Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydınlar bağyanlar
valla gurbaacım gelin makyajı için pastel kadife serisini önerdiğini tesadüfen görüdm sabah sabah sevindirik oldum...
ben düğün için makkaj malzemelerimi ağırlıklı olarak pastelden alıyom dimek ki doğru bi tercih yapmışım
acaip rahatladıma.s.
çok iyi yapmişsin canım
ben pastel far hastasıyım :kedi:

gurbaaa teşekkür ederim canım doğru diyorsun unutmuşum pastele bakayım o zaman ben
ya şimdi makyaj da burdan öğrendiklerimde not aldım özellikle düğünü düşünerek
mac studio fix fondaten
primer
concealer (ayy bunların okunuşlarını da bilmiyorum cahil ben) senağlama
öğrendiğim kadarıyla primer fondaten altı baz oluyor, sonra fondaten sonra pudra concealer de bazdan sonra fondaten altı sanırım :umursamaz: öylemi?
yaz makyajında bunların üstüste olması ağır olmaz dimi kalıp gibi hani :sinifsinif:

gurbaaa teşekkür ederim canım doğru diyorsun unutmuşum pastele bakayım o zaman ben
ya şimdi makyaj da burdan öğrendiklerimde not aldım özellikle düğünü düşünerek
mac studio fix fondaten
primer
concealer (ayy bunların okunuşlarını da bilmiyorum cahil ben) senağlama
öğrendiğim kadarıyla primer fondaten altı baz oluyor, sonra fondaten sonra pudra concealer de bazdan sonra fondaten altı sanırım :umursamaz: öylemi?
yaz makyajında bunların üstüste olması ağır olmaz dimi kalıp gibi hani :sinifsinif:

hayatım yaz makyajında fondoten agir olur
hele ki böyle kat kat olması yüzü sivilceye boğar
ama bahsettiğin düğün makyajı günlük makyaj değil ki

sıralaman doğru

nemlendirici (primer sürmeden en az 20 dakka önce sür)
primer (sürdükten sonra en az 15 dakka bekle)
sonra sırasiyla concealer
fondoten
arzu edilirse pudra (ben pudra tercih etmiyorum maske gibi durdugundan onun yerine işiltili ürünler kullaniyorum)
sonra elmacık kemiklerine aydınlatici
sonra allık

göz makyajı ise allık sürmeden önce yapilir

Ben gündelik kullanim icin bu liglossu da cok begeniyorum...
Öyle yapis yapis felanda degil...rengide kokusuda cok hos...
2 Euromu ne...öyle biseydi...şutarafagitti

lipgloss.jpg

cubuum kokuyo mu bu acep ya
çok şugar gorikiyi zemuszemus

gurbik aha böle yazıyo sitesinde

kokuyomu bilmiyom ama kokuyosa süperdir

VOLUME SHINE WONDER FULLNEW
Volume Shine Wonder Full Dudaklara Dolgunluk Veren Ruj özel formülü ile dudaklarda Kolojen üretimini artırır ve dudaklara ekstra nem sağlar. Artan Kolojen ve nem miktarı ile dudaklar daha dolgun ve çekici görünür. İçeriğindeki ışıltı polimerleri ışığı yansıtır ve dudaklara parlak ve canlı bir görünüm

arkadaşlar kısa bir bilgi size..
kollogeni dışardan sürerek dudağınızı dolgunlaştıramazsınız. şincik bu lipglosslar parlak olduğundan mütevellid zati dolgun gösterirler bir de zencefil, mentol gibi hafif yakıcı şeyler koyarlar içlerine ve siz dudaklarınız daha dolgun daha şişmiş hissedersiniz. kollogeni anca enjekte etmek lazımdır dolgunlaştırmak içün o da masraflı bişiidir hem de geçicidir..

:ay ne bilmiş oldum gene diyen smil:

Ben gündelik kullanim icin bu liglossu da cok begeniyorum...
Öyle yapis yapis felanda degil...rengide kokusuda cok hos...
2 Euromu ne...öyle biseydi...şutarafagitti

lipgloss.jpg

bu da ço kgüzel gorunuyo ama acep trde var mi :ecrin_bebek:

gurbik aha böle yazıyo sitesinde

kokuyomu bilmiyom ama kokuyosa süperdir

VOLUME SHINE WONDER FULLNEW
Volume Shine Wonder Full Dudaklara Dolgunluk Veren Ruj özel formülü ile dudaklarda Kolojen üretimini artırır ve dudaklara ekstra nem sağlar. Artan Kolojen ve nem miktarı ile dudaklar daha dolgun ve çekici görünür. İçeriğindeki ışıltı polimerleri ışığı yansıtır ve dudaklara parlak ve canlı bir görünüm

bi yerde buldum 25 diyo doğru mu acep :olmaz:

arkadaşlar kısa bir bilgi size..
kollogeni dışardan sürerek dudağınızı dolgunlaştıramazsınız. şincik bu lipglosslar parlak olduğundan mütevellid zati dolgun gösterirler bir de zencefil, mentol gibi hafif yakıcı şeyler koyarlar içlerine ve siz dudaklarınız daha dolgun daha şişmiş hissedersiniz. kollogeni anca enjekte etmek lazımdır dolgunlaştırmak içün o da masraflı bişiidir hem de geçicidir..

:ay ne bilmiş oldum gene diyen smil:

ben dudaklarımı fırcalıyorum dişlerimi fircaladıktan sonra aklıma geldikçe opuyorumnanaktan
çok işe yariyo :kedi:

fiyatının bilmiyom ama bende merak ediyom
netten bulabilen biri varsa sölesin benneyaptımki

hee bende beĞendım ama tr de varmı kıı gurbıŞŞ
Çıbıkkk renkler Şahanneeeee
nemlendırıcılı olması Şahanee
tadıda gÜzelmıŞŞŞŞ

oyy süper
ben dolgunluk istemiyom zati
iyi benim dudaaam bilen bilir kaydirigubbakcemile3
sen nerden buldun canım 23,50 olduğunu yorumlar falan varmı bi okuyum

yorumlarıda okudum senın ıcın ajanlık yaptım kapagından akma yapıomus fazla kalıcı deılmıs ama ısıl ısılmıs dedıgım gıbı tadı cokk guselmıs walla bazıları memnunmus bazıları dıılmıs ben onların yalancısıyım bıde fırcası oje fırcası kaddar kucukmus

Back