• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makatta kasinti - hangi doktor bakar

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Kızlar 4 aydır makatta kaşıntı problemim var, utandığım için doktora gidemiyorum, ama artık dayanılmaz hal aldı, pişik kremi sürüyorum günlük, o anlık kurtarıyor. Yarın doktora gidicem, jinekologa mi gitmeliyim, başka branşa mi, bu neden olur
Bir de o bölgem eskiden bembeyazdı, şuan koyu renkte 2 yıldır, bu neden olur, normal tenim de beyaz, vajina bölümü de beyaz ama arka taraf boylu boyunca koyu renk,
Lazer yaptırdım, jilet kullanıyorum

Kızlar 4 aydır makatta kaşıntı problemim var, utandığım için doktora gidemiyorum, ama artık dayanılmaz hal aldı, pişik kremi sürüyorum günlük, o anlık kurtarıyor. Yarın doktora gidicem, jinekologa mi gitmeliyim, başka branşa mi, bu neden olur
Bir de o bölgem eskiden bembeyazdı, şuan koyu renkte 2 yıldır, bu neden olur, normal tenim de beyaz, vajina bölümü de beyaz ama arka taraf boylu boyunca koyu renk,
Lazer yaptırdım, jilet kullanıyorum
Jilet karartır. Makat dahiliye ile ilgili sanirim. Belki cildiyeye yönlendirir.

Genel cerrah bakar hemşireyim.Bu arada akıntınız da varsa bence kıl dönmesi çok büyük ihtimal ameliyat olursunuz

Genel cerrah bakar hemşireyim.Bu arada akıntınız da varsa bence kıl dönmesi çok büyük ihtimal ameliyat olursunuz
Evet bense eşimi ve bı yakın arkadaşımı benim dememle genel cerrahiye götürmüştüm. Bilgimi sorguladım bende dahiliye deyince Lotus :anneadayı:

Dahiliye ne alaka genel cerrah bakar.
Dahiliye iç hastalıkları, makat da bosaltim. sisteminin son bölümü. Boyle bir mantik kurdum. Genel cerrah ameliyat yapmaz mi arkadaslar. Adi uzerinde cerrah. Popo deliği mi gosterelim ameliyat yapan doktora? Krem yazip yollayacak mi cerrah?

Bizim sülalede de kronik hemoroid problemi var hiç dahiliyeye giden duymadım
Oydar sana ne dicem konuyla bağımsız ama hemen sorayım hormon testleri için sağlık ocağına gitsem yapar mı pkosluyum .

Dahiliye iç hastalıkları, makat da bosaltim. sisteminin son bölümü. Boyle bir mantik kurdum. Genel cerrah ameliyat yapmaz mi arkadaslar. Adi uzerinde cerrah. Popo deliği mi gosterelim ameliyat yapan doktora? Krem yazip yollayacak mi cerrah?
Eşime krem yazdı
arkadaşımı ameliyat etti

Dahiliye iç hastalıkları, makat da sindirim sisteminin son bölümü. Boyle bir mantik kurdum. Genel cerrah ameliyat yapmaz mi arkadaslar. Adi uzerinde cerrah. Popo deliği mi gosterelim ameliyat yapan doktora? Krem yazip yollayacak mi cerrah?
Genel cerrah ameliyat da yapar bu tarz şeylere de bakar. Mesela göğsümde kitle vardı genel cerraha gittim ameliyatlık durum yoktu. Cerrah diye sadece ameliyat etmesi gerekmiyor. Ki gerekirse eder makat bölgesinde muayene yapar ameliyat gerekiyorsa eder

Beni de ameliyat etti. Hayatimsa hiç genel cerraha sadece muayene olmadim. Krem ilaç yazmadi yani bana hiç.
konuyla bağımsız ama hemen sorayım hormon testleri için sağlık ocağına gitsem yapar mı pkosluyum

Genel cerrah ameliyat da yapar bu tarz şeylere de bakar. Mesela göğsümde kitle vardı genel cerraha gittim ameliyatlık durum yoktu. Cerrah diye sadece ameliyat etmesi gerekmiyor. Ki gerekirse eder makat bölgesinde muayene yapar ameliyat gerekiyorsa eder
Ben şöyle düşündüm. Dahiliye muayene eder ameliyatlik bir durum olursa yonlendirir vs diye düşündüm. Kendi yasadiklarimla boyle baglanti kurdum ama demek ki baska seyler de oluyormus.

Back
X