Makina mı Jilet mi Ağda mı ???

tabi ki sir ağda
jileti düşünemiyorum hiç kullanmadım şimdiye kadar
hem sir ağda için normal ağda kadar beklemen gerekmiyor kısa tüyleride çok güzel alıyor
15 yaşımdan beri ağda kulalnıyorum bir ara makinaları da denedim ama ağdanın yerini tutmuyorr

jiletin kalınlaştırıcı ve çoğaltıcı özelliği olduğunu yazmışsınız, galiba bunlar bi arkadaşın bahsettiği gibi cilt tipine ve kıl tüy türüne göre değişiyor...
jiletin bu gibi etkilerine rastlamadım, dediğim muhtelif yerlere sir ağda gibi bir uygulama vahşettir, hem duyuları azaltır hem de sağlıksız..

uzatıp uzatıp bi sir ağda ardına iki üç hafta hiç dokunmama biraz tembel işi gibi mi, ne dersiniz :1:
en iyisi sen 4 günde bir yarım saatini makine ve jilete ayırıver, her daim tertemiz ol :34:

Jilet herkesin bacağına uygun değil misal ben
Mart ayından beri kökünden alıyorum bacaklarımı bir kez jilet sürmedim
Şimdi sürsem bütün emeklerim ziyan olacak

Kimisine bir şey olmuyor mesela büyük ablam
Sürekli jilet vuruyor
Tüyleri sertleşti ama çoğalmadı

Ben koltuk altım için ağda , bikini bölgem için jilet ,diz kapağının altı için makina ,üstü için hamam otu kullanıyorum
Birde makineler çok inceltiyor tüyleri , inceldikçe kırılıyor
En iyisi uzatıp almak
Özellikle diz kapağı çevremi olamıyorum , zaten makinem çok eski :31:

kesinlikle ağda,
makine pratik ama batık yapıyor bacaklarda.
bana göre bölgelerine göre en iyisi,
genital'e ağda,
kol altına sir ağda
bıyık bölgesi veet kağıt sir ağda,makasla kesiyorum bölgeye göre.
bacaklara makine ama iyice ölü deri alınmalı
jilete hiç bulaşmayın,bunu yapmayın.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kafam karıştı resmen. kimisi jilet daha sağlıklı ağda zararlı diyo. kimileri ağda karartıyor diyolar kimisi jilet karartıyor ağda yaptır diyo. anlamadım gitti ben ya. hangisi daha sağlıklı ve karartmıyor . ha bide ağda vücudu sarkıtıyo diyolar hatta dudak üstü bile sarkıyormuş.:utangac::sm_confused::sm_confused:

wallaha canım eğer maddi durumun elveriyorsa kesinlikle lazer epilasyon yaptır.ben komple yaptırıyorum cok memnunum.yaklasık 1 sene olucak ayda 1 seansla %85 civarı azalma var.zararlı diyenlerde var tabi ama ben su ana kadar hicbir zararını görmedim doğrusu.doktora sordum sakınca sı yok abartma hepsi kanıtlanmış bir sey yok dedi.bu yüzden icim rahat.kesinlikle tavsiye ediyorum.ayda bir jilet yapıp lazere gidiyorsunuz ve 1 hafta sonra bütün tüyleriniz dökülüyor kendilğinden.kökleri lazerde yandığı icin bir daha cıkmıyor.acısı sadece genital bölgede oluyor.o da merhemle uyusturuluyor 1 saatliğine o kadar....

arkadaşlar benim kafam karıştı resmen. kimisi jilet daha sağlıklı ağda zararlı diyo. kimileri ağda karartıyor diyolar kimisi jilet karartıyor ağda yaptır diyo. anlamadım gitti ben ya. hangisi daha sağlıklı ve karartmıyor . ha bide ağda vücudu sarkıtıyo diyolar hatta dudak üstü bile sarkıyormuş.:utangac::sm_confused::sm_confused:

wallaha canım eğer maddi durumun elveriyorsa kesinlikle lazer epilasyon yaptır.ben komple yaptırıyorum cok memnunum.yaklasık 1 sene olucak ayda 1 seansla %85 civarı azalma var.zararlı diyenlerde var tabi ama ben su ana kadar hicbir zararını görmedim doğrusu.doktora sordum sakınca sı yok abartma hepsi kanıtlanmış bir sey yok dedi.bu yüzden icim rahat.kesinlikle tavsiye ediyorum.ayda bir jilet yapıp lazere gidiyorsunuz ve 1 hafta sonra bütün tüyleriniz dökülüyor kendilğinden.kökleri lazerde yandığı icin bir daha cıkmıyor.acısı sadece genital bölgede oluyor.o da merhemle uyusturuluyor 1 saatliğine o kadar....

tabi ki sir ağda
jileti düşünemiyorum hiç kullanmadım şimdiye kadar
hem sir ağda için normal ağda kadar beklemen gerekmiyor kısa tüyleride çok güzel alıyor
15 yaşımdan beri ağda kulalnıyorum bir ara makinaları da denedim ama ağdanın yerini tutmuyorr

kesinlikle katılıyorum evlenmeden önce daima ağda yaptım tüylerim yok denecek kadar azdı evleneli arada bir jilet ve makineye baş vuruyorum cildimi mahvetti üstelik batıktan dolayı tavuk teni gibi bi görüntü oluşuyor en iyisi vaktin varsa acıya dayanıklıysan sir ağdaya başla.Önce biraz çoğalır sonra azalıp inceldiğini fark edersin:27::30::3:

Ya bi kere vücuttan vücuda degisiyor. Ben bacaklarimi makinayla aldim 3 aydir cok seyrek anca cikti ama genital bolgeyi jiletle alma zamanla cok kalinlastirir ve sertlestirir kuaforden utaniyosan makina yada sir agda dene

Ama makina kollarda cok acitiyo kollar bacaklara gore daha hassas oldugu icin

Son düzenleme:
Back