Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3aydir bu iskenceyi cekiyorum ve cooook cok agri yapiyor bende .. oneriniz varmi arkadaslar lutfen bildiginizi paylasirmsin![]()
annem bu sıkıntıyı çekmişti kabız olumusun, eğer oluyosan gece yatmadan kuru kayısı yiyecen, bi de sabah gece az zeytinyağı içecen, bi de makata zeytin yağı sürecen annemde geçti valla:) ilerletmemeye bak tehlikeli olabilir.
kabiz degilim cunku dr bana 6 ay kullanmam icin bir surup yazdi.. yaranin tam iyilesmesi icin .. ama yinde o ilaca ragmen zor olabiliyor wc gitmek ve en az bir zorlanmada yine yanmam basliyor .. tehlikeden kastin nedirkorkkutma beni..
evet kabızlığa bir çare bul önce ondan sonra bağırsak düzenleyecisi kullan.
soğuktan uzak dur. sıcak su tut banyoda. sıcak oturma banyosu yap. hemoroid kremleri var onlar da iyi gelir. ama en güzeli sıcak su oluyor doktor tavsiye etmişti bana. bir de ishal de kabız da olmaman lazım. bu öyle bir hastalık ki en ummadığın zamanlarda alevlenir, hemoroid gibi...![]()
onuda yapiyorum.. bi sure sonra iyilesiyorum ama bu tekrar gelmeleri canimi sikiyor .. bu rahatsizlik kotu birseyin belirtisi olabilirmi![]()
çatlağın derin olabilir o nedenle sık tekrarlıyor olabilir. muayene oldun mu hiç bilmiyorum ama bir genel cerraha muayene olabilirsin, ben sema hastanesine gitmiştim orda bulabildim bayan cerrah :) ciddi birşeyin belirtisi olabilir diye bir şey duymadım o konuda birşey diyemem ama en iyisi önce doktora muayene olman.
evet bir kere acile gittim bir kerede norml gittim.. parmakla muayene yapti ve catlak oldugunu soyledi.. iste o ilaclari verdi ve bu ayin 10 nada zaman verdi dedi rektoskopimidir nedir bi aletle bakilcak.. sendede boyle tekrar oluyormuydu cnm.. ben tr de yasamiyorum maalesef ve burdaki dr lar cok anlamiyor bana once gittigim dr hemoroid dedi sonra ikinci dr da ogrendim catlak oldugunu .. dusun :s
canım sonradan hemoroid de oluşmuş olabilir. bende ikisi de var. yaklaşık 5-6 senedir çekiyorum. alevlendiği zamanlarda tromboz hemoroide dönüşüyor çok kötü oluyor o zaman. zaman zaman bende de tekrarlıyor, bu hastalık malesef böyle. dikkat etmek lazım yediklerine içtiklerine. krem ve sıcak su banyosu işe yarıyor. bir de bana doktorum sıcak su torbası da kullanabilirsin demişti gerçi denemedim ama o da işe yarıyordur, her zaman sıcak oturma banyosu yapmak mümkün olmayabiliyor çünkü...
Oğlumda vardı, doktor şu şekilde tedavi önermişti;
Bepanthene ve anestol pomadı karıştırıp sür, bilhassa büyük tuvalete çıktıktan sonra...
Bir de bir toz var rivanol sanırım onunla sıcak suya oturma banyosu yaptırın demişti...
Kabızlık içinde barsak düzenleyici kullandık, ama kullanıp bırakmadık, aylarca düzenli kullandık...
Çok şükür kurtulduk kabızlıkdan da fissürden de...
evet bir kere acile gittim bir kerede norml gittim.. parmakla muayene yapti ve catlak oldugunu soyledi.. iste o ilaclari verdi ve bu ayin 10 nada zaman verdi dedi rektoskopimidir nedir bi aletle bakilcak.. sendede boyle tekrar oluyormuydu cnm.. ben tr de yasamiyorum maalesef ve burdaki dr lar cok anlamiyor bana once gittigim dr hemoroid dedi sonra ikinci dr da ogrendim catlak oldugunu .. dusun :s
Ben kucuk kucuk pamuga sırke dokup deydırıp cekıyorum acıo accıkkkkkk sonra orayı genıtal temızleme jelıyle ozellılede gunluk sıcak suyla yıkıyorm ben bunu ender saracmı ahmet marankemı neyse onda okudum artık kan gelıodu accık cunku sımdı sırke ıse yaradı. Gunluk 10 dk sıcak suya oturyorum ve gunluk ıkı lt su ıcıyorum ılıkkkkk
O bolgeyede bepanten sur katı olan
Anestol uyustuyor baksa bır ıse yaramıyor
Gunluk ıkı bardagı gecmıcek sekılde ada cayı tuketın
evet aynen dedigin gibi oluyor en ufak en kucucuk bir zorlama hemen tekrarlatiyor.. valla yukarda yazdim aldigim tum onlemleri,kayisidan hosaf yaptim iciyorum,siyah erik kurusu yyiyorum, ara ogun olarak meyve cok yemeye calisiyorum ve su cok iciyirum.. inanirmisin bir ara sirf sebze yiyordum et balik agzima surmuyodum ,, ama vucudun onlarada ihtiyaci var.. inan napicagimi sasirdim bukadar onlemden sora olmasi canimi sikiyor.. cunku ben bosvermiyorum gayet dikkat ediyorumaahh dogumdan beri neler cekiyorum
muhim olan aslinda tuvalete rahat cikabilmek..ufak bi zorlanmada orasi kabak cicegi gibi aciliyor kanamaya basliyor. bu yuzden zorlanmamali...yeterince icmek lazim ondan ziyade gunde bir elma bir yetmis armut yeyin..hatta su ile birlikte armutta ise yariyor cogu zaman.
sabah ac karnina sicak su icerisinde bir kasik bal ise yariyor..ayni sekilde ac karnina sicak su icerisine kayisi koy 4-5 tane su soguyunca ic ve kayisilarida ye..
birde evet sicak iyi gelebiliyor...sicak su torbasini doldurup uzerine otur...rahatlatiyor baya....duzenleyici filanda kullanabilirsin ama bunlar gecici cozumler...