- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #3.521
günaydın semeemmm aşiktom balım bal ballll![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gurbik karar ver estee i alcem biotherm mi.. elimdekini bitirir bitirmez fondt. alcemlaelaelaelaelae
hangisini aldın bi hafif olanı var birde estee gibi süper kapatan var.ben yazları hafif olanını kullanırdım kışın öbürünü fiyatıta uygun oluyor...emin ol bayılıcaksın estee gibi bağımlılık yapıcak sana senelerce kullandım hiçbir yan etkisinide görmedim zaten tamamen su bazlı ve doğal ürünler üretiyorlar bebişim...
günaydın semeemmm aşiktom balım bal ballll![]()
![]()
ahanda bende bu var yazları ışık saçan nemlendiricili olan.kışında sendeki var yıvrım 35 e düşmüş bu arada çilekte sen kaça aldın bebişim?
istanbula size güvenerek gidiyorum zatenopuyorumnanaktan
yoksa boğulurum ben orda :umursamaz:
gönder tabe kızım ..
olm ben yapmiştim hatta bitane
sana yolliyem la
evet süper fikir
begenirsen takarsin
begenmezsen iste geldigimde geri alirim :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ahahhaha kaptım güzeller güzelini işte, herkese nanik naniknanik
biliyom da kuzum ehliyetim yok şutarafagitti
bnm de sevgiliciğimin var bir BMW endurosu, kendisi askerde şimdi, yürütüp pinsem mi diye düşüyom ama tırsıyom :))
çok keyifli gerçekten :CüvCüv:
ben bılmıyorum yaa mirmirmirmir mirmirmirmir gözüm karadır aslında korkmam hızdan ama motor kullanamam sanıyorum..
ben artçı olarak mutluyum zemuszemus zemuszemus
estee lauder shimmering jewel powder canım
şu anki sevgilinin de fundası var işte daha ne zemuszemus
limonlu su canım...
tırnakları feci güclendiriyo
:roflol: :roflol: :roflol: aallah cezanı vermesin yaa :roflol:
harbı kafiyeli oldu nan zemuszemus sositososito
![]()
ahanda bende bu var yazları ışık saçan nemlendiricili olan.kışında sendeki var yıvrım 35 e düşmüş bu arada çilekte sen kaça aldın bebişim?
dila bu ne ?
ne işe yariy![]()
hmm canışım o esteeden önce yıllarca kullandığım ve çok memnun kaldığım fondotenim...ben roaccutane kullandım ilacı kullanmadan önce bu markanın kapatıcılığı çok iyi bir başka fondotenini kullanıyordum şimdi cildim bebek gibim söylemesi ayıptır :)
o sebeplen bol nemlendiricili ve hafif olanını kullanıyorum ama kışın esteeye devam...
esteeden daha ucuz gurbik henüz test aşamasında ama ben rahatlıklan tavsiye ederim onu..
yani bu fondöten ?
ben kullanmıyorum fondöten , renkli nemlendiri yeterli oluyor bunu da öyle bişi sanmıştım cnm..
o sebeplen bol nemlendiricili ve hafif olanını kullanıyorum
demişsin ya hani , o hangisi ?
ben su an klinik renkli nmlendirici kullanıyorum ve aşık oldum resmen çook güzel bir ürün :asigim:
bebem o da fondoten ama nemlendirici ozelliği var
biother'im başka bi serisi
bu arada renkli nemlendirici olaraktam estee'yi de denemen taraftariyim
waytrozun aşık oldugu bi ürün
ben de aldım bakcez performansa![]()
gurbaaa,
bu arada ben de i.d. veil almıştım ya makkaj sabitleyici. kızım çok süper bişey anlatmayı unuttum.. pazar nişan vardı ya tüm makkajımı yaptıktan sonra dediğin gibi fırçayla tüm yüzüme uyguladım.. o sıcakta açıkhava da saatlerce tepindim terledim coştum makkaj bana mısın demedi. akşam eve geldim anaa aynen duruyo.. valla böyle bi etki beklemiyodum açıkçası..![]()
ysl aldıydın dimi senhımm..
krdi den mi aldız die sormuyom..
direk dalcam sımdı ben kendısıne benım nerden habarım yoh bölle bi üründen die![]()
![]()
sen dene bakalım nasıl birşey
bak ben ysl kulanmadım ve heryerde dıyorum beğenmedim !!
su an klinik kullanıyorum çok güzel ürün ..
bıde esteenin tadına bakam zemuszemus
evet canımgurbaaa,
bu arada ben de i.d. veil almıştım ya makkaj sabitleyici. kızım çok süper bişey anlatmayı unuttum.. pazar nişan vardı ya tüm makkajımı yaptıktan sonra dediğin gibi fırçayla tüm yüzüme uyguladım.. o sıcakta açıkhava da saatlerce tepindim terledim coştum makkaj bana mısın demedi. akşam eve geldim anaa aynen duruyo.. valla böyle bi etki beklemiyodum açıkçası..![]()