Makatta catlak problemi yasayan varmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Loria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden yurt disinda tedavi oldun canim eger ozel bir nedeni yoksa.. Bu hastalik kotu biseymi suanda aklima kotu seyler geliyor......

O zamanlar yurtdisinda yasiyordum. TR´ye sonradan yerlestim. Kötü bir hastalik degil ama her hastalik gibi, dogru tedavi uygulanmayinca artabilir rahatsizligin.

O zamanlar yurtdisinda yasiyordum. TR´ye sonradan yerlestim. Kötü bir hastalik degil ama her hastalik gibi, dogru tedavi uygulanmayinca artabilir rahatsizligin.

Anladim.. elimden geleni yapiyorum yani bana dusen kismini diyeyim, geri kalanini insallah ayin 10 da dr gidince dr birakacagim,, tavsiyelerin icin cok sagol.. Dilerim kimse saglikla ve en onemlisi dermansiz dertle terbiye edilmez.. Amin..

Olabilir canım iyice tetiklemiştir.Benim de o günden beri eskisine dönmüştü tam iyileştim derken.
Ne sinir bozucu zaten popomuzun acısı başımıza vurmuş bi de niye öyle sert sokarlar ki parmakları güya tedavi ediyorlar.
Şimdi o dr un verdiği fitilden aldım tekrar ona başladım kanama geçti ama dışkılarken yine acım var

Sıcak suya oturuyor musun?

Canım ben de bu çarşamba iş yerinden acil izin alıp genel cerraha gittim.
Kanamam oldu wc' ye çıkınca, sonra da acıdan oturamadım.
Hemoroid diye gittim anal fissür, yani çatlaklar varmış.
Kronikleşmiş, ameliyat tavsiye ederim, ilaçla geçmez dedi.
Karar aşamasındayım ben de şuanda.
Ameliyattan sonra tekrar eder mi ne olur hiç bilemiyorum.
Ama ben hem beslenmeme çok dikkat ediyorum diyet yaptığım için sebze meyve kuru kayısı, bol su, kabızlığı önleyen ne varsa hepsini yapıyorum.
Yine de oluyor işte.
Hayırlısı canım Allah beterinden saklasın hepimizi
Sanırım ameliyata ok vereceğim.

Bende dönem dönem yaşıyorum bu sikintiyi hemde öyle böyle değil bazen öyle bir kanama oluyor ki çok korkuyorum. Bu bende genelde yeme düzeni degisince oluyor mesela bir kaç gün oruç tuttum mahvoldum resmen. Sıcak suya oturmak gerçekten iyi geliyor onun dışında 7 8 tane gün kurusu kayısıyi büyük bir fincanin içine koyup üzerine kaynamis suyu koyuyorsun su ilik olana kadar bekletiyorsun. Suyu içip ardından içindeki kayısıyi yedikten sonra müthiş bir rahatlama oluyor yalnız bunu sabah aç karnına yapacaksin bundan önce su bile içmemen lazım

3aydir bu iskenceyi cekiyorum ve cooook cok agri yapiyor bende .. oneriniz varmi arkadaslar lutfen bildiginizi paylasirmsin

inan yazını okuduğum anda çektiklerim aklıma geldi midemden rahatsızken dr bir ilaç verdi güya mideme ama kabızlık yaptı ve wc gidemiyordum hatta gitmemek için yemek yemiyordum ama nafile gittiğimde allahım ölüyorum zannediyordum ağlayarak oturuyordum klozete sürünerek kalkıyordum yapmadığım kalmadı sıcak ılık sular kremler bilmem ortası delik minderler hiç biri kar etmedi en sonunda eşim yeter utandığın dedi inan sakin biridir ama kızdığını hiç unutmam ben ankaradayım burada mevlüt topbaş diye bir dr var ona gittik 10 dk sürdü operasyon dua edeceksin demişti 8 senedir herzaman dualarımdadır çektiğine değmez dr git derim......

Canım sen ameliyat oldun sanırım değil mi?
Bana da doktor ameliyat tavsiye etti.
Nasıl oluyor?
15 dk sürecek dedi.
Sonrasında ağrı falan çok oluyor mu günlerce?
Tekrar ediyor mu çatlak- kanama?
Akıl ver nolur

Benımde hemoroıdım var ıbs . Hemoroıde sıcak su cok ıyı gelıyor yanı ben oraya sıcak su tutmadan oturma banyosu olmadan rahatlayamıyorum..gecmıs olsun allah hepımıze sıfa versın

benim dr ameliyat olmayacaksın dedi açıkcası ne yaptığını anlatmam zor çünki aynen şöyle oldu randevu aldım gittim 8 sene önce 600 binlira verdik neden bukadar pahalı dedim hepsi bu operasyonda içinde dediler muayeneye girince doğum masasına yatınca dr geldi sordum amliyatmı dedim hayır dedi elinde sadece şırınga gördüm maktımtan iğneyi vurdu ben utancımdan yüzüne bakamadım zaten 10 dk sonra kalk 24 saat wc ye gitme dedi zaten tampon koymuşlar 24 saat sonra çıkardım rabbime şükürler olsun dediğim gibi 8 senedir hiç birşeyim yok normal doğumda yaptım 2 sene önce yediklerime dikkat etmem pehrizim falan yok yani...

