- Konu Sahibi aysecikcik
ay tatlııııııııııımmmmm. inanmıyorum sana kızım yawwwwwwww. valla pazarlamacı hatunlar gibisin ha. kıss topik topik gezik yarışmayamı davet ediyon milleti hahay.alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[celen35...canım sen eşine KK yı gezdirsen bu defa çok şey isteyeceğini düşünüp buraya uğramaman için elinden geleni yapmasın sakın.....aklıma geldi şimdi...-tatlicadiarzu- erkekleri anlamak zor çünkü.....[/COLOR][/FONT]
aynanın sırf bir çekmecesini bu iş için ayırabilirs,n canımm bende en üsttekini öel yaptımm sevgiler..
ya cok güzel o cekmeceli dolaplar.burayı gezdimde acaip güzel olmus hepsi :1closedeyes: bide koycak yer olsaozman portatif çekmeceli birr dolap almak olabilir canımm...
işte benim de öyle canım....3 çekmece işgal altında....zaten yatak odam öyle büyük değil....dolayısıyla diğer eşyalarımın yerini makyaj malzemelerim almış durumda...çekmeceli olanlardan bulamadım...bulsam hemen alırdım....
bir de mantar panoyu yaptırdınız mı yokda hazır satılıyor mu?....
celencim..mutfaktaki mantar panoyu ne amaçlı kullanıyorsun canım?...ilginç geldi....eminim güzel bir fikir vereceksin bizlere...a.s.
aysecim genelde yeni bulduğum yemek tarifleri mutfakta eksik olanların yazıldığı ufak bir liste bi kac foto aaa unuttum baska ne vardı yaw :uhm: