken kendini korku filmini karakterlerine bnzeten bir insan olarak cok acil yardımınıza ihtiyacım var.şimcik eylulude liseye baslicam için tipimi duzeltme ihtiyacı hissetmekteyim. genel olarak cildimi anlatırsam:
kuruyla normal arasında fazlaca mat gözenekler belirsiz gibim siyah nokta yok ama yağ butoncuklearı var(kirpiklerimi uzatmak için yağlar kullanmıstım gece yatmadan once onlar akıyo akıyo akıyo ardından yağ bezesi olarak geri gelio ama annemi ikna ettim okul acılmadan doktora gidip aldırcaz :jeyyar:)burun bolgesi tum yuzumden farklı olaraktan en az ayciceği tarlası kadar yağlı parlak ve kocaman kocaman gozenekli siyah noktalı (incelemelerimden anladım kadarıyla bunlar tam olarak siyah nokta değilde tüy kökleri acaba siyah okta temizleme bandı kullansam gecer mi?) bu arada goz altım mossss mor (galiba genetik cunku site yazan her türlü yağı kremi denedim milim azalma yok mirmirmirmir) bi de ten rengim bembeyaz
bunlarda yuzume kullandıklarım (kullanma sırama gore yazıyorum)
eveline cosmotics Pure Control Derinlemesine Temizleyici Jel ve Peeling
innova tonik (bimesine az kaldı bitince yeni aldım avon toniğe baslıcam)
eveline'dan Pure Control Nemlendirici Ve Matlaştırıcı Krem(sadece burun bolgeme suruyorum)
gene eveline'dan Pure Control Akne Giderici Jel
ama bunları cok da duzenli kullanmıyorum ama kararlıyım düzene sokucam
şimcik bana yeni bir makyaj cantası olusturmak için neler almam gerek gurbik apla?bi de yaz olduğu için evden fazla para alamıyorum ayda en ennn fazla 100 TL ayırabilirim makyaja.okullar acılsın haftada 50 ayırabilirim. o yuzden herseyimi hemencecik alamıycam bu yuzden bi sıralama yaptım
once 20-30 tl verip göz kalemleri
bi dene dipliner
maybelline Volume Express Colossal Mascara-Siyah (tabi sen baska bi merka dersen onu alırım ama bunun kutusu cok hosuma gitti morlu sarılı sengözlerimebaksanab bi su an bende olan ama pek kullanmadığım Isabelle Dupont Maskara - Hacimli, Uzun ve Kıvrık Kirpikler aslında iyi hosda cok topaklanma yapıoo ben maskara oldu belli olmasın istiyorum )
sonra bi surme
fondoten(cok tuzlu olmassa ii olur en fazla 50-60 verebilirim su an)
cırtlak renkli rujlar(ben she dusunuyorum ama secii sana bırakıyorum)
aa bi de goz altım için bi kapatıcı (golden rose likit kapatıcı denemiştim bi arkadasmdan alıp gusel olmustu sankim)
apla okulada aynı mazemeleri kullancam için hem yasıma uygun olsun hem fonoten maskara falan doğal dursun istiyorum
aklıma gelen bunlar azcık uzun oldu ama sana muhtacım gurbik aplaaaaaaaaa.s.