Pudra, Fondöten, Kapatıcılar makyaj sorunsalı

aabbcc1122

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
636
243
23
merhaba hanımlar
benim sıkıntım makyaj ve malzemeleri ile alakalı hangi fondoten pudrayı kullandıysam olmadı yüzüm ve boynum arasındaki renk farkını kapatamadım. bb cc kremlerden fondoten pudralardan yana yüzüm bir türlü gülmüyor. az da sürsem maske gibi duruyor nemlendirsemde pul pul...
ben gercekten hic anlam veremiyorum elimle sürüyorum olmuyor fırcala sungerle suruyorum yine olmuyor bana nolur bi akıl verin ne kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım sizler ne kullanıyorsunuz artık bu durumun çözümünü bulmak istiyorum bakımsız gezmek istemiyorumm

acaba cıldınıze ve cılt tonunuza birebir uygun fondotenı mı bulamadınız.

ben pudra kullanıyorum sadece, fondoten çoğu kişide tuhaf duruyor

acaba cıldınıze ve cılt tonunuza birebir uygun fondotenı mı bulamadınız.

hic denemeden almıyorum ve majyozlerede denetiyorum. ucuz pahalı tum urunleri denedim. magazada yapılırken özellikle soyluyorum dısarı cıktıgımda koyu duruyor diye hep aynı cevap "ısıklarımız gun ısıgı ile bir burda nasılsa dısardada öle olur" ancak hic oyle olmuyor

Fondöten herkeste saçma duruyor Sürmeyin daha iyi Cildinizdeki her bir doğal kusur fondötenin iğrenç görüntüsünden iyidir

Deneme yanılma yolu.. Fondoteni az miktarda alın şu yuvarlak süngeri ıslatın ıslak süngerle temizlenmiş az nemlendirilmiş yüze uygulayın boyuna doğru.
çenede kesmeyin zaten. Pudra için de transparan pudra alın sabitlesin yeter. Fondoten zaten kapatır.
Bence sürüş tekniği olmalı sorun, boyuna doğru hafif dağıtıp o çizgiyi yok etmek ve doğru tonu seçmek şart.

1.ihtimal uygun renk tonlarını kullanamıyorsunuz
2.ihtimal cildinizle uyumlu ton yok. Bunun için farklı fondötenleri karıştırabilirsiniz. İyi dağıtın fazla kullanmayın
3.ihtimal makyaja alışık olmadığımız için öyle geliyor. Fondöten bariz belli olan bir ürün yeni yeni kullanmaya başladıysanız garip gelebilir.
Pudrayı transparan olanı seçin en azından.
Cc kremi bilmiyorum ama bb kremler genelde herkes de koyu duruyor. Pek renk skalası yok.

katılıyorum artı tum bb kremler PEMBE alttonlu oluyor sarı alttonlu yok.

Fondöten herkeste saçma duruyor Sürmeyin daha iyi Cildinizdeki her bir doğal kusur fondötenin iğrenç görüntüsünden iyidir

peki ne kullanmalıyım?
L'Oréal TrueMatch Mineral Pudra kullanmıstım eskiden o cok guzeldi fırcalı olan ama artık hic bi yerde bulamıyorum eskiden dedigimde sekiz sene once

ve bırde su var
Gıtıgımız yerlerde atıyorum Mac ın mua ları kullandıgı fırcalarda hepsınde bır urun var onu sıkıyorlar onceden.O fırcaaların hepsınde o urunden sıkıyorlar ve yaptıkları makyaj ck farklı duruyor.

nemlendirici ile acıyorum artık fondoteni bi nebze daha dogal dursun diye transparan pudram yok ondanda denemeliyim belkide sorunum odur

son fondotenim mac den aldım eve uygulama yaparken birsey sıktı mı dikkat etmedim onu satıyorlar mı peki

son fondotenim mac den aldım eve uygulama yaparken birsey sıktı mı dikkat etmedim onu satıyorlar mı peki
ben daha sonraları sordugumda soylemedıler ama gozumle gordum beyoglundakı magazada ..gıcık oldum sırf bu yuzden almadım baska marka aldım o fırcalar normaldede satılıyor ama o urun sprey gıbı bır seydı

Fırçaya değil ama yüzünüze sıkarsa fix+ spreydir.
Fırçaya ise temizleme amaçlı sprey sıkıyordur. Hijyen açısından.

ben daha sonraları sordugumda soylemedıler ama gozumle gordum beyoglundakı magazada ..gıcık oldum sırf bu yuzden almadım baska marka aldım o fırcalar normaldede satılıyor ama o urun sprey gıbı bır seydı
satılıyor olsa hersey gibi onuda onerip satmaya calısırlardı bence bide internet sitesinden bakmak lazım satılıyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…