- Konu Sahibi aysecikcik
-
kızlar bende karısıklık olmaması adına makyaj catalarıma koyuyorum allıklar bir yerde rujlar bir yerde farlar bir yerde oluyor :)
yaaa:kedi:canım benim çok teşekkür ederim saolŞenizAsOcum....makyaj kutuların o kadar hoş ki defalarca baktım...:1shok::1shok: güle güle kullan canım.....
azcık öleyimdir aquacımasooo kıss pek bir kokoş gördüm seni -tatlicadiarzu-
:1shok:
bayıldımmm..aşkito assolist olcak hatunsun allama
kolyelerde yakıyo hani:jeyyar:inanılmaz güzel bişi bu..iyi günlerde kullan bol makyajlı süslü günler canımhihoyyyt
cnm ya bayıldım ıkeadan ne zaman almıstın bi de renkleri nasıl benim odamda krem hakım oldugu için beyaz alamam baska renkleri var mıydı cnm ?
AsOcum....makyaj kutuların o kadar hoş ki defalarca baktım...:1shok::1shok: güle güle kullan canım....
aSkiTocum....makyaj dolabın harika canım....yepyeni bir fikir edindim...teşekkür ediyorum...bizlerle dolabının resmini paylaştığın için...yeni fikirler edindik sizlerin sayesinde....opuyorumnanaktan dolabın fiyatı ne kadar canım?....fiyat hakkında da fikrimiz olsun....
Ne kadar koko$sunuz kizlar yhaaa:1shok: :1shok:
özlemcim harikasın yaa:lepi:ürünlerin süper zaten,kutularınada çekmecene bittimzemuszemusASSSOOO BAK O PEMBE KUTUYU VER BANA YOKSA KESİN NAZARIM DEĞECEK ÇOK TATLI YAAAA...
özlemcim harikasın yaa:lepi:ürünlerin süper zaten,kutularınada çekmecene bittimzemuszemus
ve ayrıca pembe kutu senin köpeğin olsun:1hug:
liv85 cim.... makyaj ürünlerinde böyle bir ayırım yapman gerçekten iyi olmuş...kaydirigubbakcemile5çantaların da hoş canım...güle güle, iyi günlerde kullan....opuyorumnanaktan
sehnsucht06... o ne düzen öyle canım....:1shok: sizleri böyle görünce makyaj yapamaz oldum...dağınıklığı görmemek için...çok güzel fikirler verdiniz.....zaman bulabilirsem ve tabi aradığımı bulabilirsem fikirlerimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum canım...tebrik ediyorum malzemelerin çok düzenli duruyor....ŞenizŞeniz
sağol canım benim onlar düzensiz durduğu zaman benim içim sıkılıyo, sende düzenli yerleştirmeye başla göreceksin dağınık durduğu zaman kullanamayacaksın. bende çok güzel fikirler edindim topiği açan arkadaşa ve resim ekleyenlere tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?