Benim de kızım makat gelişti. 2,5 ay önce epidural sezaryen ile doğum yaptım. Hiç sorun olmadı. 1 Hafta önce kalça ultrasonuna gittik problem yok çok şükür.. Merak etme Allah'ın izniyle hiç bir problem olmuyor. Ultrason doktoru once ailede topallayan ya da kalça çıkığı olup olmadığını soruyor. Kafana takma bence, bebişini 2 aylıkken kalça ultrasonuna götürürsün.. Allah korusun kalça çıkığı olsa bile erken teşhis olduğu için tedavisi çok kolay. Merak etme... Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
Makat geliş bebeğin anne karnında ters durması değilmidir.Normal doğum tercih edilmez zaten direk sezeryandır.Ben bunda herhangi bir sorun bulamıyorum.Öyle kalça çıkık felan ilk defa duydum.Hem zaten sen 30 haftalıksın.Bebişin poposunun üstünde oturuyor :) benim bebeğim bile aynı rahatlığını bozmak istemiyor.35 veya 36 haftadan sonra dönmezse kesin sezeryandır
Makat geliş bebeğin anne karnında ters durması değilmidir.Normal doğum tercih edilmez zaten direk sezeryandır.Ben bunda herhangi bir sorun bulamıyorum.Öyle kalça çıkık felan ilk defa duydum.Hem zaten sen 30 haftalıksın.Bebişin poposunun üstünde oturuyor :) benim bebeğim bile aynı rahatlığını bozmak istemiyor.35 veya 36 haftadan sonra dönmezse kesin sezeryandır
kızlar 2 gün erken dogum tehtidi var die hastanede yattm dün cıktm.30+1 haftalık gebeyim bebegim makat geliş üzüldüm acaba saglık sorunu olurmu nette baktm kalca cıkıkık falan riski dio canım sıkıldı cift rahim oldugum için dönemio galiba diger oglumdada bu risk vardı kalpte üfürüm falan ama cok şükür hiçbiri cıkmadı insalah bu oglumdada olmaz kalca cıkıgıdan cok . bebegi makat geliş olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?