Makedonya Göcmenleri Paylasim Alani

slm
bende makedon göçmenıyim babam kırçovadan gelmiş ben gittim gördüm güzel yerler herkeze allah gitmeyi nazıp etsın

merhaba herkese bende bun sene makedonyaya gittim kesinlikle gidilmesi gereken bir yer herkes size ne yapacağını şaşırıyor üsküp manastır ohrid harikaydı isterseniz fotoğraf bölümüne ekledim fotolara bakabilirsiniz hepsi bizim gibi bizi bizden daha çok savunan güleryüzlü insanlar te oka

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
slm bende makedon göçmeniyim benimde babam kircovadan göç etmiş ben gittim gördüm çok güzel yer inşallah sende gidersın

kakosi? eşim göçmen makedon bende göçmen sayılırım dimi.

meraba kızlar bende makedonya göçmeniyim.babam 60 senesinde 2 yaşındayken gelmiş.annem burda doğmuş.babam lajanlı annem kırçovalı.ben 2 kere gittim gördüm oraları her iki taraftanda akrabalarımız var.kışın çok güzel oluyor oraları hele kayak merkezi var çok güzel.ama türkiyemin yerini asla tutmaz ben sıkıldım orda

bnm babamda 60 lı yıllarda gelmiş tr ye
alen üsküplü:)
arnavutuz yani

aaaaaaa benim dedem de üsküp çiftlikli :))) herkesin oturduğu semtte oluyo genelde rumeli derneği fakat zeytinburnu bayrampaşa gibi arnavutların çoğunlukta oldu semtelrde daha kolay bulursun :))

Slm bizde göçmeniz babam Gostivar,annem Pirlepeli.Akrabaların büyük bir kısmı orada.Ben 3 defa gittim çok güzel bir yer... :)

hihoyyyt
Selam olsun herkeze biz manastırlıyız ve nerdeyse 5 göbektir istanbuldayız.Burda olmaktan çok mutluyum lakin oraların adını duyunca kanım kaynıyor kıpı kıpır oluyorum

hihoyyyt.arkadaşım manastırın içindenmi köylerindenmi?
benim ailemde manastır kanatlar köyünden.
türkülerin çalındığını duyduğumda hep oynayasım geliyor.:teytey:

üsküp manastırdan gelme arkadaşlar varmı aramızda??????kaydirigubbakcemile5manastırlı türklerden varmı..............

Arkadaşlar göçmen değilim;ama makedonyalıların ızmir'de yapılan her gecesine giderim.Çok eğlenceli ve zevkli geçiyor.Ayrıca kayınvalidem Üsküplü...

slm bende makedonya debreşteliyim...ben diyorum ama ben istanbulda dogudum ve buyudum babam 9 yasındaymıs oralardan geldıgınde..ailece cok sıklıkta gıdılır makedonyaya ama bana gıtmek kısmet olmadı en yakın zamanda gıtmek dılegıyle.........:lepi:

slm bende makedonya debreşteliyim...ben diyorum ama ben istanbulda dogudum ve buyudum babam 9 yasındaymıs oralardan geldıgınde..ailece cok sıklıkta gıdılır makedonyaya ama bana gıtmek kısmet olmadı en yakın zamanda gıtmek dılegıyle.........:lepi:

Benim ananem de debreşteli daha birkaç hafta önce ordaydı yeni geldi.İstanbulda nerde oturuyorsunuz Bayrampaşadamı?

Benim ananem de debreşteli daha birkaç hafta önce ordaydı yeni geldi.İstanbulda nerde oturuyorsunuz Bayrampaşadamı?

evet bayrampaşada dogdum ve büyüdüm...bütün akrabalarım bayrampaşada oturuyor.ailemin işi geregi 10 sene önce karsı tarafa üsküdara taşındık evlendım ve esenlere gelın geldım..sız nerde oturuyorsunuz ve kimlerdensınız benim dedem hocaymıs tanır belkı buyuklerın.tanısırsak sevınırım hoşçakal vereliniortak

evet bayrampaşada dogdum ve büyüdüm...bütün akrabalarım bayrampaşada oturuyor.ailemin işi geregi 10 sene önce karsı tarafa üsküdara taşındık evlendım ve esenlere gelın geldım..sız nerde oturuyorsunuz ve kimlerdensınız benim dedem hocaymıs tanır belkı buyuklerın.tanısırsak sevınırım hoşçakal vereliniortak
Bende B.Paşalıyım murat mahallesinde oturuyor ailem ananemlerde cezevi cad.üzerinde.Ben evlenince Şehremine taşındım ama bütün akrabalarım bayrampaşada.vereliniortak

X