Son düzenleme:

Belki deeee iğneyle hemen bayılttı ameliyat etti
Benim doktor öyle dedi çünkü, 15 dk da hemen operasyon bitecek sonra rahatlayacaksın dedi.
Ama işte korkuyorum ya sonra tekrar kanamalar olursa diye
İlaçla geçmez , kronikleşmiş artık dedi.
İlk ortaokuldayken olmuştu çünkü 13 14 yaşında.
Şimdi 25 yaşındayım 11 yıldır böyle

hayır canım yanlış anladın veya ben yanlış ifade ettim bayılmadım bayılayı biliyorum çünki 2 ay önce bayıltarak endoskopi ve kolonoskopi yapıldı aynı anda ayılana kadar saatler geçmiş zor ayılıyormuşum iğneyi batırdı inan hissetmedim ne yaptığını herhalde uyşturucu falandı ama ne yaptıysa artık dikişim yok inan ne yazarsam yalan olur on dk sonra kalk dedi eşim dışarda beklirdu ben masadan kendim kalktım saat önümde bayılamdığımı biliyorum ama masadan kaltığım anda sancım yoktu ama tamponu hissediyordum bana 1 hafta ağrı kesici verdi yediklerin lifli olsun özellikle barbunyayı çok ye dedi hepsi bu kanamalarım falan hiç birşey olmadı benim yalan yere seni niye yönlendireyim eğer korkuyorsan bekle derim ....

Çok sağol canım, ben korkuyorum ameliyattan ama düzelmenin de en iyi yolu o sanırım.
İnşallah benim de öyle geçer hemen

canım merhaba belki yazmışsındır ama göremedim ben nerde oldu bu muayene ve tedavi hastahane adı veya doktor adı hatırlıyormusun

Allahim suanda resmen oluyorumm tam 1 saat suda oturdum orda cok iyi oæuyorum ama cikar cikmaz aynen devam ediyor yeter artik yildimm vallahi ameliyat dese kabul ederim cunku bu aciyo cekicege bir gun disimi sikarim.. Benim hic kanamam olmuyor sadece ilk bu rahatsizligim basladigi gun hafif bir kan gordum tuvalet kagidinda okadar ondan beri hic olmadi .. Siddetli yanmam var ve diskilama cok agrili oluyor .. Allahim dusmanima vermesin bu rahatsizligi

doğumda ıkınmayla bende çatlak oldu çok köttü günler geçirdim tüm ilaç ve diğer şeyler fayda etmedi en sonunda ameliyat oldum rahatladım çok şükür 6 yıl oldu şimdi iyiyim ameliyatta korkulacak birşey yok çok basit ben lokal aneztesiyle olmuştum bildiğim kadarıyla kası kesiyor ameliyatın adı anal fissür çekilecek kahır değil geçmiş olsun...

ben ameliyat oldum fissur ameliyati makatta catlak cok aci veriyo heleki kisin ve soguk suyla yikaninca bicak keser gibi sancisi oluyo allah yardimcin olsun bence bi an once ameliyat olduktan sonra cok sukur hic acimadi hic bekleme bence okadar sanciyi cekmeye degmez biraz sancin oluyo ameliyat cikisi ama cok az bi aci simdiki acinin yaninda sinek isirmasi gibi

Çok sağol canım, ben korkuyorum ameliyattan ama düzelmenin de en iyi yolu o sanırım.
İnşallah benim de öyle geçer hemen

çok geçmiş olsun canım ama bekletme o kadar derim seninki benimkinden daha çabuk iyleşir inşallah.......

canım merhaba belki yazmışsındır ama göremedim ben nerde oldu bu muayene ve tedavi hastahane adı veya doktor adı hatırlıyormusun

ben ankaradayım mevlüt topbaş diye genel cerrah var kendi muaeyensi var kocatepe camii var hemen arkasında istersen açık adresini vereyim ama goolede ara bulursun ya allah hepinizin şifasını versin çok zor birşey .....

Dayanilmicak bir agri ... Oturup agliyorum cunku elismden baska bisey gelmiyo esimde oyle caresizce bakiyo bana, bi an once dr gunum gelsydide gitseydim ne oluyosa olsun... Rektoskopi ve kolonoskopi ayni sey degil demi arkadaslar.. Bana rektoskopi yapicak dr.. Ve cok korkuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…