Makina mı Jilet mi Ağda mı ???

nerde satılıyor bu kartuşlar sir ağdayı bend öneririmçok güzel deonun bezlerini yetiştiremiyorsunuz beyaz patiska süper alıyor..tavsiye ederim..

canım benim nasılda özenip cvp vermiş. sagol bitanem:1hug:a.s.

Canım sende sağol Tek amacım benim gibi buradaki kardeşleriminde mutlu olması mamnun kalması sorunlarını en aza indirebilecekleri çözüm yolu biliyorsam aktarmam :1hug :...

nerde satılıyor bu kartuşlar sir ağdayı bend öneririmçok güzel deonun bezlerini yetiştiremiyorsunuz beyaz patiska süper alıyor..tavsiye ederim..

Canım ben kendi adıma cevap vereyim internetten almıştım site ismi vermek yasakmı bilemiyorum değilse sonra söylerim nereden aldığımı ama alışveriş yapabileceğin tanınmış bir site orada hala fiyat aynı setiyle beraber içinde 2 kartuşuyla makinasıyla ve temizlik bakım malzemeleriyle 50 ytl'ye geliyor en son baktığımda öyleydi. 2 yıllık garantili kartuşlar bitince 3-4 YTL'lik tekrar kartuş alıyorsun zaten ben kartuşlarını çok beğendim sürekli yaptığında azaltmaya meğilli. benim bezlerim mesela bitti canım kuaför tanıdığın varise onlardanda alabiliyorsun biraz. :1rolleyes:

süpersin Allah razı olsun. ben de o makinadan almayı istiyor ancak cesaret edemiyordum. tekrar teşekkür ederim...

Canım benim Allah sendende razı olsun en sevdiğim sözdür bu benim cümlemizden inşallah. Eğer yapamayacağından korkuyorsan zaten tak fişe makinayı ısınsın sonra yukardan aşağıya doğru tüylerin çıkış yönünün tersinden sür sonra aşağıdan yukarıya bezi çek bukadar hatta annen sana yardımcı olabilir ağda kullanmasını az çok biliyodur..ki bu normal ağdalar gibi yapışmıyor akmıyor hertarafa zaten yanında yağıyla birlikte geliyor kalıntılarıda o yağla birlikte çıkarabilirsin.Bence eğer durumun müsaitse canım çekinmeden alabilirsin.

Son düzenleme:
Kızlar ben vi-vet markalı sir ağda aldım.Kartuş değil normal kavanozda.Bacaklarımda sorun olmadı ama koltukaltımı alamadım bununla.Çok uzaması mı gerekiyor?Bir de ben önceden jilet kullanıyordum.Ondan da olabilir mi?

canım biraz uzaması lazım sanırım çünkü kısa olunca malum yapışıp çekmiyodur iyice.

bende bi kaç aya kadar jilet ve tüğ dökücü krem kullanıyordum geçen ay ağda kullandım.
ama çok rahat ettim bi daha başka bir sey kullanacağımı sanmıyorum. tertemiz oldu vallaa =)

agda karartmıyor kim dediyse uydurma bence ben yüzümü alıyorum sir agdayla ve herkes cildime hayran hic leke ve benzeri seyler yok ve uzun süre temiz kalıyor

ama alerji benzeri sıcak uygularsan ola bilir bence iki üc gün önce yap hic degilse onlar olursa iyilesir

sir ağdayı kesinlikle tavsiye ederim karartma flnda yapmıyor kesinlikle.tüyler gttikçe azalıyor ve cansızlaşıyor.

kizlar bende bacaklarimi makina ile aliyorum..ama nedense bu sene batik lekelrim oldu bi kac tane...simdi agdaya gecsem batik leklerini hemen gecer mi??(hani agda üst tabakadi ölü hücreleri temizliyo ya o bakimdan ddim?kac güne gecer lekelerim eger simdi agda yapsam?vede lekelere kasi ne yapabilirm??lütfen yardim!!

ağdadan vazgeçmem. hem öyle hazırda almam. evde kendim yaparım . lazım oldukça bi parçasını alır kullanırım .hemde öyle güzel olur ki tenim pırıl pırıl...

ağdadan vazgeçmem. hem öyle hazırda almam. evde kendim yaparım . lazım oldukça bi parçasını alır kullanırım .hemde öyle güzel olur ki tenim pırıl pırıl...

