Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yorumlarıda okudum senın ıcın ajanlık yaptım kapagından akma yapıomus fazla kalıcı deılmıs ama ısıl ısılmıs dedıgım gıbı tadı cokk guselmıs walla bazıları memnunmus bazıları dıılmıs ben onların yalancısıyım bıde fırcası oje fırcası kaddar kucukmus

panterim sağolda bu fırçalı değilkiiii
yanlış gloss hakkında yorum okudun sanırsam :roflol:

gurbık bajım dun gıttım sarı renklı concealer aradım bu arada sakaryadayım ayaklarıma kara sular ındı sınırlendım sadece maybellınıde bulabıldım sana soradan almıyım dedım ne dersın onu bulamayınja emılıyn kalmelerı ındırımde ımıs1 tl ondan aldım ne renk warsa bıde tırnak beslıyıcısı ohhh sefam olsun ustune bıde adıdastan spor ayakkabı cektım dunku lımıtı doldurdum maybellınıye ok dersen bugun onuda alıcam

2617650297_120075efdc_o.jpg

2617650375_7154ee4df7.jpg

çok hoşmuş bu da yaaa...
Shade 04 Rose Diamond rengi maybelline'in

yaa bu süpermiş...

watsons da var mı ki bi ara gidip bakem..

panterim sağolda bu fırçalı değilkiiii
yanlış gloss hakkında yorum okudun sanırsam :roflol:

koptum yaaa :roflol::roflol:

o zaman sevabına hepimize birer set getiriver :gurbikinyanındaduradurabeleşçiliğealışanüye: :roflol:
cubugum bi yere tatile falan gittigimde topiği sana emanet etcem :kedi: zemuszemus

gurbık bajım dun gıttım sarı renklı concealer aradım bu arada sakaryadayım ayaklarıma kara sular ındı sınırlendım sadece maybellınıde bulabıldım sana soradan almıyım dedım ne dersın onu bulamayınja emılıyn kalmelerı ındırımde ımıs1 tl ondan aldım ne renk warsa bıde tırnak beslıyıcısı ohhh sefam olsun ustune bıde adıdastan spor ayakkabı cektım dunku lımıtı doldurdum maybellınıye ok dersen bugun onuda alıcam
ayy emilinin kalemlerine bayiliyorummm
uclarını açması zor bi tek ona sinir oluyom :olmaz:
canim maybelline'in kapaticisi nasıldır bilemicem ama yabancı makkej sitelerinde epey kullanılıyor
bi onu bulabildiysen al bakalım...

O nivea burda 6,95 yani 7 Euro
Türkiyede daha pahalidir tabi...ithalat ihracat isleri varya...

gelirken banada 5-10 dene getir madem ucuzzzz :lepi:

adidas ayakkabıyı ne kadara aldın canım, bende spor ayakkabı istiyorumda

o zaman sevabına hepimize birer set getiriver :gurbikinyanındaduradurabeleşçiliğealışanüye: :roflol:

Ne veriyon cubugum karsiliginda...:delphin:

gelirken banada 5-10 dene getir madem ucuzzzz :lepi:

Bende bi Lipglossa 7 yuro verecek göz varmi anacim...
Bazen böyle cimriligim tutar ama öyle yani...ihhh ihhh vermeeem...:umursamaz:

hülla burasi Türkiye asabimi bozma lol mol ne demek oluyo :olmaz: lülülülülülü

bebem bak suratını böle balık gibi yapiyosun
tam elmacık kemiklerinin üstüne (o şişen kısma) allıgı sürüyosun

sarah3.jpg

Lol ben bu lolu yıllardır kullanıyorum ama hani şu topiclerde sık rastaldığımız nan laa looo gibi birşey ama daha kibarı, ne bağırıyorsun yahu korktum :çok üzgünüm:

He, deneyim bakayım, bir türlü beceremiyorum ya bir de gözlerim bezelye kadar küçücük nasıl makyaj yapsam gurbaamm prensesim makyaj editörüm?sırnaşık şey

Back