- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.881
ben anladım şu avatardakini gibi suratının bişeye benzemesini istiyor kanımca :1closedeyes:laelaelaelaelae
avatardaki suratını insana benzetmek istiyi desen daha doğru olardı kankeeezemuszemus
Ilk defa gidecez oraya bi kere...
Hem kestirsin baane...direk bosar Burak Özcivite varirim bende...:asigim: :icecream: :lepi: sositososito delikafadulden
Aynaya bakarakmi yorum yapiisiniz askitolarim....şakkıdı
Ne parasi la...bende ne gezer....Param olsa ilk isim kendime yeni cep teli alirdim...:icecream:
Bana kalsa ben kendim yaparim valla Kuzu...
Ben benim herifi senelerdir hala anlayamiyom...:umursamaz:
ille yok ugrasma orda yaptir diyo...nerdeyse dögüsecek bennen...o kadar yani...
Derdi ney anlamadim...
bizzat sana bakıyos yavrimo :şakkıdı:Aynaya bakarakmi yorum yapiisiniz askitolarim....şakkıdı
sen ümitsiz vakasın ondadır kuzu:ecrin_bebek:Nasıl yani. Varmı böyle kocalar.
Lan ben geçen sene kuaförde yaptiriyim dedim de, herif ne gerek var, otur kendin yap dedi:gitme:
Nasıl yani. Varmı böyle kocalar.
Lan ben geçen sene kuaförde yaptiriyim dedim de, herif ne gerek var, otur kendin yap dedi:gitme:
seve seve yaparım nilim inşallah allah o günleri gösterir :asigim:gurba prensesim ALLAH ım nasip ederde bir gün evlenirde evde kalmazsam benim düğün makyajımı sen yap olur mu bitanem maşallah baya tecrubelisin bu konuda benim kırk yılda bir yaptığım bir makyajım var onada makyaj denir mi bilmiyorum bir göz kalemi ve rimel başkada birşey sürmüyorum
Şeniz
seve seve yaparım nilim inşallah allah o günleri gösterir :asigim:
inşallah canım benim inşallah çok güzel bilgiler veriyorsun(uz) arada bakıyorum işim olmayınca bende birşeyler kapıyorum burdan
Şeniz
kermit ne bitmez şarjmış lan bu. Hadi koy şu fotoları:mymeka:
pudrali resmimi koymuştum ben daha önce yagmırliiimzemuszemusben de pudrayı sürüp çektim koyacaktım ama ceple çektiğim için iğrenç çıkmışmafoldumben
Bugün bunu sürdüm. funiye alırken almıştım rengi koyu geldi hevesim kaçtı kullanmicektim arkadaşlar. Ama herkes çok beğendi hafif bronzluk ve ışıltı verdi kesinlikle tavsiye ederim.
Yazın bronz pudra arayanlara Süper bir alternatif
bidaha koyabilirmisiniz kızlar ben de almayı düşünüyorum da:jeyyar:duruşunu merakettim..birde sevilde tekinacarda bulabilirmiyim:uhm:
canım bronzluktan ziyade aydınlık veriyo bronzlukla alakası yok :kedi:off gurbikim bu sen misindelikafaduldendelikafadulden ilk defa görmüş oldum senii çok güzelmiş yüzünŞeniz maşallahçok da güsel durmuş sen de ama sadece ışıltı ve bronzluk veriyo sanırım bi gidip denemek lazımkaydirigubbakcemile2..çok sagol canımmmm benimm yaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?