Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gubik gördüm nan seni :lepi:
estee lauder- jewel powderin ve sen sayesinde nurlaşmış yüzünü de gördük heezemuszemus
bize bu imkanı sağladığı için estee lauder- jewel powdera sonsuz teşkürlerkaydirigubbakcemile4

anam gurbik bu pudra çok duruyo be yaa
pudradan başka bişi varmı yüzünde
senin cildinde kaymak gibi maşallah anacım
alsam bendede öle durarmı ki CADIARZU
kaç gayme bu :uhm:
yok cubugum
üstüm + acım başımdan da anlasilacagi üzre ev halim bu yüzümde jewelden başka bişi yok :sinifsinif:
cildim kaymak gibi del ama fotoda öle çıkmış
jewel sağolsun kaydirigubbakcemile3
bidenem satın alcaksan acele et arzuda son 1 tane kaldı ve bu ürün artık piyasada yok :gitme:

60ytlye almiştim ben kaydirigubbakcemile2

Gubik gördüm nan seni :lepi:
estee lauder- jewel powderin ve sen sayesinde nurlaşmış yüzünü de gördük heezemuszemus
bize bu imkanı sağladığı için estee lauder- jewel powdera sonsuz teşkürlerkaydirigubbakcemile4

jewel nelere kadir goruyon dimi lepi :roflol:

Harbi cok güzel duruyo kermit....
Altina baska bisey sürmüsmüydüm?

olm yok diyom yaa :umursamaz:

gurbik kimi daha çok seviyon göstert bakim şimdi...ben istiyom son kalan ışıltılı esteeyi dayanamıyooooomm artık istiyorum istiyorum krdiyle konuş hadi hadi....

gurbik kimi daha çok seviyon göstert bakim şimdi...ben istiyom son kalan ışıltılı esteeyi dayanamıyooooomm artık istiyorum istiyorum krdiyle konuş hadi hadi....

valla 60 yetaleyi hemen krdinin hesabına yatiran alir pudrayi benlik bişi yok diloşum mafoldumben

he gurbikim be valla kaydirigubbakcemile3
yanakların etli etli dimi göründüğü gibi hafif çıkık yoksa bunu da mı o pudra yaptı:bbo:

yok la zayiftir yüzüm
ışıltili ya
o paril paril parlatinca dolgun gorunuyo zemuszemus

tamam oğlum hesap numarasını ver laa.ne fena çıktın sen beaaa benlik bişii yok falan hı ben konuşurum didiydin zamanında şimdi kaytarma bakem...
kıymete bindi pudra karaborsa oldu bari fiyatını yükseltmese bizim gacı...

tamam oğlum hesap numarasını ver laa.ne fena çıktın sen beaaa benlik bişii yok falan hı ben konuşurum didiydin zamanında şimdi kaytarma bakem...
kıymete bindi pudra karaborsa oldu bari fiyatını yükseltmese bizim gacı...

olm aşada adini goruyon konus kendisiylen
adet olcam valla karnım çok ağriyo la :gitme:

yok cubugum
üstüm + acım başımdan da anlasilacagi üzre ev halim bu yüzümde jewelden başka bişi yok :sinifsinif:
cildim kaymak gibi del ama fotoda öle çıkmış
jewel sağolsun kaydirigubbakcemile3
bidenem satın alcaksan acele et arzuda son 1 tane kaldı ve bu ürün artık piyasada yok :gitme:

60ytlye almiştim ben kaydirigubbakcemile2

aboww napsamkiiiiii :uhm:
çokta güzelllll

D'arbanwille...*, cubuk_kraker+, dila06, gurbaa prenses+, Krdi+, panter_f, papatya16, sewengirl, simple, waterlily, whiterose+

nan krdi ..nası bilyin takılcaan yeri :delphin:

Back