- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 683
- Konu Sahibi almagester06
nerde satılıyor bu kartuşlar sir ağdayı bend öneririmçok güzel deonun bezlerini yetiştiremiyorsunuz beyaz patiska süper alıyor..tavsiye ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim nasılda özenip cvp vermiş. sagol bitanem:1hug:a.s.
süpersin Allah razı olsun. ben de o makinadan almayı istiyor ancak cesaret edemiyordum. tekrar teşekkür ederim...
Kızlar ben vi-vet markalı sir ağda aldım.Kartuş değil normal kavanozda.Bacaklarımda sorun olmadı ama koltukaltımı alamadım bununla.Çok uzaması mı gerekiyor?Bir de ben önceden jilet kullanıyordum.Ondan da olabilir mi?
ağdadan vazgeçmem. hem öyle hazırda almam. evde kendim yaparım . lazım oldukça bi parçasını alır kullanırım .hemde öyle güzel olur ki tenim pırıl pırıl...
valla ben bacak ve kol altı makina kullanıyorum..eskiden ağda yapardım zahmetli oluyor...
ama bikini bölgesine ağda yapıyorum çünkü makina acayip acıtıyor..makinayla yapanları anlamıyorum......nası yapıyolaaaaaaaar:1shok:
pekide arkadasim bacaklarinda kil dönemsi vede batik olmadi mi??hani makinayla yapiom dedin ya odnan..peki agda mi iyi sence yoska makina mi?yani zahmetli olmasi disinda?
ilerde tüylerinle başın belaya girsin istiyorsan jilet kullan
ben kendimi bildim bileli ne jilet kullandım ne tüy dökücü makina ve ağda kullandım
ama makinayı sadece bacaklarıma kullanmıştım batık yapıyo o yüzden bıraktım her yerime ağda kullanıyorum
sarkma yapmıyo deri kendini toparlıyomuş sarkmanın ağdaylayla bi ilgisi yokmuş bi dr söylemişti
tertemiz olursun uğraşmazsın fazla hem ilerde çoğalacağına azalmış oluyo
(annemden biliyorum o da ağdadan başka bişey kullanmamış şu an 40 yaşında
ve inanmazsın ama 1-2 tane tüy çıkıyo sadece)
yüzüne gelince eğer bilmiyosan sakın kendin yapmaya kalkma yakarsın
annem kuaför o yüzden biraz şanslıyım ona yaptırıyorum yüzümü( yüz derken sadece bıyık ve kaş)