Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kakosi? eşim göçmen makedon bende göçmen sayılırım dimi.
Selam olsun herkeze biz manastırlıyız ve nerdeyse 5 göbektir istanbuldayız.Burda olmaktan çok mutluyum lakin oraların adını duyunca kanım kaynıyor kıpı kıpır oluyorum
slm bende makedonya debreşteliyim...ben diyorum ama ben istanbulda dogudum ve buyudum babam 9 yasındaymıs oralardan geldıgınde..ailece cok sıklıkta gıdılır makedonyaya ama bana gıtmek kısmet olmadı en yakın zamanda gıtmek dılegıyle.........:lepi:
Benim ananem de debreşteli daha birkaç hafta önce ordaydı yeni geldi.İstanbulda nerde oturuyorsunuz Bayrampaşadamı?
Bende B.Paşalıyım murat mahallesinde oturuyor ailem ananemlerde cezevi cad.üzerinde.Ben evlenince Şehremine taşındım ama bütün akrabalarım bayrampaşada.vereliniortakevet bayrampaşada dogdum ve büyüdüm...bütün akrabalarım bayrampaşada oturuyor.ailemin işi geregi 10 sene önce karsı tarafa üsküdara taşındık evlendım ve esenlere gelın geldım..sız nerde oturuyorsunuz ve kimlerdensınız benim dedem hocaymıs tanır belkı buyuklerın.tanısırsak sevınırım hoşçakal vereliniortak