Makina mı Jilet mi Ağda mı ???

tabikide ağda hiç jilet ve makine kullanmadım herzaman ağda yaptım heryerime zaten artık o kadar azaldıki canım anneciim iyikide ağdayı önermiş bana

ben ağdada kullanıyorum makinede. ikiside kökünden aldığı için rahatım valla uzun süre gidiyo. kararma sarkma falan olmadı. daha çok yararlarını gördüm azalma oldu.

annem makine kulanior kac senden beri ve tek tuk cikio artik hemde cogu yerde cikmioo ama iz birakio bende agda ile ugrasmam ki jilet de basimiza bela ilerde

merhaba kızlaaar,
dün bu konuyu güzellik uzmanı bi arkadaşımla görüştüm,aktardığı bilgileri sizinlede paylaşmak istiyorum.

1.ağda sarkma yapıyormuş,ama işini bilen biri tarafından yapılırsa deri kendini toplarmış,kesinlikle sarkma olmaz dedi.yani ağda yapıştırılırken pat diye üstüne konmamalı gerdirilmeliyişmiş cilt...

2.bazı makinelerin koltuk altında koku yaptığını söledi.makinalar iyi seçilmeli o yüzden.bacak vs de sorun yaratmıyo.

3.jilet tavsiye etmiyo kesinlikle,ağda ve makineye dayanamayanlar en uç noktadan makasla kısaltılmalı diyo.bazı ciltler hassastır ve jiletle alındığında enfeksiyon kaparmış
a.s. a.s. a.s.

ben her üçünü kullandım zamanında....şu anda sadece makine ve gayet memnunum:lepi:
jilet için ASLAAAA diyorum sonuç korkunç
ağdayı evde yapamıyorum dışarı kuaföre her dakka gidemeyebiliyorum bi de öyle pis oturamam ben-tatlicadiarzu- onun için makine kullanıyorum
batık olmaması için haftada bir duşta peeling yapıyorum, faydasını da gördüğümü söyleyebilirim

no jilet-yes ağda:lepi:
makinede kırıyor diye kullanmak istemiyorum ama mecbur kalınca bazen işe yarıyor o daa.s

Ağda gibis varmı kızlar,pamuk gibi oluyor.eger evliysen yan etkileride cok,mesela ön sevişme süren uzuyor.:))

Kesinlikle ağda derim çünkü acısı makinaya göre az, etkisi de jilete kıyasla uzun. makina acil durumlarda imdada yetiştiğinden bulundurulmalı belki ama çok uzun zaman alıyor ve çok can yakıyor. jilet acısız belki ama tüyleri sertleştirdiği ve kısa sürede tüyler daha kalın çıktığı için ben tercih etmiyorum artık.

agda derim bende makinayla bacaklarımı alıyorum sadece jilet hiç kullanmadım zaten

bencede agda ama cok acıo yaw jılet cok berbat bısı valla bıkını bolgemı mecbur tuy dokucu kremle alıorum alıorum acısına dayanamıorum cunkı:utangac:

ben sir ağda kullanıyorum önceden ağdam yoktu makinayla alıyordum ama azaltma yapmıyordu üstelik batıklarımda çok oluyordu şimdi çok kolay allah sir ağdayı bulandan razı olsun ...
Düzenli kullanılırsa en inatçı kılları olan birisinin bile 2-3 sene sonra bacaklarının alt kısımlarında hiç tüy bırakmıyor yakınen buna tanık oldum ki bu en kalın tüyleri olan için geçerli...
Koltuk altlarımda bir kökte 2-3 tüy çıktığını bilirim ben sir ağdayı yaptığımdan beri tek tek çıkıyor üstelik aralarda boşluklar ve tüylerde ipeksi bir etki var çok inceldiler elimi gezdirdiğimde yumuşaklar önceden batıyolardı resmen...
Ağda sarkma yapar derler bende duydum ama zaten sir geç çıkartıyor ayda ir yaparsanız ölü derileri alıyor cildi toparlıyor ben kesinlikle ağda derim herhalukarda...

aynen katılıyorum bütün yöntemleri denemişimdir en iyisi sir ağda al 1 ay kurtul hemde inceltiyor tüyleri

jiletle alıyordm maknayla başladm almaya koltuk altı ve bacaklarımı tyler uzunken kırıo ama çok kısa olmamak şartıyla kısayken güzel alıo alştm acı hssetmiorum sadece genital bölgeme sremiyorum hala jiletle dewm edio acısına katlanamama :(

kesinlikle sir ağda en iyisi ama uzamasını bekleyemem dersen kısayken makine ile al, bi ara pantolonla gez ve 2 makine uygulamasından sonra mutlaka sirle al yoksa kıl dönmesi batık mahveder valla

sire ağdaya nasıl dayanıyorsunuz yahu, yapış yapış, hem de uzamaları gerekiyor, 4 günde bir makine ve muhtelif yerler için jilet öneriyorum, ben hiç kıl dönmesi batık falan yaşamadım...

kızlar benim jilette de batık oluyo ağdayı makineyi siz düşünün artık:77:

sire ağdaya nasıl dayanıyorsunuz yahu, yapış yapış, hem de uzamaları gerekiyor, 4 günde bir makine ve muhtelif yerler için jilet öneriyorum, ben hiç kıl dönmesi batık falan yaşamadım...

bende sendenim canım sanırım birazda canım tatlı ondan dayanamıyorum.param olsada epilasyon yaptırmam zaten boşuna niye tenime lazer dokundurayım jilet en temizi en kolayı bide ben öle uzasın diye bekleyemem kendimi iğrenç hissediyorum ozaman

Back