- Konu Sahibi aysecikcik
artez cok hos cnm bayıldım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysecık evet cnm cok kullanışlı ama tabı alt kat için hepsını acman gerekıo.ben en son lazım olanları oraya koyuyorum elımın altında olanlar en üstte.
ben gecen sene 55 tl ye aldım cnm baya pazarlık ettım tabii=))
makyaj sandığı büyük olanlardan dersen gösterırler
bitanem yeni taşındım,taşındığım gün çekmiştim:kedi:içlerini makyaj ürünlerinde paylaşıyoruz,sadece kutular olsun dedimhihoyyyt..beğenmene sevindim hulicimŞenizAsommmmmmmmmmmm bunlar müthis özellikle ikincisi icinide görebilirmiyiz :lepi:
kanka içleride çok güzel olm:jeyyar:teşekkür ederim benim bitanecik kankacım..la dur şımartma:kedi:senin zevkinide biliyoruz süslü hatun,yanında sıfır kalırızknkaaaaaaaaa geldin ama tam geldin :1shok::1shok: pembiş çantana zaten bitiyorum biliyosun,şimdi tam gördüm...süper ötesi bişe bu yaaa :asigim::asigim: nerden buluyon anlamıyorum ki kokoş seni zemuszemus
o altın sarısına zaten ayrı bittim öldüm :lepi: o rengin hastasıyım,sana hastayım zate :jeyyar: zevkin her konuda süper cnm ciddi sölüyorum...
o güllü hele :))) knka çok tatlı yaa,içlerini niye açman yaaa meraktn ölürüm valla :)))
benmkiler yanmda degl şuan :1rolleyes: eklerim snraopuyorumnanaktan
livim çok saol canım,aslında o pembenin moruda varhihoyyytama bulamadım kutuların içinde kaldı:uhm:asol pembeye oldum bittim cok kokosmus
:1shok: