Pilav Tarifleri Maklube Görünümlü,Patlıcan Eşliğinde Nohutlu Pilav (Kendi Sponsorluğumda)

Off Allahımmm... Bu ne şahane bir görüntüdür yahu :KK16:
Ellerinize,emeklerinize sağlık..Şahane bir lezzet ortaya çıkmıştır eminimki.Bol şans diliyorum yarışmada :KK19:

Cok tessekur ederimmm begenmenize sevindimm :KK16:
Nohutlarim aceleden biraz diri kalmis olsada lezzetliydi yinede :KK1:

Son düzenleme:
öğrenci olduğum yıllara döndürdü bni :KK6: elleriniz dert görmesin :KK17: başarılar:KK56:

Sunum gerçekten çok harika..

Valla ne hamaratmışsın be tivi.. Maşallah , ellerine sağlık :)

Sunum gerçekten çok harika..

Valla ne hamaratmışsın be tivi.. Maşallah , ellerine sağlık :)

Tessekur ederim canim mangal yakacaktimda kategori uymuyor :KK60:
Saka bi yana o kadar hamarat degilim ya ama guzel bisey cikti sanirim ortaya :KK1:
Begenmene sevindim :KK16:

gerçekten ellerine sağlık mükkemmel gözüküyooo
yarışmada bol bol başarılar :KK16::KK16::KK16:

Nasıl bir görüntüdür o .. :KK56:

seni seçtim pikaçu :)) enfessss görünüyor. pilavın yanında salata ve yoğurt en vazgeçilmezlerimdendir
harika, valla yapsan da yesem :KK56::KK56:

seni seçtim pikaçu :)) enfessss görünüyor. pilavın yanında salata ve yoğurt en vazgeçilmezlerimdendir
harika, valla yapsan da yesem :KK56::KK56:

Tessekur ederim canim :KK16:
Gercekten lezzetliydi ama ben kenardan tursulardan salatadan yogurttan pilava gelene kadar biraz doymustum :KK9:
Cok basit ya yapta ye tabii :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Tweety bildiğimiz maklube olmuş bu :KK56:ellerine emeğine sağlık :KK9: yarışmada da başarılar :KK34:

Tweety bildiğimiz maklube olmuş bu :KK56:ellerine emeğine sağlık :KK9: yarışmada da başarılar :KK34:

tessekur ederim canim gorunus maklubede yapilis degil :KK9::KK9:ben gorunum boyle olunca maklube deniliyor saniyordum,
meger maklubenin ozelligi tencede ikisinin pismesiymis :KK1:

X