Makat siğili

Canbat 3

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
87
15
28
Arkadaşlar merhaba
Geçen gün makat kısmında oluşan siğilleri yaktırdım yine çıkmaya başladılar zaten çıkıyormuşlar. Fakat makat içine sadece elle baktım dedi doktor. Güvenemedim yakın zamanda tekrardan gideceğim başka bir doktora bence içer tarafta da olmuş olabilir. Makatın içinde siğili olan var mı ? Nasıl yol izlediler merak ediyorum. Doktor çok önemli. İyi bir doktor araştırıyorum. Ahcc takviyesi almayı düşünüyorum. Pahalı ama şuan için mecbur görünüyorum. Lütfen bilgisi olan bana yardım etsin . Şimdiden teşekkür ederim

Aynı sorun bende de var dondurma yapıldı ve geçer gibi olup tekrar büyüdüler.

Ben de çok uzun zamandır araştırıyorum. Verrugo diye bir ürün keşfettim. İçinde AHCC, propolis, çinko ve bağışıklığı pek çok destekleyici bileşen var. Tüm bileşenleri klinik çalışmalara dayanarak eklemişler. Firmayı aradım. Sağ olsunlar ayrıntılı anlattılar :) Siğilleri yaktırmak sadece o bölgedeki görüntüyü yok ediyormuş. Vücutta virüs var olmaya devam ettiği için nüksediyormuş. Bu ürünü de minimum 3 ay kullanmak gerekiyor. Aman umursamamazlık yapmayın. Maalesef rahmini aldıran kişilere denk geldim. Herkese şifa olsun :)

Bende bi araştırayım o dediğin şeyi. Benim rahim de değil anal kısmımda tabi her yer tehlikeli hiçbir yerde olmasın Allah korusun ama dediğin gibi bunu bağışıklık ile atıyorsun . Sen ürünü nereden buldun doktoruna falan sordun mu ?

Birde günde kaç tane kullanıyorsunuz ?

Slmlar benimdr rahim kısmımda yoktu yapılan kolposkopi sonucu öyle demedi ama cın oluşturmuştu bile siz baktırdınız mı

Hpv türünüzü öğrenin bence sonra drlar kolposkopi yapıyorlar yüksek risk taşıyan gruptaysa ona göre biyopsi alıyorlar sonuca görede tedavi yöntemi oluşuyor
Ya benim anal kısımdaydı biyopsi yapıldı yüksek risk falan çıkmadı ama yine yakın zaman da kontrole gidicem

Ya benim anal kısımdaydı biyopsi yapıldı yüksek risk falan çıkmadı ama yine yakın zaman da kontrole gidicem
Umarım diğer kısımdanda çıkmaz benim dış genitalde döküntü olmuştu sizdr oldugu gibi hpv testi yaptırdım yüksek riskli ve düşük riskli çıktı dış bölgedekiler kendinden geçti daha doprusu çay agacı yağıyla geçirdim onları sonra uzmana gittim biyopsi yapıldı meger iç kısım daha farklıymış ve risk oluşturdu leep olacagım

Aaa çok korkutucu benim de öyle bende gideyim tekrardan bi kontrol olayım bu ne be geçmek bilmiyor. Vajinadakileri de en kısa zamanda aldırayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…