Ne yazikki ayni ülke degil, yoksa sana tavsiyede bulunurdum doktoru.
Neden yurt disinda tedavi oldun canim eger ozel bir nedeni yoksa.. Bu hastalik kotu biseymi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazikki ayni ülke degil, yoksa sana tavsiyede bulunurdum doktoru.
Neden yurt disinda tedavi oldun canim eger ozel bir nedeni yoksa.. Bu hastalik kotu biseymisuanda aklima kotu seyler geliyor......
O zamanlar yurtdisinda yasiyordum. TR´ye sonradan yerlestim. Kötü bir hastalik degil ama her hastalik gibi, dogru tedavi uygulanmayinca artabilir rahatsizligin.
Biliyormusun sen boyle yazinca benimde kendimce suphelendigim bisey geldi aklima.. Ben cok agrili oldugum bi gece esim beni acile goturdu ve acil yogundu bayagi,ordaki dr parmakla muayene etti beni ama resmen basimda simsekler cakti, aglamaktan harap oldum dr benden defalarca ozur diledi ama cok sert soktu parmagini zaten yara var oda mahvetti beni o gece sabaha kadar agliyordum acidan ... Bende hep o dr beni mahvettigini dusunuyorum... Cok acimasizlar... Peki simdi nasilsin![]()
3aydir bu iskenceyi cekiyorum ve cooook cok agri yapiyor bende .. oneriniz varmi arkadaslar lutfen bildiginizi paylasirmsin![]()
inan yazını okuduğum anda çektiklerim aklıma geldi midemden rahatsızken dr bir ilaç verdi güya mideme ama kabızlık yaptı ve wc gidemiyordum hatta gitmemek için yemek yemiyordum ama nafile gittiğimde allahım ölüyorum zannediyordum ağlayarak oturuyordum klozete sürünerek kalkıyordum yapmadığım kalmadı sıcak ılık sular kremler bilmem ortası delik minderler hiç biri kar etmedi en sonunda eşim yeter utandığın dedi inan sakin biridir ama kızdığını hiç unutmam ben ankaradayım burada mevlüt topbaş diye bir dr var ona gittik 10 dk sürdü operasyon dua edeceksin demişti 8 senedir herzaman dualarımdadır çektiğine değmez dr git derim......
Canım sen ameliyat oldun sanırım değil mi?
Bana da doktor ameliyat tavsiye etti.
Nasıl oluyor?
15 dk sürecek dedi.
Sonrasında ağrı falan çok oluyor mu günlerce?
Tekrar ediyor mu çatlak- kanama?
Akıl ver nolur![]()
benim dr ameliyat olmayacaksın dedi açıkcası ne yaptığını anlatmam zor çünki aynen şöyle oldu randevu aldım gittim 8 sene önce 600 binlira verdik neden bukadar pahalı dedim hepsi bu operasyonda içinde dediler muayeneye girince doğum masasına yatınca dr geldi sordum amliyatmı dedim hayır dedi elinde sadece şırınga gördüm maktımtan iğneyi vurdu ben utancımdan yüzüne bakamadım zaten 10 dk sonra kalk 24 saat wc ye gitme dedi zaten tampon koymuşlar 24 saat sonra çıkardım rabbime şükürler olsun dediğim gibi 8 senedir hiç birşeyim yok normal doğumda yaptım 2 sene önce yediklerime dikkat etmem pehrizim falan yok yani...
hayır canım yanlış anladın veya ben yanlış ifade ettim bayılmadım bayılayı biliyorum çünki 2 ay önce bayıltarak endoskopi ve kolonoskopi yapıldı aynı anda ayılana kadar saatler geçmiş zor ayılıyormuşum iğneyi batırdı inan hissetmedim ne yaptığını herhalde uyşturucu falandı ama ne yaptıysa artık dikişim yok inan ne yazarsam yalan olur on dk sonra kalk dedi eşim dışarda beklirdu ben masadan kendim kalktım saat önümde bayılamdığımı biliyorum ama masadan kaltığım anda sancım yoktu ama tamponu hissediyordum bana 1 hafta ağrı kesici verdi yediklerin lifli olsun özellikle barbunyayı çok ye dedi hepsi bu kanamalarım falan hiç birşey olmadı benim yalan yere seni niye yönlendireyim eğer korkuyorsan bekle derim ....Belki deeee iğneyle hemen bayılttı ameliyat etti
Benim doktor öyle dedi çünkü, 15 dk da hemen operasyon bitecek sonra rahatlayacaksın dedi.
Ama işte korkuyorum ya sonra tekrar kanamalar olursa diye
İlaçla geçmez , kronikleşmiş artık dedi.
İlk ortaokuldayken olmuştu çünkü 13 14 yaşında.
Şimd
i 25 yaşındayım 11 yıldır böyle
hayır canım yanlış anladın veya ben yanlış ifade ettim bayılmadım bayılayı biliyorum çünki 2 ay önce bayıltarak endoskopi ve kolonoskopi yapıldı aynı anda ayılana kadar saatler geçmiş zor ayılıyormuşum iğneyi batırdı inan hissetmedim ne yaptığını herhalde uyşturucu falandı ama ne yaptıysa artık dikişim yok inan ne yazarsam yalan olur on dk sonra kalk dedi eşim dışarda beklirdu ben masadan kendim kalktım saat önümde bayılamdığımı biliyorum ama masadan kaltığım anda sancım yoktu ama tamponu hissediyordum bana 1 hafta ağrı kesici verdi yediklerin lifli olsun özellikle barbunyayı çok ye dedi hepsi bu kanamalarım falan hiç birşey olmadı benim yalan yere seni niye yönlendireyim eğer korkuyorsan bekle derim ....
hayır canım yanlış anladın veya ben yanlış ifade ettim bayılmadım bayılayı biliyorum çünki 2 ay önce bayıltarak endoskopi ve kolonoskopi yapıldı aynı anda ayılana kadar saatler geçmiş zor ayılıyormuşum iğneyi batırdı inan hissetmedim ne yaptığını herhalde uyşturucu falandı ama ne yaptıysa artık dikişim yok inan ne yazarsam yalan olur on dk sonra kalk dedi eşim dışarda beklirdu ben masadan kendim kalktım saat önümde bayılamdığımı biliyorum ama masadan kaltığım anda sancım yoktu ama tamponu hissediyordum bana 1 hafta ağrı kesici verdi yediklerin lifli olsun özellikle barbunyayı çok ye dedi hepsi bu kanamalarım falan hiç birşey olmadı benim yalan yere seni niye yönlendireyim eğer korkuyorsan bekle derim ....
Çok sağol canım, ben korkuyorum ameliyattan ama düzelmenin de en iyi yolu o sanırım.
İnşallah benim de öyle geçer hemen
canım merhaba belki yazmışsındır ama göremedim ben nerde oldu bu muayene ve tedavi hastahane adı veya doktor adı hatırlıyormusun