• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lan o kadar krizdeyim feciyim dedim gene guerlain terracottayi aldım
off offf beni alan koca naapsın :kedi:

QUOTE]

hayırlı ossunn zemuszemus zemuszemus
numarası ne senünkünün ?
ben bronslaştırıcı olanından almıştım , arada değüş tokuş yaparuk :delphin:

iti an comaa an gibi oldu ama affet gari aşkım sefkilim :kedi:

B]

tppüüü senin sıfatına :mymeka: :sinifsinif:

:roflol: :roflol: kurbaam enişteye söle krdiyle arayı iyi tutsun indirimli alır hessomazsa -tatlicadiarzu-
sabahtan beri ahh karnım uhh karnım ay şöyle ağrıyo ayy böyle fenayım diye naz yapiyodum
az önce seslendi nasıl oldun aşkım diye
arzudan guerlain terracotta aldım, apranax etkisi yarattı dedim nası gülüyo zemuszemus

2 numramiş zemuszemus
seninki kaçti aşkitom zemuszemus

aynı şeyi almışız bebem zemuszemus zemuszemus

sabahtan beri ahh karnım uhh karnım ay şöyle ağrıyo ayy böyle fenayım diye naz yapiyodum
az önce seslendi nasıl oldun aşkım diye
arzudan guerlain terracotta aldım, apranax etkisi yarattı dedim nası gülüyo zemuszemus

ahh yasık adam muatap olmuyo sennen işte gülüp geçiyo şakkıdı şakkıdı

gurbik sıcak su iç içine hiç bişi katma yarım saate bişiin kalmaz ee süslenmişindir şimdik sen bol bol hasta olcanya.

ilgilenmeyin gurbaaayla bencil o bencil almış pudrayı 5 aydır şurda resmini koyup koyup duruyo eniştenin numarasını istiyorum fasion tv ye çıktı senin karın diye mesac atıcam...

aynı şeyi almışız bebem zemuszemus zemuszemus

ahh yasık adam muatap olmuyo sennen işte gülüp geçiyo şakkıdı şakkıdı

olm bundan sorna bişi alirken irtibat halinde olak ayrı nomralarını alak değiş tokuş kullanırız fuzuli masrafa gerek yok :umursamaz:

haklı herif, ben olsam ben de ben gibi biriylen maattap olmam yane :kedi:

gurbik sıcak su iç içine hiç bişi katma yarım saate bişiin kalmaz ee süslenmişindir şimdik sen bol bol hasta olcanya.

yok anam benim karın ağrim öyle sıcak suyla falan kesilen tipte değil mafoldumben

offff yaaa makkaj camiasından ne kadar uzak kalmışım yaaamafoldumben
ben nerden bileyim fundayı.kimbilir nerde aşna fişne peşindedir:CüvCüv:

dogru makkaj camiasından koptun e5 camiasıylan takılıyon artık tanımazsın bizi paraya para demiyondur :umursamaz:

allahım içimdeki gizli ışık bir pudraynan ortaya çıkmayı bekliyo yarebbbiimmmm...alıcem uleyn görersen...

Söylemesi ayıp, öğlende bi mantı yemişim, bi yemişim sormayın gitsin. Çok güzeldi yavcokacimcoook

Noldi, canunuzmi çektisositososito

Söylemesi ayıp, öğlende bi mantı yemişim, bi yemişim sormayın gitsin. Çok güzeldi yavcokacimcoook

Noldi, canunuzmi çektisositososito

dişleri ancak mantıyı kesiyo a dostlar :teselli:

estee lauder jewel sihimmer powder
aldım kıslar :1closedeyes:

yemeyenin malini yerler :lepi:
helal fundişim sonuncuyu da sen kaptın kaydirigubbakcemile3

yarasın tosunuma :delphin:
da bu yaşta böle ağır yemekler yemesen -tatlicadiarzu-

fundiş doğru der sonra zart zurt osuruyon kuzu :kedi:

kızlar fondoten üzerine şu aydınlatıcı nasıl uygulanıyor ve nerelere yardım edermisniz rresim falan bilmiyom napim mafoldumben
birde bu aydınlatıcı beyaz pudra var ya o mu oluyo opuyorumnanaktan

Back