Makat çatlağı

uzaklarda_biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
2
0
1
25
Kızlar merhaba, bende huzursuz bağırsak sendromu var kolayca kabız oluyorum ve bazen kolay kolay geçmiyor, geçen seneden beri kronik makat çatlağım var ve makatım da daralmış gibi hissediyorum, bundan muzdarip olup fayda gördüğü bir şey olan var mı, lütfen cevap verirseniz sevinirim.

Kızlar merhaba, bende huzursuz bağırsak sendromu var kolayca kabız oluyorum ve bazen kolay kolay geçmiyor, geçen seneden beri kronik makat çatlağım var ve makatım da daralmış gibi hissediyorum, bundan muzdarip olup fayda gördüğü bir şey olan var mı, lütfen cevap verirseniz sevinirim.
Benim bebeğim şuan 2 aylık 10günlükten beri çatlak sorunuyla uğraşıyorum ne kadar krem varsa denedim hametan bacoderm fito krem anestol hiçbirnin çatlağa herhangi bir faydası olmadı sadece nemlendirdi acısını önledi. Bende araştırırken zeytinyağının iyi geldiğini gördüm kaynatıp soğuttuğum(asitini almak için ) zeytinyağını her alt değiştirmesinde çatlağına sürüyorum aynı zamanda madescar krem sabah akşam masaj yaparak çatlağın üzerine sürüyorum yaklaşık 4 gündür.Gözle görülür bi iyileşme var 1 haftaya kadar hiçbişeyi kalmaz gibi duruyor. Sizde deneyebilirsiniz belki işe yarar çok geçmiş olsun

Back