Makina mı Jilet mi Ağda mı ???

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
358
Yer
Ankara
arkadaşlar benim kafam karıştı resmen. kimisi jilet daha sağlıklı ağda zararlı diyo. kimileri ağda karartıyor diyolar kimisi jilet karartıyor ağda yaptır diyo. anlamadım gitti ben ya. hangisi daha sağlıklı ve karartmıyor . ha bide ağda vücudu sarkıtıyo diyolar hatta dudak üstü bile sarkıyormuş.:utangac::sm_confused::sm_confused:

yıllardır ağda yaptıtım hiç bir yerim sarkmadı şükür

evet agda sarkma yapiyo....bide agda bher seferinde yapmak enfeksiyon kapma riskini de arttirir.............binde bir yapmak iyidir kil gozeneklerini acip temizlemek adina ,,ama her zaman yapilirsa,,acik kil koklerinden mikrop kapma riski var,,sarkmada cabasi tabi,,,,,

Yüzde uygulanan ağdalar (sir ağda) bir süre sonra lekelenmelere sebep olur. İşi bilen biri tarafından iple aldırman daha uygun bence. Ya da epilasyon öneririm. Cımbızdan ve makinadan kesinlikle uzak dur yüzün için. Bacakların için ise saydığın 3 yöntemin de kendine göre iyi ve kötü yanları var. Ben makina kullanıyorum. Kimisinde batık fazla yaptığı için kullanmak istemiyor. Sanırım cilt tipine göre en uygununu kendin deneme yanılma yöntemiyle bulacaksın. Jilete pek sıcak bakmıyorum ama fazla batığı olanlar arada bunu kullanabilir.

ben de yeni jiletten makinaya geçtim daha rahat oldu tabii her zman uğraşmak zorunda kalmıyorum ama hangisi iyi bilmiyorum

ağda tabiki tertemiz oluyorsun
jileti düşünme bile bence
hergün tekrar tekrar mı yapcan
ayrıca kalınlaşıyor ve tüy artıyor
ağdayla yapa yapa tüylerde azalma da oluo
en azından bende oldu :1closedeyes:

ben de yeni jiletten makinaya geçtim daha rahat oldu tabii her zman uğraşmak zorunda kalmıyorum ama hangisi iyi bilmiyorum

bravo dogrusu... nasıl basardınız? ben yapamadım da.. Jıletten dönus cok zor makıneyı tenıme deydırmeye korkuyorum..

ilerde tüylerinle başın belaya girsin istiyorsan jilet kullan
ben kendimi bildim bileli ne jilet kullandım ne tüy dökücü makina ve ağda kullandım
ama makinayı sadece bacaklarıma kullanmıştım batık yapıyo o yüzden bıraktım her yerime ağda kullanıyorum
sarkma yapmıyo deri kendini toparlıyomuş sarkmanın ağdaylayla bi ilgisi yokmuş bi dr söylemişti
tertemiz olursun uğraşmazsın fazla hem ilerde çoğalacağına azalmış oluyo
(annemden biliyorum o da ağdadan başka bişey kullanmamış şu an 40 yaşında
ve inanmazsın ama 1-2 tane tüy çıkıyo sadece)
yüzüne gelince eğer bilmiyosan sakın kendin yapmaya kalkma yakarsın
annem kuaför o yüzden biraz şanslıyım ona yaptırıyorum yüzümü( yüz derken sadece bıyık ve kaş)

bende 5 yıldır falan sürekli ağda yaptırıyorum kararma sarkma gibi şeyler olması en iyisi ağdadır bence

ama çok acıyo makinele ve ağda karartıyo

benim bi yerim kararmadı
hem neden karartsın ki onu anlayamıyorum
acıma konusuna gelince ben alıştığım için hissetmiyorum bile
ama kullandığım ağdadan da kaynaklanıyo olabilir
kavanoz ağda kullanmıyorum
kullanmayı düşünürseniz sakın denemeyin belki 4 defa yakıp yara yapıp mahfetmişimdir bikini bölgemi

bravo dogrusu... nasıl basardınız? ben yapamadım da.. Jıletten dönus cok zor makıneyı tenıme deydırmeye korkuyorum..

