- Konu Sahibi almagester06
ama çok acıyo makinele ve ağda karartıyo
ya gerçekten ciddi ciddi kararıyomu uff ya klava::1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama çok acıyo makinele ve ağda karartıyo
bende 5 yıldır falan sürekli ağda yaptırıyorum kararma sarkma gibi şeyler olması en iyisi ağdadır bence
kızlar en iyisi ağda galıba ama agda benım kollarımda alerjı yapıyor, makına kullanıyorum ama hemen çıkıyor makınada bayan olmak çok zor valla koltukaltınıza sır agda önerırım iyi oluyor vede geç çıkıyor bu arada veeet agda bantı kullanan varmı aranızda nasıl acaba merak ettım
Ben de ağda diyorum , yıllar sonra bir bakıyorsunuz ağda yapılan yerlerde artık hiç tüy çıkmıyor .a.s
ya sirli ağda sıcak uygulandığı için acaba enfeksiyon kapma (kıl kökleri açılıyor) yada kararma yaparmı yafisfisfis
ewet bnde ağda diyorum çok acısada cnm kızlar siz hangi sir ağdayı kullanıyosunuz bana bi marka önerirmisiniz
ya ben de makinadan ağdaya geçmek istiyorum batıklardan kurtulmak için çok acır mı ağdayla alırken???
hayır canım yaomıyor ben bacaklarımı bı ara sir agdayla alıyodum hıc bı sorun cıkmadı sonra jıletle almaya basladım ınanırmısın koklerı ınceldıgı ıcın daha az cıkıyo sımdı yıne sir agdaya gecıcem a.s
Ben sir ağda kullanıyorum önceden ağdam yoktu makinayla alıyordum ama azaltma yapmıyordu üstelik batıklarımda çok oluyordu şimdi çok kolay Allah sir ağdayı bulandan razı olsun ...
Düzenli kullanılırsa en inatçı kılları olan birisinin bile 2-3 sene sonra bacaklarının alt kısımlarında hiç tüy bırakmıyor yakınen buna tanık oldum ki bu en kalın tüyleri olan için geçerli...
Koltuk altlarımda bir kökte 2-3 tüy çıktığını bilirim ben sir ağdayı yaptığımdan beri tek tek çıkıyor üstelik aralarda boşluklar ve tüylerde ipeksi bir etki var çok inceldiler elimi gezdirdiğimde yumuşaklar önceden batıyolardı resmen...
Ağda sarkma yapar derler bende duydum ama zaten sir geç çıkartıyor ayda ir yaparsanız ölü derileri alıyor cildi toparlıyor ben kesinlikle ağda derim herhalukarda...
bende sesu var canım mıs gıbı portakal kokuyo
arkadaşlar sir genital bölgeye kullanılmıyormuş doğru mu acaba
yani bu kullanılmayanı evde yapılanı mı yoksa hani kuafördeki yeşilimsi var ya o mu
ewet bnde ağda diyorum çok acısada cnm kızlar siz hangi sir ağdayı kullanıyosunuz bana bi marka önerirmisiniz
Canım eğer biraz olsun acısına dayanabileceksen yaptırılır tabiki niye yaptırlımasın hem bunu kuaförlerde genital bölgeye yapıyorlar çoğunlukla...
Canım kullanılmayanı demişsin ben onu bilmiyorum ama mesela ben evde kendim kartuşlu olanlardan yapıyorum yeşil olan biraz daha normal ciltler için onu genitale yapamıyorum ama sarı renkli olan daha hassat ciltlerdede kullanıldığından onu kullanabiliyorum hatta heryerimde kollar hariç olmak üzere ben oldukça memnunum ister kuaförünüz yapsın ister eliniz yatkınsa siz alın yapın ağda gibisi yok makinayı yıllardır annemde bende yaptık ama hiç azalma yapmamıştı bende şimdi tüyler daha bi ipeğimsi sert değiller çıkarken cildimi tahriş etmiyor sırf bunun için bile yapılabilir :1rolleyes:
tşk ederim canımmmm ay ne mutlu oldum zaten bendede az kıl bacak falan yok bende. ohhh valla süper bişeymiş bu sir
Rica ederim canım ne demek yarar gördüğüm birşeyi paylaşmaktan mutluluk duyarım elbetteki hemde kıllarım az diyorsun düzenli kullanımda ne kadar fark olduğunu sende göreceksin...Sir ağdadanormal ağdadaki gibi şeker olmadığından kıl kökünü beslemiyor doğal olarak alına alına zamanla tüyler azalmaya başlıyor ağda herzamn iyidir biraz acılıdır ama kökten çözümdür...
Mesela annem bile benim senelerdir normal çamsakızı kullanır ki bacaklarda yok denecek kadardır diğer yerlerindede keza öyle üstelik şekerli bir ağda bu sonucu veriyor...sir ağdanın sonucu daha hızlı oluyor...Kolay gelsin kızlar :icecream:
Canım hemen önereyim sana benimkisi Ewde yapılan kartuşlu makinalı sir ağdalardan...Markası Vivol canım zaten sadece sir ağda üzerine üretim yapılıyormuş 2 yıl garantili olarak makinesiyle birlikte aldım çünü sir ağdada kıvam tutturmak gerçekten zor fazla ısıtırsınız cıvıklaşır kayganlaşır alınması zorlaşır az ısıtırsınızbu sefer pütürlü sürülür ve kılların hepsini almaz annem uğraşma dedi verdinmi tam ver bende gözümü kararttım aldım gerçekten kendi adıma karlı bi alışveriş diyorum kartuş olarakta vivol kartuş kullanıyorum 2 kartuşu var birisi yeşil birisi sarı...sarı olan en iyisi daha hassas ciltler için uygulanabiliyor mesela benim şimdi bitti daha kullanışlı oldyuğu için tekrar sarı almayı planlıyorum Umarım yardımcı olmuşumdur canım sen yinede bi araştır piyasada bikaç marka daha var canım..