- Konu Sahibi almagester06
tabikide ağda hiç jilet ve makine kullanmadım herzaman ağda yaptım heryerime zaten artık o kadar azaldıki canım anneciim iyikide ağdayı önermiş bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sir ağda kullanıyorum önceden ağdam yoktu makinayla alıyordum ama azaltma yapmıyordu üstelik batıklarımda çok oluyordu şimdi çok kolay allah sir ağdayı bulandan razı olsun ...
Düzenli kullanılırsa en inatçı kılları olan birisinin bile 2-3 sene sonra bacaklarının alt kısımlarında hiç tüy bırakmıyor yakınen buna tanık oldum ki bu en kalın tüyleri olan için geçerli...
Koltuk altlarımda bir kökte 2-3 tüy çıktığını bilirim ben sir ağdayı yaptığımdan beri tek tek çıkıyor üstelik aralarda boşluklar ve tüylerde ipeksi bir etki var çok inceldiler elimi gezdirdiğimde yumuşaklar önceden batıyolardı resmen...
Ağda sarkma yapar derler bende duydum ama zaten sir geç çıkartıyor ayda ir yaparsanız ölü derileri alıyor cildi toparlıyor ben kesinlikle ağda derim herhalukarda...
sire ağdaya nasıl dayanıyorsunuz yahu, yapış yapış, hem de uzamaları gerekiyor, 4 günde bir makine ve muhtelif yerler için jilet öneriyorum, ben hiç kıl dönmesi batık falan yaşamadım...