• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bak su an kullandığım cildime bir pırıltı verdi..
sağlıkla parlıyor resmen yüzüm abartı değil ayrıca çok doğal ve temiz duruyor cildim..
ama ysl de bu olmadı..
ton farkını yok etti tamam , yağlanma sorunu sıfıra indi ona da tamam..
ama ışıltı ve canlılık vermedi !
acık söyliyim begenmedim..

şimcik once versace kapatıcım.sonra bnm kendı fondişim var onu sürdüm güzelce yüzüm kapattımzemuszemus
sonracıma estee allık ve farım var sonra rimelim var fırçalarım vardı sabahın köründe yaptımmm
herbirkeşler çok beğendi reprezant çocuk bile dıyor kı bugun sende değişiki bir hava var
hofff yaaa çok ama çok güzelım yaaazemuszemuszemuszemus

şimcik once versace kapatıcım.sonra bnm kendı fondişim var onu sürdüm güzelce yüzüm kapattımzemuszemus
sonracıma estee allık ve farım var sonra rimelim var fırçalarım vardı sabahın köründe yaptımmm
herbirkeşler çok beğendi reprezant çocuk bile dıyor kı bugun sende değişiki bir hava var
hofff yaaa çok ama çok güzelım yaaazemuszemuszemuszemus

ay çok güzelsiiinnnŞeniz

sabitleyiciyi mac'tan alam mı grubikim
canım id'nin sabitliyicisini al
sabitleyiciler içerisinde en fazla övgü alan id olmuş
ona istinaden aldım iyi ki almisim
krdi de vardi sanırım düşünüyosan

bak su an kullandığım cildime bir pırıltı verdi..
sağlıkla parlıyor resmen yüzüm abartı değil ayrıca çok doğal ve temiz duruyor cildim..
ama ysl de bu olmadı..
ton farkını yok etti tamam , yağlanma sorunu sıfıra indi ona da tamam..
ama ışıltı ve canlılık vermedi !
acık söyliyim begenmedim..

ayy bi estee gelsin de
olmazsa klinike dadancez artık fundişim:kedi:

loreal true match'e bu kadar övgü yagdiran double weari sürünce şoktan düşer bayilir herhalde :roflol:
hiç sevmedim ben true matchi doğrusu :1closedeyes:

ben çok beğeniyorum ve kullanıyorum
fondişime laf soyletmem cam gibi yapıyor yüzümü
hiç oyle abartı durmuyor yüzümde bellı olmuyorzemuszemus

yağmurluk annem sen krdiden neler aldın anlat bakemzemuszemus

ben en son smashbox minik primer, smoshbox lip gloss (ki çok güzel), i.d. veil, smoshbox pempe fırça (waytroz okumasın bunu:icecream:) aldım.. şimdi de bakıyom neler var elinde diye..
aslında camelonun makkaj seti var farlarının renkleri falan süperdir ben de başka bi versiyonu var onu da alsam mı diyorum..:teytey:

ben en son smashbox minik primer, smoshbox lip gloss (ki çok güzel), i.d. veil, smoshbox pempe fırça (waytroz okumasın bunu:icecream:) aldım.. şimdi de bakıyom neler var elinde diye..
aslında camelonun makkaj seti var farlarının renkleri falan süperdir ben de başka bi versiyonu var onu da alsam mı diyorum..:teytey:

cameleonun mavi agirlikli minik setini ben aldım az önce :lepi:

bebem o da fondoten ama nemlendirici ozelliği var
biother'im başka bi serisi
bu arada renkli nemlendirici olaraktam estee'yi de denemen taraftariyim
waytrozun aşık oldugu bi ürün
ben de aldım bakcez performansa :delphin:

bende esteeday wearı yedekledim:delphin:
gerçekten süper bi ürün:kedi:
bu arada alçak krdi bana bi fondöten bulamadımafoldumben

Back