• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ne işe yarıyor gurbişim ozemuszemus

ışıltı aslında...
ama benimkinin rengi şeftali oldugundan tüm yüz yerime elmacık kemiklerime uyguluyorum
ardından da allık sürüyorum
ayna gibi ışıl ışıl oluyor yanaklarım :kedi:

bende esteeday wearı yedekledim:delphin:
gerçekten süper bi ürün:kedi:
bu arada alçak krdi bana bi fondöten bulamadımafoldumben

bebem ben de aldım day wear
ne kadar dayandı seninki kuzucumŞeniz

kankaa sen yine taktın alışverişe batçan bakk

ama bende kopçam bu akşamm bakalım neler alabilcem
lancomenin farlarına bakem birazda renk felen belirleyem olmassa bende alcam krdiden

bu arada yafmırlıım nası smashbox primer ile ilgili izlenimlerini paylaş bakem

aaa yazmadım mı kıızzz tuh banaa..:tomato:

şincik nemlendiricimi sürdükten 10-15 dk. sora primeri sürdüm lakin parmak uçlarımla sürdüm bilmiyom doğru mu yaptım..:uhm:
ay o nasıl ipeksi bir dokunuştur öyle yeminlen şok oldum sanki yüzümü ipek ya da kadifeyle kaplamış gibi oldum. üstüne de fondt. imi sürdüm. pürüzsüz cam gibi yüzüm oldu yeminlen. hep merak ederdim dışarda ya bu hatunlar ne süyüyolar da bu kadar güzel oluyo ciltleri diye meğer böyle birşey lazımmış..zemuszemus

ben çok çok beğendim ki öyle problemli pürüzlü bir cildim yoktu zaten ama şimdiye kadar ne sürsem böyle ipek gibi görünmemiştimyerimseniben

aaa yazmadım mı kıızzz tuh banaa..:tomato:

şincik nemlendiricimi sürdükten 10-15 dk. sora primeri sürdüm lakin parmak uçlarımla sürdüm bilmiyom doğru mu yaptım..:uhm:
ay o nasıl ipeksi bir dokunuştur öyle yeminlen şok oldum sanki yüzümü ipek ya da kadifeyle kaplamış gibi oldum. üstüne de fondt. imi sürdüm. pürüzsüz cam gibi yüzüm oldu yeminlen. hep merak ederdim dışarda ya bu hatunlar ne süyüyolar da bu kadar güzel oluyo ciltleri diye meğer böyle birşey lazımmış..zemuszemus

ben çok çok beğendim ki öyle problemli pürüzlü bir cildim yoktu zaten ama şimdiye kadar ne sürsem böyle ipek gibi görünmemiştimyerimseniben

aynı şeyleri yaşamış olmak harika canım....
ben günlük kullanmıyorum primerimi
koydum buzdolabına ancak gece makyajı ve özel günlerde çıkarıyorum opuyorumnanaktan
iyi ki almışım dedigim bir kaç favori ürünümden biri :asigim:

bu arada kaş şekillendirici için de aynı şeyleri düşünüyorum, muhakkak edin
harika birşey

bebem şöle diyim çok bereketli bi ürün ciltte çok güzel yayılıo
şubat ayından beri hemen hergün sürüyorum yarısı anca bittizemuszemus
ama yazın bitme olasılığına karşın ben yinede gelmişken yedekliyim dedim:kedi:

ayy heyecanlandım şimdiden kuzum ya
peki fundanin dedigi gibi ciltte ışıldıyo mu
gerci seni birebir görmüş oturmuş konusmuş bakışmış aşna fişne etmiş biri olarak çok güzel bi ışıltı vardı cildinde ama spotlardan da olabilü gene sorem ben -tatlicadiarzu-

image-4E1D_4A4C825D.jpg
[/url][/IMG]
image-08A7_4A4C825D.jpg
[/url][/IMG]
bunların arasındaki fark ne biri light
cildim yağlı light mı kullanmam lazım onunlamı alakalı? ikiside aynı kalitedemi?

sincik biliyom bu soruyu sormakla gurbis sulaleme selamlarini yollayacak ama bile bile sorcemdelikafadulden mac hangi markanin kisaltilmisi acep diyim ve vinliyimkaydirigubbakcemile4

gurbik bana özelden krdinin mailini atarmısın yazmıştıda bana klasörü boşalttım yanlışlıklan.yıvrım primerden alıcam sinir ettiniz beni laaaa...

alyazmalim ay pardon al donlum cik ortaya hele bisiy sorcem sana su smashbox nirden aldin almanyada bide gubiscim yazin malim sicakta kullanabilinecek iyi bir makeup adi yazsana gidip alem hazir er gisimin:icecream: ayligi yeni gelmisken

image-4E1D_4A4C825D.jpg
[/URL][/IMG]
image-08A7_4A4C825D.jpg
[/URL][/IMG]
bunların arasındaki fark ne biri light
cildim yağlı light mı kullanmam lazım onunlamı alakalı? ikiside aynı kalitedemi?
canım light adı üstünde biraz daha hafifi...
normal primerin içinde slikon parcacıkları varken lightda bu yok
yaglı ciltler için ideal daha ziyade
acıkcası ben performansını normal primer kadar başarılı bulmuyorum

sincik biliyom bu soruyu sormakla gurbis sulaleme selamlarini yollayacak ama bile bile sorcemdelikafadulden mac hangi markanin kisaltilmisi acep diyim ve vinliyimkaydirigubbakcemile4
canım mac başlıbaşına bi marka
uzun hali de ; make-up art cosmetics

gurbik bana özelden krdinin mailini atarmısın yazmıştıda bana klasörü boşalttım yanlışlıklan.yıvrım primerden alıcam sinir ettiniz beni laaaa...
olur babanın eşee var ya :umursamaz:
50 kere mi vercem bana ne :mymeka:

alyazmalim ay pardon al donlum cik ortaya hele bisiy sorcem sana su smashbox nirden aldin almanyada bide gubiscim yazin malim sicakta kullanabilinecek iyi bir makeup adi yazsana gidip alem hazir er gisimin:icecream: ayligi yeni gelmisken

canım yazın daha ziyade su bazlı ürün kullanmaya gayret et
agır ürünlerden kacın
spfsi muhakkak olsun eğer fondoten kullanıyorsan
akmaması için ise tek çare makyaj sabitleyici kullanmak

eee ben şimdi ne yapayım cildim yağlı ama light olan başarılı değil diyosun :( normal cilt için olanını kullansam yağlandırmaz yada kötü yapmaz dimi
benim cildim de yaglı şu sıralar...
ben normalini aldım
çok sık kullanmadıkca bişi olmaz
sık kullanırsan sivilce yapar :umursamaz:

regl hariç eç bişi sivilce yapmi bende
kaporamıda yatırdım
bana düşen
primerimi concelarımı lip glos ve fırçalarımı beklemek
sabitleyici konusu netleşmedi

grubik renkli nemlendiricide istedim krdicimdende
bronzlaşınca onu kullanım de mi estee double wear yerine

uyuz gacı senmi verdin bana sanki adresi krdi kendisi vermişti...neyseki bu topicte halden anlayan arkadaşlar var sana ittiyacım yok hıııhh yağmurluk yolladı sağolsun...listeyi bile yolladı krdiciim bana patla hepsini alıcam sana bişi bırakırsam nooliim attırdın tepemi...

Canim QVC den aldim, internetde sayfalari var oradan smashbox diye arattir cikiyoopuyorumnanaktan

Back