ya ben elime yüzüme bulaştırırım kendimde çekemem valla ölece kalır :roflol:

valla ben bacak ve kol altı makina kullanıyorum..eskiden ağda yapardım zahmetli oluyor...

ama bikini bölgesine ağda yapıyorum çünkü makina acayip acıtıyor..makinayla yapanları anlamıyorum......nası yapıyolaaaaaaaar:1shok:

valla ben bacak ve kol altı makina kullanıyorum..eskiden ağda yapardım zahmetli oluyor...

ama bikini bölgesine ağda yapıyorum çünkü makina acayip acıtıyor..makinayla yapanları anlamıyorum......nası yapıyolaaaaaaaar:1shok:

pekide arkadasim bacaklarinda kil dönemsi vede batik olmadi mi??hani makinayla yapiom dedin ya odnan..peki agda mi iyi sence yoska makina mi?yani zahmetli olmasi disinda?

jiletle yaptığım zaman bir kökten birkaç kıl çıkıyor kesinlikle jileti elime almıyorum ağdayla yapınca hem uzun süre temiz hemde daha cansız ve seyrek tüyler oluo bu ilerisi içinde önemli. bacak ve koltuk altım için makina kullanıyorum çokta memnunum ilk onunla başladım çünkü

pekide arkadasim bacaklarinda kil dönemsi vede batik olmadi mi??hani makinayla yapiom dedin ya odnan..peki agda mi iyi sence yoska makina mi?yani zahmetli olmasi disinda?

hiçbişey olmuyor ne batık ne kıl dönmesi....ağda gibi oluyor aynı...bence bir farkı yok yani...bende önceleri yapanlardan görüyordum bacakları delik delik oluyordu falan....ama bende olmadı öyle bişey....hem daha rahat yapması bakımından....ama ağdada çok güzel oluyor....ben sadece uğraştırıyo diye özellikle yazın çok zor oluyor ağda....bilmiyorum herkesin kendi seçimi....bana göre makinada güzel ....

dediğim gibi bikini bölgesi için ağda mükemmel....

kıslar bende bikini bölgesini ağdayla alıyodum ama dudak kenarlarım sarktı ve görüntüden hiç memnun değilim.. dudak kenarları hariç üst bölge kasıkları ağdayla alabilirsiniz ama dudak kenarlarınıza dokunmayın derim..hemen oluşmasada uzun süre ağdadan sonra oluşuyor...

kızlar jıletasla coğaltıyor ağda azaltıyor ama cok can yakıo bende makıneyle alıyorum ama en iisı ağda hem tertemız oluyor hemde azaltıyor ama acıkcası ben ağdadan korkuyorum cok acıo dıye yapmıyorum:)

ilerde tüylerinle başın belaya girsin istiyorsan jilet kullan
ben kendimi bildim bileli ne jilet kullandım ne tüy dökücü makina ve ağda kullandım
ama makinayı sadece bacaklarıma kullanmıştım batık yapıyo o yüzden bıraktım her yerime ağda kullanıyorum
sarkma yapmıyo deri kendini toparlıyomuş sarkmanın ağdaylayla bi ilgisi yokmuş bi dr söylemişti
tertemiz olursun uğraşmazsın fazla hem ilerde çoğalacağına azalmış oluyo
(annemden biliyorum o da ağdadan başka bişey kullanmamış şu an 40 yaşında
ve inanmazsın ama 1-2 tane tüy çıkıyo sadece)
yüzüne gelince eğer bilmiyosan sakın kendin yapmaya kalkma yakarsın
annem kuaför o yüzden biraz şanslıyım ona yaptırıyorum yüzümü( yüz derken sadece bıyık ve kaş)

hay gözünü seveyim bee.. benim yazacaklarımı sen yazmışsın..
delirdiniz mi arkadaşlar ne jileti.. erkeklerin sakalları gibi çıkar mazallah tüyler.. sakın ha sakın jilet milet denemeyin.. ben 3 yıldır ağda kullanıyorum her yerim için.. ve en pratik ve rahatı da agda emin olun.. digerlerinin hepsini denedim. bıyıklarım içinse 1-1bucuk ayda bi çıkıyo zaten veet'in ince yüz bantlarından aldım..şimdilik memnunum..

kesinlikle ağdadan vazgeçmem:1closedeyes:
hem temiz yapıo hemde zırt pırt almak gerekmio:lepi:

Back