• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makat çatlağı

Ya geçen seneden beri kanamam oluyordu bu senenin başında kaşıntı da eklendi yara mi büyüdü anlamadım.iki aydır da kanama var ara ara cam kesiği oluyor.Yediklerinize dikkat ettiniz mi acaba
Ben böyle ağrılı dönemlerde acı, turşu tarzı şeyler yemedim onun dışında pek de bir kisitlamaya gitmedim. Ama deneyin isterseniz diyet değişikliği belki rahatlatır

Benim böyle tanidiklarimin çoğu ameliyat falan da olmadı zaman geçtikçe pasiflesiyor bence ordaki yara acı yoksa eğer, bende ve birkaç kişide böyle oldu gozlemime göre

Bir de ben hala alışkanlıktan bol lifli yerim iki günde bir kahvaltida yulaf lapası falan yaparım kendime kabız olmayacak şekilde besleniyorum tavsiye ederim diskiyi yumuşatacak şeyleri diyetimize sokmamiz gerekiyor hep yoksa o kısım zorlandikca yine problemler artiyo malum

Bence konuya fazla odaklanmissiniz yani çıldırtan bir kaşıntı olmuyor sonuçta azıcık sabredin yağlarla falan yumusadikca o bölge normale döner inşallah
Bı de çok araştırdım ya Google yorumlarını çok okudum 15 senedir geçmeyen kaşıntiyi okuyunca panik atak geçirdim resmen dndndndndmdn

Bir de ben hala alışkanlıktan bol lifli yerim iki günde bir kahvaltida yulaf lapası falan yaparım kendime kabız olmayacak şekilde besleniyorum tavsiye ederim diskiyi yumuşatacak şeyleri diyetimize sokmamiz gerekiyor hep yoksa o kısım zorlandikca yine problemler artiyo malum
Aynen ben de dikkat ediyorum bol yesillik falan yiyorum ama sanki hala sert diskim diski yumuşatıcı da kullanmak istemiyorum bağırsakta alışkanlık yapiyormus

Back
X