Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Ne parasi la...bende ne gezer....Param olsa ilk isim kendime yeni cep teli alirdim...:icecream:

Bana kalsa ben kendim yaparim valla Kuzu...
Ben benim herifi senelerdir hala anlayamiyom...:umursamaz:
ille yok ugrasma orda yaptir diyo...nerdeyse dögüsecek bennen...o kadar yani...
Derdi ney anlamadim...:delphin:

Nasıl yani. Varmı böyle kocalar.

Lan ben geçen sene kuaförde yaptiriyim dedim de, herif ne gerek var, otur kendin yap dedi:gitme:

Aynaya bakarakmi yorum yapiisiniz askitolarim....şakkıdı
bizzat sana bakıyos yavrimo :şakkıdı:

Lan ben geçen sene kuaförde yaptiriyim dedim de, herif ne gerek var, otur kendin yap dedi:gitme:
sen ümitsiz vakasın ondadır kuzu:ecrin_bebek:
adam parasına kıyamamıştır nasıl olsa bişeye benzemeycen deyyizemuszemus

Oda biseymi kuzum...
gecen KKdan Sürmeli´nin göz makyajini cok begenmistim...
Actim sayfayi aynisini yapmaya calisiyorum...:kedi:

bu demezmi, sen beceremiyon gel ben yapiyim diye...:1ninca:
Sok oldum...:1shok:
Sen simdi yakinda kas mas almayada baslarsin dedim...şakkıdı
tabi zilgiti gene ben yedim.:delphin:..

gurba prensesim ALLAH ım nasip ederde bir gün evlenirde evde kalmazsam benim düğün makyajımı sen yap olur mu bitanem maşallah baya tecrubelisin bu konuda benim kırk yılda bir yaptığım bir makyajım var onada makyaj denir mi bilmiyorum bir göz kalemi ve rimel başkada birşey sürmüyorum

Şeniz

gurba prensesim ALLAH ım nasip ederde bir gün evlenirde evde kalmazsam benim düğün makyajımı sen yap olur mu bitanem maşallah baya tecrubelisin bu konuda benim kırk yılda bir yaptığım bir makyajım var onada makyaj denir mi bilmiyorum bir göz kalemi ve rimel başkada birşey sürmüyorum

Şeniz
seve seve yaparım nilim inşallah allah o günleri gösterir :asigim:

inşallah canım benim inşallah çok güzel bilgiler veriyorsun(uz) arada bakıyorum işim olmayınca bende birşeyler kapıyorum burdan
Şeniz

seni burda görmek sevindirir beni nilim :asigim:

kermit ne bitmez şarjmış lan bu. Hadi koy şu fotoları:mymeka:

olm çok parlamış ya flaş gece feneri gibi olmuşum:olmaz:

guerlain.jpg

Bugün bunu sürdüm. funiye alırken almıştım rengi koyu geldi hevesim kaçtı kullanmicektim arkadaşlar. Ama herkes çok beğendi hafif bronzluk ve ışıltı verdi kesinlikle tavsiye ederim.

Yazın bronz pudra arayanlara Süper bir alternatif

guerlain.jpg

Bugün bunu sürdüm. funiye alırken almıştım rengi koyu geldi hevesim kaçtı kullanmicektim arkadaşlar. Ama herkes çok beğendi hafif bronzluk ve ışıltı verdi kesinlikle tavsiye ederim.

Yazın bronz pudra arayanlara Süper bir alternatif

krdi bu benimmmmmmmmmmm :kedi::kedi::kedi::kedi:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cumartesi sabah elimde olsun oglen yola çıkıyoz :olmaz:

bidaha koyabilirmisiniz kızlar ben de almayı düşünüyorum da:jeyyar:duruşunu merakettim..birde sevilde tekinacarda bulabilirmiyim:uhm:

buyur canım

alıntı etmen silecem

estee lauder- jewel powderim ve beeen opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
off gurbikim bu sen misindelikafaduldendelikafadulden ilk defa görmüş oldum senii çok güzelmiş yüzünŞeniz maşallah:nazar: çok da güsel durmuş sen de ama sadece ışıltı ve bronzluk veriyo sanırım bi gidip denemek lazımkaydirigubbakcemile2..çok sagol canımmmm benimm yaaopuyorumnanaktan

off gurbikim bu sen misindelikafaduldendelikafadulden ilk defa görmüş oldum senii çok güzelmiş yüzünŞeniz maşallah:nazar: çok da güsel durmuş sen de ama sadece ışıltı ve bronzluk veriyo sanırım bi gidip denemek lazımkaydirigubbakcemile2..çok sagol canımmmm benimm yaaopuyorumnanaktan
canım bronzluktan ziyade aydınlık veriyo bronzlukla alakası yok :kedi:
benim cilt rengim ecuk bugday oldugundan öyle gorukuyo
işte jewel powder insanin yüzüne böyle nurlanmışcasına işilti veriyo zemuszemus
bu arada ne yazık ki bu ürün limited ed. oldugundan artık bulmak neredeyse imkansız...
2008in limitli koleksiyonundan nadir bir parçaydı
ben kaptim sonra da sırasıyla bizim kızlara kaptirdim :roflol:

anam gurbik bu pudra çok duruyo be yaa
pudradan başka bişi varmı yüzünde
senin cildinde kaymak gibi maşallah anacım
alsam bendede öle durarmı ki CADIARZU
kaç gayme bu :uhm:

Back