Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Lol ben bu lolu yıllardır kullanıyorum ama hani şu topiclerde sık rastaldığımız nan laa looo gibi birşey ama daha kibarı, ne bağırıyorsun yahu korktum :çok üzgünüm:

He, deneyim bakayım, bir türlü beceremiyorum ya bir de gözlerim bezelye kadar küçücük nasıl makyaj yapsam gurbaamm prensesim makyaj editörüm?sırnaşık şey

biliyoz olm sen bizi kıro mu sandın alala yaaa :olmaz: lülülülülülü

gözlerin küçükse kesinlikle göz icine kalem cekme canim
göz içine beyaz kalem cek
alttan kirpik diplerine üstten kirpik üstlerine eyeliner şeklinde uygula kalemi
ve bolca rimel kullan
aynen şöyle

japanese-eyes.jpg

pudra.jpg
[/URL][/IMG]

kız gurbik bu pıdrayı makkaj çantama kazandırdığın için önce seni sora Krdi bacıyı çok çok öpüyom Şeniz

kızım ben şincik tatilden döndüm ya bronzlaştım üzerinize afiyet bu pıdrayı sürüp çıkyom aman allahım o ne pırıltı ne güzellik herkes soruyo kız yüzünde ne var ışıl ışılsın diye.. bronz tenimde harikalar yarattı alimallah.. Krdi de varsa bi tane daha alıp kızımın çeyizine mi koysam loo. benim sinir olduum bi gacı var arıyo heryerde bulamıyo..kaydirigubbakcemile3

Güzel açıklama...Evet göze kalem çekince daha da küçülüyorlar..Tamam buldum burayı artık, gelir- gider faydalanırık engin bilgilerinden, sevdim ben burayı..Teşekküre gerek yok daha soracağım soru çok toplu teşekkürde indirim yapıyon mu?zemuszemus

Kermit su renklerin kahve rengi gözde uygulanmis hali varsa
yada buna benzer...eklesene bi kac tane...Lazim baa....

yhst5068855867608020556.jpg

ya geçmişte ekledim bi ço kresim bu renklerden derya
ama dur yine eklerim az sabret başım agriyo karnım ağriyo adet olcam hofff mafoldumben

pudra.jpg
[/URL][/IMG]

kız gurbik bu pıdrayı makkaj çantama kazandırdığın için önce seni sora Krdi bacıyı çok çok öpüyom Şeniz

kızım ben şincik tatilden döndüm ya bronzlaştım üzerinize afiyet bu pıdrayı sürüp çıkyom aman allahım o ne pırıltı ne güzellik herkes soruyo kız yüzünde ne var ışıl ışılsın diye.. bronz tenimde harikalar yarattı alimallah.. Krdi de varsa bi tane daha alıp kızımın çeyizine mi koysam loo. benim sinir olduum bi gacı var arıyo heryerde bulamıyo..kaydirigubbakcemile3

yafmirim valla bu pudrayi almakla hayatımın en iyi kozmetik işini ettim zemuszemus
primerla beraber tabi :kedi:
özellikle resim çekilirken nasıl ısıldıyo yüz fotolarda yaa....
dün makkaj yaptim yalnız makinamın şarji yok
az bekle dolsun koyem resimleri opuyorumnanaktan

Güzel açıklama...Evet göze kalem çekince daha da küçülüyorlar..Tamam buldum burayı artık, gelir- gider faydalanırık engin bilgilerinden, sevdim ben burayı..Teşekküre gerek yok daha soracağım soru çok toplu teşekkürde indirim yapıyon mu?zemuszemus

evet şimdi iş geldi tahsilata zemuszemus

gözüm gibi bakarım gurbikim emin ol :lepi: :jeyyar:

olm korkuyom
topiği acik arttirmayla israillilere satarsın sen mafoldumben

pudra.jpg
[/URL][/IMG]

bunun adı ne markası ne? biz de ışıldayalım dimi hatunlar :)

Back