- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
acaba cıldınıze ve cılt tonunuza birebir uygun fondotenı mı bulamadınız.merhaba hanımlar
benim sıkıntım makyaj ve malzemeleri ile alakalı hangi fondoten pudrayı kullandıysam olmadı yüzüm ve boynum arasındaki renk farkını kapatamadım. bb cc kremlerden fondoten pudralardan yana yüzüm bir türlü gülmüyor. az da sürsem maske gibi duruyor nemlendirsemde pul pul...
ben gercekten hic anlam veremiyorum elimle sürüyorum olmuyor fırcala sungerle suruyorum yine olmuyor bana nolur bi akıl verin ne kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım sizler ne kullanıyorsunuz artık bu durumun çözümünü bulmak istiyorum bakımsız gezmek istemiyorumm
merhaba hanımlar
benim sıkıntım makyaj ve malzemeleri ile alakalı hangi fondoten pudrayı kullandıysam olmadı yüzüm ve boynum arasındaki renk farkını kapatamadım. bb cc kremlerden fondoten pudralardan yana yüzüm bir türlü gülmüyor. az da sürsem maske gibi duruyor nemlendirsemde pul pul...
ben gercekten hic anlam veremiyorum elimle sürüyorum olmuyor fırcala sungerle suruyorum yine olmuyor bana nolur bi akıl verin ne kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım sizler ne kullanıyorsunuz artık bu durumun çözümünü bulmak istiyorum bakımsız gezmek istemiyorumm
acaba cıldınıze ve cılt tonunuza birebir uygun fondotenı mı bulamadınız.
ben pudra kullanıyorum sadece, fondoten çoğu kişide tuhaf duruyor
katılıyorum artı tum bb kremler PEMBE alttonlu oluyor sarı alttonlu yok.1.ihtimal uygun renk tonlarını kullanamıyorsunuz
2.ihtimal cildinizle uyumlu ton yok. Bunun için farklı fondötenleri karıştırabilirsiniz
3.ihtimal makyaja alışık olmadığımız için öyle geliyor. Fondöten bariz belli olan bir ürün yeni yeni kullanmaya başladıysanız garip gelebilir.
Pudrayı transparan olanı seçin en azından.
Cc kremi bilmiyorum ama bb kremler genelde herkes de koyu duruyor. Pek renk skalası yok.
Fondöten herkeste saçma duruyor Sürmeyin daha iyi Cildinizdeki her bir doğal kusur fondötenin iğrenç görüntüsünden iyidir
ve bırde su varmerhaba hanımlar
Deneme yanılma yolu.. Fondoteni az miktarda alın şu yuvarlak süngeri ıslatın ıslak süngerle temizlenmiş az nemlendirilmiş yüze uygulayın boyuna doğru.
çenede kesmeyin zaten. Pudra için de transparan pudra alın sabitlesin yeter. Fondoten zaten kapatır.
Bence sürüş tekniği olmalı sorun, boyuna doğru hafif dağıtıp o çizgiyi yok etmek ve doğru tonu seçmek şart.
ne kullanıyorsunuz peki
MAC bb krem sarı alt tonlu.katılıyorum artı tum bb kremler PEMBE alttonlu oluyor sarı alttonlu yok.
son fondotenim mac den aldım eve uygulama yaparken birsey sıktı mı dikkat etmedim onu satıyorlar mı pekive bırde su var
Gıtıgımız yerlerde atıyorum Mac ın mua ları kullandıgı fırcalarda hepsınde bır urun var onu sıkıyorlar onceden.O fırcaaların hepsınde o urunden sıkıyorlar ve yaptıkları makyaj ck farklı duruyor.
ben daha sonraları sordugumda soylemedıler ama gozumle gordum beyoglundakı magazada ..gıcık oldum sırf bu yuzden almadım baska marka aldım o fırcalar normaldede satılıyor ama o urun sprey gıbı bır seydıson fondotenim mac den aldım eve uygulama yaparken birsey sıktı mı dikkat etmedim onu satıyorlar mı peki
affınıtone24h canım bunu seviyorum cildimi yatıştıyor benim, catrine arley pudralarının içinde ki sünger var ya o süngeri kullanıyorum sünger olarak o iyi geliyor yemiyor pudrayı yani.
Fırçaya değil ama yüzünüze sıkarsa fix+ spreydir.ve bırde su var
Gıtıgımız yerlerde atıyorum Mac ın mua ları kullandıgı fırcalarda hepsınde bır urun var onu sıkıyorlar onceden.O fırcaaların hepsınde o urunden sıkıyorlar ve yaptıkları makyaj ck farklı duruyor.
satılıyor olsa hersey gibi onuda onerip satmaya calısırlardı bence bide internet sitesinden bakmak lazım satılıyor mu diyeben daha sonraları sordugumda soylemedıler ama gozumle gordum beyoglundakı magazada ..gıcık oldum sırf bu yuzden almadım baska marka aldım o fırcalar normaldede satılıyor ama o urun sprey gıbı bır seydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?