ben de çoook korkuyodum ama epilatörümün özel başlığı var o bölge için küçük başlık onu denedim ilk başta acıdı ama sonra alışıyosun bide gerdirerek yaparsan çok acı olmuyo bi kere denemye cesart edersen gerisi geliyoa.s.

evet agda sarkma yapiyo....bide agda bher seferinde yapmak enfeksiyon kapma riskini de arttirir.............binde bir yapmak iyidir kil gozeneklerini acip temizlemek adina ,,ama her zaman yapilirsa,,acik kil koklerinden mikrop kapma riski var,,sarkmada cabasi tabi,,,,,

tşk ederim canım bilgilerin için :1hug:

ben de çoook korkuyodum ama epilatörümün özel başlığı var o bölge için küçük başlık onu denedim ilk başta acıdı ama sonra alışıyosun bide gerdirerek yaparsan çok acı olmuyo bi kere denemye cesart edersen gerisi geliyoa.s.

valla ben yapamam ya çok korkuyorum kapar diye coksekeriremsu

benim bi yerim kararmadı
hem neden karartsın ki onu anlayamıyorum
acıma konusuna gelince ben alıştığım için hissetmiyorum bile
ama kullandığım ağdadan da kaynaklanıyo olabilir
kavanoz ağda kullanmıyorum
kullanmayı düşünürseniz sakın denemeyin belki 4 defa yakıp yara yapıp mahfetmişimdir bikini bölgemi

aaa öyle mi yakıyomuş ha. yk valla hayatta kendim beceremem zaten . çok sagol canım ama ne bileyim ya forumda kimisi ağda kararma yapıyo diyo. kimisi jilet yapıyo diyo. :sm_confused:

Yüzde uygulanan ağdalar (sir ağda) bir süre sonra lekelenmelere sebep olur. İşi bilen biri tarafından iple aldırman daha uygun bence. Ya da epilasyon öneririm. Cımbızdan ve makinadan kesinlikle uzak dur yüzün için. Bacakların için ise saydığın 3 yöntemin de kendine göre iyi ve kötü yanları var. Ben makina kullanıyorum. Kimisinde batık fazla yaptığı için kullanmak istemiyor. Sanırım cilt tipine göre en uygununu kendin deneme yanılma yöntemiyle bulacaksın. Jilete pek sıcak bakmıyorum ama fazla batığı olanlar arada bunu kullanabilir.

valla canım bıyıklarımı zaten alamam ben ne iple ne cımbızla. kuaföre gidiyorum ama duydum ki sarkma yapar diye tırstım valla düşünsene dudak bölgen cıvık cıvık:1no2:

ağda tabiki tertemiz oluyorsun
jileti düşünme bile bence
hergün tekrar tekrar mı yapcan
ayrıca kalınlaşıyor ve tüy artıyor
ağdayla yapa yapa tüylerde azalma da oluo
en azından bende oldu :1closedeyes:

ya işte bende ağdayı düşünüyorum ama ikilmede kaldım bakalım artık seçecez birini.sagol tatlıma.s.

ilerde tüylerinle başın belaya girsin istiyorsan jilet kullan
ben kendimi bildim bileli ne jilet kullandım ne tüy dökücü makina ve ağda kullandım
ama makinayı sadece bacaklarıma kullanmıştım batık yapıyo o yüzden bıraktım her yerime ağda kullanıyorum
sarkma yapmıyo deri kendini toparlıyomuş sarkmanın ağdaylayla bi ilgisi yokmuş bi dr söylemişti
tertemiz olursun uğraşmazsın fazla hem ilerde çoğalacağına azalmış oluyo
(annemden biliyorum o da ağdadan başka bişey kullanmamış şu an 40 yaşında
ve inanmazsın ama 1-2 tane tüy çıkıyo sadece)
yüzüne gelince eğer bilmiyosan sakın kendin yapmaya kalkma yakarsın
annem kuaför o yüzden biraz şanslıyım ona yaptırıyorum yüzümü( yüz derken sadece bıyık ve kaş)

ya benim annemde öle ama ne bileyim ya baksana bazıları kararma yapıyo diyo.uffffff ne zor bu kadın olmak ya uffffffffsenağlama

Back