Makedonya Göcmenleri Paylasim Alani

merhaba arkadaslar bende baba tarafından göçmenim.üsküpten gelmişler..hiç gidip görmedim nasip olmadı bi türlü ama çok merak ediorum oraları..arnavut lafını duyunca bile kanım kıpır kıpır oluo :)) arnavutça öğrenmek istiorum ben bana yardım edebilcek olan varmıı??

bizden başka herkes hemşerileriyle kaynaşıyor biz neden kaynaşmıyoruz

Selam more kızçeler :KK52::KK52: Ben de anne tarafından makedon göçmeniyim Üsküpten. Dedemler 1958 de Türkiyeye gelmişler. ilk turgutluya ordan İzmir merkeze. İzmir'in yarısı zaten göçko:KK64::KK64: İzmir'in kızlarına güzel derler ya, onun nedeni göçmen kızları :KK60::KK60::KK60:

Selam :)

Benim dedem Manastırlı. İlk okulu bitirdikten sonra İstanbul'a yerleşmişler. Benim nufüs cüzdanımda o yüzden köy olarak Kadıköy Kozyatağı yazıyor :)
Ama dedemin köyünün ismini çıkartabilirsem oraları ziyarete gitmek istiyorum (tabii ki köyün ismini bilmesem de gitmek istiyorum).

selam benimde anne tarafım makedon

kızlarr yardım edin banaaa bnmde sevgilim arnavut onlarla ilgili daha detaylı bilgiler edinmek istiyorum ama bulamıyorum ona soruyorum oda pek fazla bilmiyor :KK1:

Ooo sanslisin sen cok iyi olurlar adetlerini iyi bilmen gerekir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Makedonya'da yasayan varmı
Tatıl ıcın persembe gunu gıdılıcek
Ne alınır ordan telefon parfümeri ucuzmu tavsıyelerınıxı almak ısteım

Evet var :) telefonlar ucuz, tabii markaya bagli, parfumler belki Tr'de daha ucuz bulunur. Tavsiyem bol bol gezin, yemekler harika, umarim seversiniz Makedonya'mi :)

Evet var :) telefonlar ucuz, tabii markaya bagli, parfumler belki Tr'de daha ucuz bulunur. Tavsiyem bol bol gezin, yemekler harika, umarim seversiniz Makedonya'mi :)
Cok teşekkür ederım☺ samsung veya ıphone almak ıstıyorum 1000 /1200 arası bısey almak ıstıyorum yanıma ona gore alıcam
Ayy bıde yemekleri cok baharatlımı basur sorunum var
Gercekten cok teşekkür ederım

X