• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbacım tsk ederim. Herşeyimi mac alıyorm o zaman istanbula gittigimde nemlendiricide bebak kullanırım tamamdır :) Birde şey sorcam taylordan fond. almıstım kabuki fırcasınıda aldım. Bana pek kapatmıyor gibi geldi sen ne düşünüyorsun taylorun pigmentleri cok guzel ben normal aplikatorle suruyorum ayrı fırcaları varmıs sanırım ilk sayfalarda oyle bişler okudum..Ondanda alayım topluca bu ay bataım bari :)

canım mineralli ürünlerin fondotenlerinden öyle aman aman bi kapatıcılık bekleme
en iyi kapatan EMdir içlerinde
o bile bana göre likit fondotenin yerini tutmaz
bir de toz fondotenleri kullanmayı bilmek cok önemli
yanlış kullanım yüzünden randuman alamıyor olabilirsin...
pigmentler aplikatorle sürülmemeli bana göre
kesinlikle fırca kullanılmalı

canım mineralli ürünlerin fondotenlerinden öyle aman aman bi kapatıcılık bekleme
en iyi kapatan EMdir içlerinde
o bile bana göre likit fondotenin yerini tutmaz
bir de toz fondotenleri kullanmayı bilmek cok önemli
yanlış kullanım yüzünden randuman alamıyor olabilirsin...
pigmentler aplikatorle sürülmemeli bana göre
kesinlikle fırca kullanılmalı

hmm evet pek kapamıyor ama cokta dogal duruyor bende sivilcelerim geçsin hep onu kullanırım. peki kullanımı nasıl canım zahmet olmazsa anlatabilirmisin. Fırca için ne buyuklukte alayım numaraları fln var mı?

hmm evet pek kapamıyor ama cokta dogal duruyor bende sivilcelerim geçsin hep onu kullanırım. peki kullanımı nasıl canım zahmet olmazsa anlatabilirmisin. Fırca için ne buyuklukte alayım numaraları fln var mı?

fırca kabuki olmalı
ya i.d.nin fircasini yada taylorin fircasini al
mineralli ürünler başliginda uzunca anlatmiştim 1,5 sene önce canım
orayi okumani oneririm

günaydınlar
gurbaacım bende biothermin senin aldığının fondotenin tıpkısının aynısını almayı düşünüyorum da, internette normal kuru ciltler için diye okudum, benim cildim yağlı ve gözenekli olur mu bana sence? nası buldun diye de soracaktım ama beğenmişsin kaydirigubbakcemile5

günaydınlar
gurbaacım bende biothermin senin aldığının fondotenin tıpkısının aynısını almayı düşünüyorum da, internette normal kuru ciltler için diye okudum, benim cildim yağlı ve gözenekli olur mu bana sence? nası buldun diye de soracaktım ama beğenmişsin kaydirigubbakcemile5

benim cildim de seninkiyle aynı
ben begendim doğrusu zemuszemus

cildime uydu :ecrin_bebek:

hangisini aldın bi hafif olanı var birde estee gibi süper kapatan var.ben yazları hafif olanını kullanırdım kışın öbürünü fiyatıta uygun oluyor...emin ol bayılıcaksın estee gibi bağımlılık yapıcak sana senelerce kullandım hiçbir yan etkisinide görmedim zaten tamamen su bazlı ve doğal ürünler üretiyorlar bebişim...

Back