makyaj malzemeleri saklama ve tuvalet aynası

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
kızlar tuvalet aynanızın üzerinde neler var?? makyaj malzemeleri mi.. eğer deilse makyaj malzemelerinizi nasıl saklıyorsunuz.. aynanızın önüne neler koyuyorsunuz

Güzel konu olmuş. Ve fikir vermek açısından gerekli de.
Benim önceden parfümler,kremler, ojeler, minik sus eşyaları vardı ama sonra çok sıkıldım kalabalık görüntüden şimdi hiçbirşey koymuyorum. Makyaj malz cekmecede

çekmece düzenleyici mi aldın canım yoksa hepsi birarada mı ben karar veremiyorum nasıl düzenlesem diye

İstedigim gibi bir cekmece düzenleyici çok aradım ama 8 cm den yüksek bulamadim. Cekmecenin tüm derinliğini kullanamam diye derin plastik kutular aldım onların içine koydum. Bir kutuda rujlar bir kutuda ojeler diğerinde başka ıvır zıvır şeklinde ayarladım. Böyle daha hoşuma gitti ve düzgün oldu

aynalı dolabımın önünde makyaj kutum var o yetiyor. bide kulak çubuklarım var cam kutusunda parfümüm var birde kalemlerim var diğer seyler çekmecede resmini çekersem atarım :)

iki cam kavonazda pamuk ve kulak temizleyici 2 şamdan bir cerceve içinde marilynmin resmi parfum şişelerim cam tepsi içinde bir minik ayna şimdilik bu sekilde hımm bir de el kremim <3

Görünen yerde çok kalabalığı tercih etmiyorum bende.. Zaten Pamukluk, sıvı sabunluk var. Birde kocaman yüz temizleme jelim sabah akşam elimin altında olmalı :) Bunlar yetiyor. Çekmecelere ikeadan filan aynı boy kaplar alıp birine oje birine ruj vs diye ayırmak mantıklıymış, bir arkadaşımız yazmış yukardaki yorumlarda:) Kaplar aynı tipse gayet düzenli duracaktır, bende denicem:)

tuvalet masamın üzerinde sadece parfümlerim var.
onlar zaten yeterince dolduruyor orayı.(parfüm hastalığı olan biriyim)
makyaj malzemelerim ise çekmeceli bir aparatım var 4 katlı onun içinde durur .
krem ,tonik tarzı şeylerim ise banyodadır.

Kızlar benim dolabım bunun bi benzeri yatak odasında :) herşeyimi topluyor eşarplarım, makyaj malzemelerim, takılarım ...
Banyo dolabımın altında sadece fön makinası ve temizlik malzemelerim var. üstünde ise maskelerim ve epilasyon ve traş takımı.
Şampuanlarımız ve duş jellerimiz duşa kabinde bunlar yetiyor bana :)

Eklentiler

• dolap.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 396
  • dolppp.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 207
Çeşit çeşit düzen denemelerinden sonra uzun süredir kullandığım düzeni paylaşacağım. Toz alırken işimi zorlaştırdığı için önce çok az eşya bıraktım ayna önünde ama bu seferde çekmeceden alıp kullanmak zor geldi
Benzer ürünleri katagorilerine göre ayrıp ayrı muhafaza etmeye başladım.
En çok kullandıklarımı ayna üzerinde bıraktım, kalem rimel fırça törpü vs tüm ıvır zıvırı heryerde satılan plastik saksıya topladım.Tokalarım siyah çantada.makyaj malzemeleri pembe kutuda.

Yine heryerde bulunan plastik sepete ojeleri doldurdum.Bir başka sepete deodorant krem vs tıkıştırdım.

Ayna önüm ve ilk çekmecem aşağıda görüldüğü gibi.plastik saksı ve sepetler çok iş görüyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…