- 14 Mayıs 2016
- 668
- 976
-
- Konu Sahibi overyoursmile
Sosyal medyanın beni çok etkilediğini düşünüyorum. O kadar güzel kadınlar görüyorum ki kendimi eksik hisseder hale geldim.
Sorunun tamamen kendinizde olduğu apaçık. Ben de hic makyaj yapmam nemlendirici eksik etmem ama. Hatta saçlarım da 34 yasında olmama rağmen çok fazla beyaz var. Burnum da kemerlidir ama göz ve kaslarımi çok begenirim. Kum saati vücut tipine bayılırım dolgun kalçalar ve memelerHerkese huzurlu geceler dilerim. Uzun zamandır bu sorun kafama takılıyor ve artık rahatsızlık duyuyorum. Makyaja bağımlı hale geldim, şimdi birinden birini sürmesem çirkin hissediyorum. Markete giderken bile en azından bir göz kalemi, kapatıcı ve ruj sürüyorum. Evin içinde de beni kimse göz kalemsiz görmemiştir. Makyajsız ölü balık gibi bakıyorum sanki. Göz altlarım genetik olarak koyu halkalı. Göz altı ışık dolgusunu birçok kez denedim fakat %10luk bir fark oldu sadece bence. Asıl sorunum bu da değil. Artık kendi yüzüme yabancılaştım, makyajsız başka biri gibi hissediyorum tahammül bile edemiyorum aynada kendime bakmaya. Makyajsız dışarı çıkma düşüncesi bile beni korkutuyor.
Neden insanlar beni güzel görmek zorundaymış gibi davranıyorum bilmiyorum. Sosyal medyanın beni çok etkilediğini düşünüyorum. O kadar güzel kadınlar görüyorum ki kendimi eksik hisseder hale geldim. Burnumu aslında beğeniyordum ama birden burnumu yaptırma düşüncesine girdim, dudaklarım gayet normal kalınlıktayken şimdi acaba dolgu yaptırsam nasıl olur diye düşünüyorum. İdeal kilomda olmama rağmen neden o güzel fizikli kadınlar gibi görünmüyorum diye içten içe kendimle konuşur hale geldim. Şu zamana kadar hiç işlem yaptırmadım makyajla artık her şeyi değiştirip güzelleştirebiliyoruz çünkü. Bu beni kendimce idare ediyor bir nebze. Bilemiyorum..ama bu psikolojide olmaktan inanılmaz yoruldum. Doğal makyajsız güzel olan o kadar kadın var ki, ben neden eciş bücüşüm diyorumSizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum. şimdiden teşekkür ederim
Yok ya var su gibi güzelliklerBunları bende yasıyorum tek bi farkla
Asla ama asla makyajsız doğal güzellikte bi sürü kadın olduguna inanmıyorum
Hiç kimse makyajlıyken gibi kusursuz olamaz
Hatta çoğu bildiğin çirkin
Bana sizin hem zamanınız hem maddi imkanınınız fazla gibi geldi. Sabah yüzüme su çarpıp güneş kremini sürüp işe koşuyorum( güneş kremini bu yıl kullanmaya başladım) akşam yüzümü yıkamaya bile üşeniyorum. Bi de makyaj yapsam nasıl temizlerim o yüzü düşünemiyorum bile.Herkese huzurlu geceler dilerim. Uzun zamandır bu sorun kafama takılıyor ve artık rahatsızlık duyuyorum. Makyaja bağımlı hale geldim, şimdi birinden birini sürmesem çirkin hissediyorum. Markete giderken bile en azından bir göz kalemi, kapatıcı ve ruj sürüyorum. Evin içinde de beni kimse göz kalemsiz görmemiştir. Makyajsız ölü balık gibi bakıyorum sanki. Göz altlarım genetik olarak koyu halkalı. Göz altı ışık dolgusunu birçok kez denedim fakat %10luk bir fark oldu sadece bence. Asıl sorunum bu da değil. Artık kendi yüzüme yabancılaştım, makyajsız başka biri gibi hissediyorum tahammül bile edemiyorum aynada kendime bakmaya. Makyajsız dışarı çıkma düşüncesi bile beni korkutuyor.
Neden insanlar beni güzel görmek zorundaymış gibi davranıyorum bilmiyorum. Sosyal medyanın beni çok etkilediğini düşünüyorum. O kadar güzel kadınlar görüyorum ki kendimi eksik hisseder hale geldim. Burnumu aslında beğeniyordum ama birden burnumu yaptırma düşüncesine girdim, dudaklarım gayet normal kalınlıktayken şimdi acaba dolgu yaptırsam nasıl olur diye düşünüyorum. İdeal kilomda olmama rağmen neden o güzel fizikli kadınlar gibi görünmüyorum diye içten içe kendimle konuşur hale geldim. Şu zamana kadar hiç işlem yaptırmadım makyajla artık her şeyi değiştirip güzelleştirebiliyoruz çünkü. Bu beni kendimce idare ediyor bir nebze. Bilemiyorum..ama bu psikolojide olmaktan inanılmaz yoruldum. Doğal makyajsız güzel olan o kadar kadın var ki, ben neden eciş bücüşüm diyorumSizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum. şimdiden teşekkür ederim
Estetiksiz makyajsız diye yurtturuyolarYok ya var su gibi güzelliklerve o ben değilim mesela
İnfluencer mısın ?Hiç makyaj yapmam , en fazla çok az kapatıcı o da çok nadir. Ama gayet güzel olduğumu düşünüyorum çünkü kendimle barışığım . Kusurlarim yok mu elbette var. Siyah noktalarım , lekelerim, göz halkalarım ... ama kendimi böyle seviyorum , herkes de kendini sevmeye çalışmali bence. Bakım tabi ki olmalı ama makyajsiz çirkin olduğunu düşünmemeli hiçbir kadın ve çoğu çirkin yorumunuza katılmıyorum asla